פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אוקיי הורדתי אותההוא מבקש דיסקט בשביל לעשות installואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זהואז הוא אומרloadingומתחיל לעשות ליaxbxcxdxוליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיךעכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זזמה עושים?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אתה מבין שהבדיקה לוקחת פוווווווווווווולללללללל זמן..........הרבה יותר משעה..........
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים זה לא אמור להיות ככה - אמור להופיע לך מסך שמציין את התקדמות הבדיקה ומראה את השגיאות שנמצאו.תנסה להוריד את +memtest86, היא יותר מעודכנת. האתר - http://www.memtest.org/
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אוקיי הורדתי אותההוא מבקש דיסקט בשביל לעשות installואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זהואז הוא אומרloadingומתחיל לעשות ליaxbxcxdxוליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיךעכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זזמה עושים?תודהזה בגלל שהדיסקט שהעתקת עליו את הmemtest דפוק.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר אוקיי תודה אני ינסה דיסקט אחרוגם אולי גירסה אחרתוחוץ מזהכמה בערך זמן לוקחת הבדיקה?יש לי512 400mhzנראה לי ddram אני כבר לא זוכר את השם שלו.. אבל לא rdram ולא ram רגיל
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תלויי בהרבה דברים, משהו כמו 20 דקות ללולאה.אם מפעילים את הבדיקות המקיפות אז אולי שעה ללולאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.