עבור לתוכן

איזה HL אני צריך לקנות על מנת לשחק ב NET וכמה הוא עולה?

Featured Replies

פורסם

איזה HL הכי זול אני יכול לקנות כדי לשחק ברשת (הרגיל כבר אי אפשר)

כמה הוא עולה? (אני קונה מאופיס דיפו מירקונים אם יש מקום יותר זול בסביבה אני אשמח לשמוע עליו)

ואם יש לי HL ישן מלפני כמה שנים אז אני אוכל לשחק ברשת? (בעזרת הסיריאל שלו?)

האם יש הגבלה על הסיריאל? (ז"א אם אני היום קונה אז עוד שנה אני כבר לא אוכל לשחק? [הסיריאל לא יהיה תקף?])

ושאלה אחרונה אם אני קונה את המשחק אז אני אוכל להוריד את כל העידכונים (HL2, CS CZ, CS CS וכל אלו?)

פורסם

חחחחחחח

אתה פסדר?

HL2 זה משחק בפני עצמו ולא הרחבה כמו CS

וגם CS צריך לקנות..........

ומה קשה לך לחכות חודשיים לקנות את HL2?

פורסם

HL וCS אפשר להוריד חינם באתרים שלהם

אבל מלפני כמה שבועות סגרו את ה won  (השרתים שמאמתים את הסיריאלים) ואי אפשר יותר לשחק  CS וכנראה עוד הרחבות של HL ברשת.

אפשר להוריד חינם אבל בשביל סיריאל צריך לשלם או להשיג (אבל גם ככה סגרו את העסק הזה)

פורסם

יש עכשיו את מערכת ה

Steam

שהוא מקבל סיריאללים "ישנים" עד לעוד כמה חודשיים, אנילא זוכר את התאריך המדוייק...

דרכו אתה יכול להוריד את כול התוכניות ולא להתחיל לשוטט

אגב באמת מומלץ יותר כבר לחכות לHL2 כי הוא נותן לך אפשרות לשחק בכול התוספות

ובתוספת של CS החדשה

CS:Source

עם המונע הגרפי החדש של Valve אם שמעת....

פורסם
  • מחבר

אז לא לקנות HL ? כי בטח HL2 יהיה ממש יקר \:

אני פשוט רוצה לשחק CS אז חשבתי אם אני מוציא כבר 200~ שקל תיהיה לי אפשרות לשחק ב CS החדש \:

בקיצור אני רוצה לשחק CS האם שווה לי לקנות ?

ד"א מצטער על הבורות ... פשוט אני לא אוהב את כל המשחקים האלו (HL, HL2, DOOM) אני משחק משחקי רשת (ET) וכל החברים שלי משחקים CS אז הבנתי שזה משהו דומה שאתה מין שוטר או משהו ואתה יכול לקנות נשקים וכל זה בקיצור אני רוצה לשחק בזה וחשבתי שבעתיד דרך סטים אני אוכל להוריד את החדש אבל אני עכשיו רואה שזה לא נכון :-X

פורסם

קודם כול ה HL2 יעלה 220 -229 שקל

(לפי חניות שבדקתי ברשת...) :jump:

עכשיו HL2 אמור להיות משחק השנה, ולפי הסירטונים שראיתי הוא ממש לא אמור לאכזב

בנוגע לזה שאתה משחק משחקיי רשת

עדיין אני ממליץ על זה כי תהיה לך גישה למשחקי רשת גם ל CS החדש וגם לישן יותר

ובנוסף אתה יכול להוריד עוד מודים (שזה עוד מעיין תוספות למשחק) גם לרשת שאנשים יצרו וזה פשוט מהנה בצורה מטורפת..

יש שם הכול

ממרוצי מכונית עד לניהול של ערים והכול ברשת על הגרפיקה של HL ו עכשיו זה יהיה על המנוע הגרפי החדש Source

כמובן שיהיה שם המון משחקים בגוף ראשון, אני לא אתחיל לפרט על כולם כי פשוט יש המון אבל אתה יכול לחפש באינטרנט מידע עליהם

בהצלחה :silly:

פורסם
  • מחבר

אז לחכות ל HL2 ?

:-X

ואם אני אקנה HL2 איך אני אוכל להוריד את CS החדש?

שוב ... מצטער על הבורות :-[

פורסם

דרך המערכת שלהם שנקראת :jump: Steam :jump:

אתה בבוחר משם את מה שאתה רוצה להוריד והוא מעדכן לך את זה ישר למחשב...

המטרה של התוכנה הזאת היא לדלג על המפיצים וככה לחסוך כסף למפתחים וגם לקונים, והמטרה שלהם בעתיד היא באמת

שתוכל לקנות משחקים במחיר זול מאוד ולהוריד אותו ישירות למחשב...

ממש לא צריכה להיות בעיה להוריד את ה CS

פשוט דאבל קליק על הסימן שלו ( בהתחלה הוא בלי צבע והוא מקבל רק אחרי שהוא אצלך במחשב)

וכן כדאי לחכות ל HL2!!!!

פורסם

אם יש לך מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב אז תחכה ל HL2 .

פורסם

פרט שולי :silly:

למרות שהדרישות למשחק הן כדקלמן:

דרישות הבסיס כוללות מעבד 1.2 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 256 מגה, וכרטיס גרפי DirectX 7.

לעומת זאת,

הדרישות המומלצות הן מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, זכרון פנימי של 512 מגה, ותמיכה ב-DirectX 9.

פורסם
  • מחבר

הדרישות לא ממש מפריעות לי הרי דום 3 עובד אצלי באיכות בינונית (לפי המשחק) ויש לי P4 2.0 GHZ 256 RAM וכן :-[ R9200 SE \:

אבל לא נורא גם לשחק על ההגדרות הכי נמוכות ...

אמ ויש מצב לקנות CS S במקום HL2 ? הוא יעלה יותר ?

פורסם

אני מאמין שכן

ד"א CSS לא אמור להיות כבד, במיוחד בהגדרות נמוכות ... ורוב היופי שלו יהיה גם ככה המנוע הגרפי ולא הגרפיקה עצמה שאומנם שופרה אבל לא מהממת כלכך כך שעדיף כבר ללכת על CSS

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכם :D

פורסם

אההההם.....

CSS

עכשיו נמצא רק בשלבי בטא :-\

כלומר מה שכולם משחקים הוא בבדיקה וכול הזמן יש שיפורים ותוספות

אני מאמין שהוא יהיה מוכן עוד הרבה מאוד זמן....

ככה שהדרך היחידה (שאני רואה עכשיו, תקן אותי אם אני טועה ) היא לקנות את HL2 ולקבל את זה כתוספת...

(שלדעתי גם הרבה יותר משתלם...)

פורסם

אתה יכול לקנות גישה מלאה לסטים (Pהתוכנה המזד**נת שהם פתחו) על ידי כרטיס אשראי.

אתה מוריד סטים (עוד מעט אני אוסיף קישור)

ואז יש לך אפשרות לקנות יוזר שם תמורת סכום מסוים ואז יהיה לך גישה לכל המשחקים של וואלוו ואם אני לא טועה גם HL@, תקנו אותי אם אני טועה פשוט אני לא מתעסק עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים