פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אוקי חברה אני מנסה לצרוב שירים ואז אחרי 5 שניות של צריבה קופץ שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/bigfart50/eror.JPGהדיסק נישאר ריק לא קורה לו כלום בבקשה תעזרו..אני יודע שזה לא המקום כי פה זה רק חומרה אבל אולי איכשהו זה קשור לחומרה..
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מזאת אומרת "תתגמל"?זה לא גיימר ואין כאן כוכבים...אלא אם כן בא לך לקנות למישעוזר לך משהו אין איך...בכל מקרה,מתי הבעיה התחילה?האם הצורה היה בסדר עד כה?האם שינית משהו? (חומרה חדשה,צורב חדש,נירו חדש)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר מזאת אומרת "תתגמל"?זה לא גיימר ואין כאן כוכבים...אלא אם כן בא לך לקנות למישעוזר לך משהו אין איך...בכל מקרה,מתי הבעיה התחילה?האם הצורה היה בסדר עד כה?האם שינית משהו? (חומרה חדשה,צורב חדש,נירו חדש)כן מצטער העתקתי את זה מגיימר ולא ערכתי בקיצור:הבעיה התחילה פתאום לא עשיתי שום דבר מיוחד לפני זההצורב היה בסדר עד לפני איזה שבוע שזה התחיללא שיניתי כלום אבל אחרי שזה הפסיק לעבוד ניסיתי מלא נרויים
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים power calibration failהחלפת מדיות לאחרונה ?נסה חברה אחרת.למה אתה צורב ב X4 ?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר power calibration failהחלפת מדיות לאחרונה ?נסה חברה אחרת.למה אתה צורב ב X4 ?לא הבנתי מה רציתה בהתחלה.. ואני צורב על 4 בגלל שאני שם את הדיסק זה משנה לי ל 4 ואני לא יכול לשנות את זה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אם היית עושה חיפוש קצר בגוגל על Power Calibration Error לא היית צריך לשאול בכלל בפורומים.בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה2. עין מלוכלכת של הCD3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6)4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב.נסה לבדוק את הנושאים האלה אחד אחד, אם זה לא אחד משלושת הראשונים, רוב הסיכויים שהגיע הזמן להכין 200 שקל...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר מה צורב חדש?! זה צורב של 20 צריבות גג בלרג'יות.. צורב של MSI 20 צריבות.. אמור להירס?!
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מוזר,גם לחבר שלי יש צורב MSI והלך קפוט אחרי שנה,גם כן הודעות של Power Calibration Error
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים לי היה צורב של LG שעשה את אותה שגיאה.אז יכלתי לצרוב איתו רק במהירות 8... מעל זה הוא לא נתן... צורב 32 אגב.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים לא .. תעשה Uninstall לנרוותתקין גירסה ישנה יותר (אני אישית משתמש כבר 3 שנים באותה גירסה של נרו .. )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.