עבור לתוכן

רציתי להחליף המאורר ונפלה מתכת (מעבד) עם פינים ואינה חוזרת למקום. הלך המחשב?

Featured Replies

פורסם

קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום.

מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט?

פנטיום 4 P 800 DLX

DDR 400

512MB

80GIGA 7200 1

כרטיס קול AUDIOWERK

XP PRO אורגינל

איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

פורסם

הלו! למה פתחת ת'רד פעמיים?  >:( אם אתה פותח במקום לא נכון, מנהלי הפורום יעבירו את זה!

פורסם

קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???).

החתיכת "מתכת" הקטנה הזאת זה החלק המרכזי במחשב שנקרא מעבד. וכן, אני מאמין שהרגת אותו. קח את זה לאיזה טכנאי שאתה מכיר וסומך עליו (אם יש לך מזל) ואולי הוא יצליח להציל לך את זה. אני מקווה שגם לא ניסית לדחוף אותו חזרה בכוח כי אז גם יכול להיות שהרסת את התושבת שלו בלוח.

אני מציע שתקח את זה למישהו שמבין לפני שיקרה עוד נזק, ואם אתה חייב לקנות מעבד או לוח חדש או שניהם אז אל תקנה לפני שאתה מתייעץ בפורום.

עריכה: ואם חלק מהפינים נשברו אז תתחיל לחפש מעבד חדש. אני מקווה שלא נשברו בתוך התושבת. קח את זה למישהו שמבין.

פורסם
  • מחבר

סליחה, לא ידעתי איפה לשים. לפחות לא שמתי ב"אודיו וקולנוע ביתי"...

אבל באמת שחיפשתי. למזלי/לצערי לא מצאתי עוד טיפש שהרס מעבד בחצי שניה.

תודה על הכל. אין כמוכם. אנשים טובים באמצע המשבר. :hat:

יש לי מישהו שאני מקווה שאני סומך עליו. אלך אליו. אלכס. נשמע מבטיח...

פורסם

החתיכת "מתכת" הקטנה הזאת זה החלק המרכזי במחשב שנקרא מעבד. וכן, אני מאמין שהרגת אותו.

;D ;D ;D

הרגת אותי מצחוק....

פורסם
  • מחבר

תודה על התמיכה.

כתבתי במקום אחר כי לכל החארות שהסתלבטו - אם הייתם מדברים הרבה וחוסכים לי בכסף מילא. אבל לא חסכתם מילים ולא כסף אז תתביישו לכם:

למטה

liiight

ולכל האנשים שהסתלבטו עליו, אם אתם מרגישים שאתם יותר טובים מכל האנשים כאן שיודעים קצת פחות, אז למה אתה מסתובבים פה? כי אין לכם חיים? כי אתם רוצים חיזוקים לזה שתם תותחים? אני רואה את הפורומים בתור מקום לבקש ולתת עזרה. אם אתם רואים את זה אחרת, אז תעשו טובה לכולם ותעופו קיבינימאט

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83283.msg711723#msg711723

פורסם

;D ;D ;D

הרגת אותי מצחוק....

זו לא הייתה הכוונה... :(

פורסם
  • מחבר

סבבה  ;). אני מיציתי את הסיפור. למדתי המון על האנושות ברגעים לא נוחים של החיים ולקחתי בפרופורציה. זה רק כסף. אנשים תהיו טובים ויצירתיים.

אל תגידו "זה מה יש". למרות שכל דבר קורה מסיבה. רק תיצרו סיבה שיקרה משהו טוב :xyxthumbs:.

עד כאן פילוסופיה.

צ'או

:hi:

פורסם

אם שמת לב אני הדגשתי את מה שאינטגרל אמר ולא מה שאתה אמרת...

הניסוח שלו מאוד הצחיק אותי...

ותאמת גם הניסוח שלך דיי מצחיק

ולא אנחנו לא רק רובוטים שעונים על שאלות

מאחורי המחשב אנחנו אנשים ואם יש משהו שמצחיק אותנו אז אנחנו צוחקים

ושוב אני חוזר ואומר שזה לא היה על הבעיה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים