פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים טוב אני רוצה להמשיך את הפאן באס שהתחלתי ואני לא יודע איך בדיוק להלחים את הנגד ללד!אז צירתי משהו (ראה תמונה) ורציתי לדעת אם להלחים את הלד מהצד הזה של הנגד (כמו בציור), או מהצד השני שלו.ד"א אני צריך לחבר את הנגד לרגל האמצעים (-) של הלד![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר וזה לא משנה אם אני יחבר לד אחד לצד אחד של הנגד ולד אחר אני יחבר לצד השני של הנגד?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים עדיף לך לחבר לרגל המשותפת כי ככה תחסוך נגד..ואין קוטביות לנגדים.לא הבנתי איך בידיוק אתה רוצה לחבר את זה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר רגע אז זה לא משנה אם אני יחבר לד אחד לצד א' של הנגד ולד שני לצד ב' של הנגד?בקשר לכמות הנגדים יש לי את כמות כפולה ממה שאני צריך אז אין לי למה לחסוך.ותגיד מה בדיוק לא הבנת באיך שאני מחבר את זה?כדי שאני יוכל להסביר לך.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר לא, אני רוצה לחבר לרגל האמצעית שהיא (-) נגד, ואת 2 הרגליים האחרות אני מחבר ישירות למפסק.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים כן גם אני התכוונתי לזה.... או שאתה מחבר לרגל האמצעית או שאתה מחבר לשני ה+.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים בהנחה שזה לד דו צבעי עם 3 רגליים כפי שתיארת, אתה יכול לחבר ב 2 הצורות הבאות:לדעתי עדיף לחבר נגד למינוס כדי לחסוך בנגד וסתם כדי שיהיה יותר מסודר.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אני רוצה לחבר 2 נגדים למינוסים כי אני עושה שצבע אחד יהיה 9V והשני 12V זאת אומרת 2 נגדים שונים.לצבבע הירוק נגד 1000HOMS ולצבע האדום נגד 330HOMS.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר OK תודה, עכשיו אני בטוח בעצמי.לפני זה לא הייתי ממש בטוח שזה יהיה בסדר אם אני יעשה את זה ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.