עבור לתוכן

רציתי להחליף המאוורר. הוצאתי את המתכת שדבוקה אליו. נשברו פינים. הלך המעבד?

Featured Replies

פורסם

פרקסוט מתחמם קצת יותר וכתוצאה מכך המאוורר שלו יותר פעיל ועושה קצת רעש. מצד שני יש לו מגה קאש במקום חצי.

אלה הם השיקולים שלך.

ולכל האנשים שהסתלבטו עליו, אם אתם מרגישים שאתם יותר טובים מכל האנשים כאן שיודעים קצת פחות, אז למה אתה מסתובבים פה? כי אין לכם חיים? כי אתם רוצים חיזוקים לזה שתם תותחים? אני רואה את הפורומים בתור מקום לבקש ולתת עזרה. אם אתם רואים את זה אחרת, אז תעשו טובה לכולם ותעופו קיבינימאט

פורסם
  • מחבר

תודה על התמיכה.

כתבתי במקום אחר כי לכל החארות שהסתלבטו - אם הייתם מדברים הרבה וחוסכים לי בכסף מילא. אבל לא חסכתם מילים ולא כסף אז תתביישו לכם:

למטה   ::) 

liiight 

ולכל האנשים שהסתלבטו עליו, אם אתם מרגישים שאתם יותר טובים מכל האנשים כאן שיודעים קצת פחות, אז למה אתה מסתובבים פה? כי אין לכם חיים? כי אתם רוצים חיזוקים לזה שתם תותחים? אני רואה את הפורומים בתור מקום לבקש ולתת עזרה. אם אתם רואים את זה אחרת, אז תעשו טובה לכולם ותעופו קיבינימאט

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83283.new;topicseen#new

פורסם

אני מציע לך לבדוק את הלינק שלך (הוא נותן לפתוח תגובה, wtf?).

פורסם

טוב חכמים. עכשיו לצערי אני כבעל ניסיון. הדיון באמת מיותר. היה אפשר להיות יותר עדין.

אחרי הקדיש, כמה זה יעלה לי? האם שווה להחליף מחשב?

האמת היא שלא התכוונתי לרדת עליך. חשבתי שאני מגיב למישהו שעונה לזה שפתח את הת'רד ולא שמתי לב שהמגיב הוא אותו אדם...

אני פשוט מתעצבן כשאני רואה אנשים שכותבים דברים לא נכונים העיקר להגיב ולנסות "לעזור" גם אם זה לא נכון.

פורסם
  • מחבר

נסלח ונשכח.

היה לי יום מאוד פילוסופי חיובי על החיים השליליים אז הכל עובר חביבי (חרא להקה אבל למה לא לפרגן...).

לא על הציני לבדו.

תודה גם לך.

פורסם

יש מספר פינים שהמעבד יכול להסתדר גם בלעדיהם.

דוגמא הכי פשוט היא שיש מספר נכבד של פינים שמחובר ל-0 כדי לתמוך בזרמים גדולים יותר, אם הלכו חלק מהם המעבד עדיין יכול לפעול, זה פשוט עלול לסכן אותו (תלוי במהירות שלו).

אתה בטוח שפינים נשברו? אתה יודע שבחלק מהמקומות במעבד אין פינים אלה סתם מקום ריק.

אתה צודק חלקית:

במעבד מודרני עם כמה מאות פינים אתה באמת עשוי למצוא כמאה פינים שמיועדים לאדמה ומתח הפעלה. למרות זאת בכלל לא ברור שניתן לוותר עליהם. הפינים נוספו מסיבות טובות, ומה שעלול לקרות זה שצריכת זרם רגעית באזור מסוים בציפ תגרום לעליית מתח אם לא יהיו מספיק פינים לאדמה או ירידת מתח אם אין מספיק פינים לאספקת מתח. (פחות פינים == התנגדות יותר גדולה מה שאומר שכשזורם זרם רב, יתפתח מתח יותר גדול על הפינים כי זרם*התנגדות == מתח, וזה אומר שאו שמתח האספקה הפנימי בתוך הציפ יהיה נמוך ממה שהוא צריך להיות במקרה של פין מתח שבור, או גבוה יותר מדי מעל ה- 0 במקרה של פין אדמה שבור).

התוצאה הסופית היא מעבד שעובד בסדר ב- IDLE כשאין צריכת זרם גדולה, אבל נתקע בעומס כשיש צריכת זרם גדולה באותם אזורים שנדפקו.

פורסם

תעלה תמונה של המעבד אם לא נשבר פין כלשהו אפשר לסדר...

אני אומר לך מניסיון.

פורסם
  • מחבר

לאפטימי שאני בעדו. נשבר אחי. אני יודע מה זה. זה לא פילוסופי. זה שבר. חבל. תודה בכל אופן.

(חוץ מזה אני פוחד לשים את המעבד בסורק... :lol:).

פורסם

אתה יכול לנסות ולהדביק את הפינים שנשברו עם סופר גלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים