עבור לתוכן

מישהו מוכן להגיד לי אם אהוד יערי ערבי או לא? וואלה! סלבס שיגעו אותי..

Featured Replies

פורסם

זאת לא אותה שפה!!! הם דוברי רוסית רק כי חיו בחבר העמים

פורסם

נכון - ממש לא אותו דבר.

האוקראינים לחמו נגד הצבא האדום כדי לא להיות עם רוסיה במהפכה. שפה שונה - לא אוהבים בכלל את הרוסים.

הם סלאבים בדיוק כמו הרומנים, הפולנים, הבלארוסים, הסלובנים וכו', אבל הם לא רוסים

טעות !

הרומנים הם מהעמים הלטיניים כמו האיטלקים והספרדים - אף אחד לא יודע מה הם עושים שם...וגם השפה יותר דומה לספרדית ואיטלקית.. :hi:

פורסם

רומנים הם סלאבים, יש להם אפילו את אותו פולקלור כמו לכל הסלאבים והרבה מילים וניבים דומים ולי יש ידידות שעלו מרומניה.

פורסם

חברה, תפסיקו להיות גזעניים, לא משנה רוסי מרוקאי רומני, כולנו אחים-

הדבר היחידי שחשוב הוא שלא שרון, לא ביבי ולא יערי הם לא תימנים !

ונסיים בבדיחה:

בואש מסתובב בגונגל ורואה את הפיל משתולל. אומר לו הבואש: מה קרה לך? עונה הפיל: אני לא יודע מי אני, אבדתי את הזהות שלי. אומר לו הבואש: מה הבעיה? יש לך אזניים גדולות? הפיל עונה כן! אתה גדול? הפיל עונה כן! יש לך אף ארוך? הפיל עונה כן! אז אתה פיל! הפיל מודה לו והולך לדרכו . לאחר שבוע רואה הפיל את הבואש משתולל. שואל אותו הפיל: מה קרה לך? עונה לו הבואש אל תישאל אבדתי את הזהות שלי אני לא יודע מי אני. אומר הפיל מה הבעיה! אתה קטן? עונה לו הבואש כן! אתה שחור? עונה לו כן! אתה מסריח עונה לו כן ! אז אתה תמני!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואנה אני פשוט מת פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחי יש לך עוד בדיחות על תימנים שלח לי בלי להעליב מישהו.

פורסם

נכון , והרצל יש לו שורשים עקביים , הסבא רבא שלו היה שייח ערבי

באמת ברצינות.

פורסם

זה באמת משנה? כל עוד זה בנאדם טוב אז למי אכפת?

יש לי בן-דוד מצד האמא שאבא שלו מוסלמי (מונגולי), האמא של אותו בן-דוד עכשיו בכלל נשואה לאיטלקי. בת דודה אחרת נשואה לקנדי, חוצמזה, יש אחות למחצה בקזחסטאן (גם אני מתקשה להבין איך כל זה קרה), ובסוף עוד יתברר לי שיש לי דודן בעזה. :lol:

פורסם

אחד הת'רדים המטומטמים....

פורסם

:-X

פורסם

מישהו עוד זוכר על מה היה הנושא? :P

אה, כן, אם אהוד יערי ערבי. טוב אז אם ואללה עושים סקר "מי הערבי האהוב עליכם" והוא נמצא שם אז כנראה שכן.. 8)

האמת, לא היה לי מושג.

פורסם

ויוסי שריד? ויוסי ביילין? לא מגיע להם להיות שם?

פורסם

זה שאהוד יערי יודע ערבית מעולה הופך אותו לערבי? נו באמת.

אותו דבר על יורם בינור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים