פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה.עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית.כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב).המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים.*כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה.תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אם זה אימיול,לפעמים לוקח זמן עד שזה "צובר מהירות"תנסה להשאיר את זה הרבה זמן רצוףוגם אם אתה לא משתף קבצים אז אתהלא תוכל להוריד מאוד מהרבקשר לקאזה,אם אין לך עדיין, תוריד קאזהלייט ואז תשים השתתפות על 1000 קבועוזה אמור להיות בסדרביטורנט אני לא אוהב אז אני לא יודע איך...IRC זה משתנה מאוד, תלוי מאיפה אתה מורידמקסימום תבקש מחבר שיוריד מאותו מקום ותראהאם המהירות שלו יותר מהירה משלך ואז אולי יש שם בעיה,אם זה המקרה, תנסה להתקין מחדש או להתקין גרסא אחרת(אצלי אישית הגרסאות החדשות יותר לא עובדות טוב,אני משתמש רק ב6.12)שכחתי משהו?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אימיול - חיכיתי כמה ימים וזה נשאר אותו דבר , אני משתף עשרות ג'יגה של קבצים.ביטורנט - כנ"לקאזה - יש לי סבבה לייט שלא מזמן(כמה חודשים) , הוריד לי במהירויות עצומות , עכשיו לא.IRC - לא משתמש , אין לי נסיון עם זה.ואצל חבר שיש לו מגה וחצי חיבור לאינטרנט מוריד במהירויות גבוהות מאוד(את אותם דברים)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים טוב מוזר...תנסה באמת לסרוק לטרוייאנים וכאלה(spyware ודומיהם)ואולי גם רג' קלינר או משהו כזהתנסה לראות אם זה יעבוד
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אוקיי , בדקתי לטרוייאנים עם התוכנה שהוצעה למעלה , לא נמצאו שום טרוייאנים.לבחור מעליי - רשמתי שסרקתי כבר לספייוור , אך לצערי זה לא מה שפתר את הבעיה.ועשיתי את כל הניקויים הנחוצים לרג'סטרי ועוד בדיקות לתקינות המערכת(אני עושה את כל הבדיקות האלה כל שבוע)תודה על העזרה!יש עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.