פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכוןתגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהווה סיכוןתגידו אתם בוטחים בטכנאים האלה?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים איזו הכללה,זה תלוי מאוד במעבד שלך אז בבקשה תציין מהו. נא לא לעשות הכללות ונא לתת פרטים מדויקים ומלאים על הבעיה בצורה אוביקטיבית לפני שזה הופך לתרד השמצות מיותר שדינו נעילה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים קודם כל איזה מעבד קנית ???אם זה אינטל החדש אם אחד 1 מגה זה אופייני המעלות האלה ותצטרך לקנות קירור בשבילו ולא רימאו אותך ומה זה בוטחים בהם זה כל הטכנאי והשירות שלו לי יש טכנאי מעולה ;D
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים 60 מעלות לסוג המעבד הזה זה עדיין לא מהווה סיכון.עם זאת, אני מניח שהם התקינו עם המעבד הנ"ל את ההיטסינק הסטנדרטי של AMD , שבדגמים הללו רחוק מלהיות איכותי.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא בהכרח ...ו62 מעלות בidle זה קצת גבוה ...השאלה היא איזה מארז זה , כמה מאווררים יש בו , איזה גוף קירור הותקן על המעבד , יכול להיווצר מצב שאיזה "טכנאי" התקין את הגוף קירור הפוך ...יכולים להיות הרבה דברים .הייתי מציע לך לבדוק את המחשב או בחנות שבה קנית אותו , או לקחת אותו למקור מוסמך אחר , כדי לקבל חוות דעת נוספת .
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר מארז ג'נרי עם שתי מאווררים וסינק גרוע מהסטנדרתים עכשיו האם אתם חושבים שהטכנאים הללו טובים?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני לא חושב שהבעיה בטכנאים ...המחשב שלך נתקע ? עושה בעיות כלשהן ? אם אתה רוצה , תחליף את הגוף קירור .כל העניין הזה של החום , זה לרוב משהו פסיכולוגי בלבד .זה שמעבד חם במעבדי AMD , לא אומר שהוא עובד יותר לאט , ויעבוד פחות זמן .הוא פשוט מתחמם ומחמם את הסביבה שלו , שזה הכרטיס מסך , והספק .אם המעבד חם , אתה לא צריך אישור משום טכנאי כדי להחליף את הגוף הקירור המקורי .תקנה , תחליף . הוא אומר שזה לא מהווה סיכון , הוא צודק . אבל זה סתם מחמם את המערכת , וזה לא הכי בריא .
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר אבא שלי אומר שזה לא מהבא סיכון שהמעבד שלי יעבוד ב60 בערך במנוחה לא נראה לי והוא לא מבין כלום במחשבים ולכך את זה מטכנאי אתם חושבים שהם יודעים משהוא על קירור לא נראה לי
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים כמובן שהם לא יודעים כלום , פלא שמיליוני מחשבים בכלל עובדים בארץ, זה כנראה משהו מלמעלה. ודי ברור שכולם בדיוק אותו הדבר , כי אנחנו במדינת ישראל , מדינה שבה האופי של האנשים הוא "לא להיתלונן על על דבר" ו"לא לחשוב שדופקים אותם" עוד לפני שהם הספיקו לנשום. אני בכלל יתפלא אם באיזה פורום עם אנשים מאוד הגונים בחו"ל תהיה שאלה דומה של בן אדם דומה , משהו כמו "תגידו מה אתם חושבים על הישראלים האלה ? .." * זה היה ציני, לכל מי שלא מבין. ולעולם לא ראיתי חנון מחשבים שקנה מ 100 טכנאים שונים והיה בקשר איתם (כי חנון מחשבים לא אמור בכלל לדבר איתם) ולעולם לא ראיתי "לא חנון מחשבים" (שאין לו מושג והוא צריך טכנאי) שקנה מיותר מ 10 טכנאים שהאו הכלל יכול לעשות הכללה כזאת , באמת תיזהרו עם ההשמצות פה ותנתחו את כל המיקרים בצורה אוביקטיבית ועינינית , ברור שלא חסר צרות , אבל גם לא חסר ההפך מצרות ולפעמים לא מבינים , מצפים ליותר מדי (טכנאי זה לא אחד בשרות לקוחות של פלאפון שאמור לספר לכם מה שתירצו כל היום) או סתם באים עם דעות קדומות מראש (כמו המיקרה בתרד הזה , שנניח שזה פרסקוט - הוא ישר קטל את הטכנאי כשהמיקרה שגוי , ואם אני לא טועה הוא 3 פעמים ירד על טכנאים אבל עוד לא אמר לנו איזה מעבד יש לו).
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אם מדובר על הטמפרטורות, קיבלת מספיק תשובות.. לדעתי הם גבוהות מידי כדאי לדאוג לקירור נורמליאם מדובר על אמון בטכנאים? אני לא סומך על שום טכנאי שום חנות, גם אלה שאני הכי סומך עליהם (שעובדים בחנויות שכונתיות לידי ואני מכיר אותם) וגם כאלה מחנויות רחוקות אם הם נחשבות אמינות או לאמהניסיון שלי כל חנות וכל טכנאי אומר משהו אחר, הדבר הכי טוב זה לעשות הכל בעצמך לא להתיעץ איתם לא לשאול כלום, הקשר שאתה צריך איתם זה "שלום אני צריך מוצר X קח X כסף, תודה!" וגמרנו.. אם משהו אתה לא יודע לעשות לבד תפנה אלינו בפורום ויעזרו לך.. אל תתעסק עם המעבדות יותר מידי
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מארז ג'נרי עם שתי מאווררים וסינק גרוע מהסטנדרתים עכשיו האם אתם חושבים שהטכנאים הללו טובים?מה גורם לך לחשוב שמארז ג'נרי עם שני מאווררים ו-HSF סטנדרתי שמגיע עם המעבד זה לא מספיק עבור המשתמש הממוצע שלא רוצה\צריך\מתכוון לעשות אוברקלוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.