פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר טוב שלא אמרת שידידיה יערי ערבי... הו דה פאק? גאד אני מתבלבל.. תכף יגידו שאריאל שרון רוסי, או, אני לא יודע מה....!! אהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? : :-X
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים הו דה פאק? גאד אני מתבלבל.. תכף יגידו שאריאל שרון רוסי, או, אני לא יודע מה....!! אהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? : :-X ידידיה יערי, מפקד חיל הים, כאילו דהה. וכן, לשרון יש שורשים רוסיים אבל יכולתי לדעת יותר טוב אם את תווי פניו לא היו מסטירות שכבות עבות של שומן וקמטים.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אהוד יערי לא ערבי. מה פתאום! ושרון באמת רוסי, הוא גם דובר קצת רוסית (תמיד הוא משתמש בזה כדי להתחנף לעולים )
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אבל ביבי אשכנזיביבי הוא חרא מה זה משנה מאיזה מוצא הוא.אהוד יערי ערבי איך חשבת בכלל סתכל על השם שלו.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אוקראיני זה נחשב רוסי..Like, NO!שתי אומות נפרדות עם שפות שונות (הם דוברי רוסית רק בגלל שהיו חלק מברית המועצות). גם רומניה וגרוזיה ועוד חורים היו חלק מברה"מ וזה לא הופך את כל מי שחיי בחבר העמים לרוסי.הם סלאבים בדיוק כמו הרומנים, הפולנים, הבלארוסים, הסלובנים וכו', אבל הם לא רוסים.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לא מתכוונים לעמים הרוסים והאוקראינים, מדברים על יהודים ממוצא רוסי ואוקראיני שזה דיי אותו דבר, אותה שפה, אותו אורח חיים... איזורים דומים, חיים בשטטייל (או איך שלא קוראים לזה).העמים באיזור הקווקז ברור שהם לא אותו הדבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.