עבור לתוכן

באג התחילו למכור מוצריי מודינג

Featured Replies

פורסם

עכשיו הייתי בקניון ונכנסתי לרגע לחנות של באג

מהסתכלות כללית ראיתי שהם מוכרים לינוקס ב500 שקל ::) שקצת הצחיק אותי אבל מחוץ לחנות בחלון הראווה ראיתי משהו שתפס אותי

היו שם מארזים עם חלונות מאווררי לדים וקתודות

כניראה שסוף סוף אנשים התחילו להבין את הפוטנציאל של מוצריי המודינג מה שגם מראה על גידול משמעותי בקהילה :xyxthumbs:

פורסם

זה מאוד פשוט.

לאיש הפשוט מארז יפה = מחשב מעולה.

אין לך מוסג כמה חברים של ההורים שלי אמרו על המחשב שלי "כמה שהוא גדול ועוד אם תאורה :o בטח המחשב זז בטיל" :P

פורסם

דיי ישן את האמת...המארזים עם הקטודות סתם התלהבות כאמור...

הלכתי עם חבר לפני איזה חודש לעתיד, הוא מזה התלהב :D כאילו נפתח העולם במלואו  :lol: אני הייתי קצת פחות נרגש  ::)

בכל מקרה, דיי מבורך רק שאין להם שמץ בנושא :)

פורסם
  • מחבר

מה שנכון נכון

באמת אין להם שמץ בנושא

דיברתי עם המוכר ובירכתי אותו על זה שהם סוף סוף שמו מארזים עם מוד והא ענה במן זלזול כזה של "מי צריך את זה בכלל"

"מי בכלל רואה את המחשב. זרוק אותו באיזו פינה בבית שאף אחד לא יראה"

טוב נו מה אפשר לצפות מאנשים שדורשים כסף על לינוקס ;)

פורסם

לא יודע עד כמה זה רציני

כי בטח יש להם כמה מארזים זולים עם חלון, אולי איזה אחד גדול וקטודות ג'נרייות כמה מאוררי לדים פשוטים וזהו

ככה בכל אופן חנות שכונתית כלשהי בחיפה התחילה לעשות, אין להם מוצרים איכותיים שמשתמשי הפורום יחפשו.....

ובקשר ללינוקס, הם בטח מוכרים SUSE, וזה המחיר ברוב החנויות, בין 350 (גירסאות קודמות) ל500-550 (גירסאות חדשות יותר)

SUSE שווים את הכסף בגלל התמיכה ובגלל כל מה שמגיע בחבילה (עד כמה שזכור לי זה מעל 5 דיסקים שכוללים את כל הישומים השימושיים שחלקם בכלל לא קוד פתוח)

יש עוד גירסאות עסקיות וביתיות של לינוקס שעולות הרבה כסף בגלל השירות וה"קיט" אבל נדמה לי שה SUSE הוא בין היחידים שנמכרים בארץ אז הזכרתי דווקא אותו...

עדיין זה אידיוטי כי את הרוב אפשר למצוא בחינם באינטרנט, אבל זה לא נושא התארד.. ::)

פורסם
  • מחבר

המוכר הזה גם לא הבין למה שמישהו ירצה מערכת קירור מים או לעשות אוברקלוק בכלל

בקשר למודינג הוא אמר שאם רוצים משהו יפה אז לקחת איזה מסך אל סי די

כניראה שההנהלה הבינה אתה הפוטנציאל כי בטוח יהיו מספיק ילדים קטנים שירצו מחשב שמאיר

וכן זה מודים דיי סטנדרטים

פורסם

אף פעם לא תפסתי יותר מידי ממוכרי מחשבים בקניונים, הם יודעים להציג מה שיש להם על המדפים ולא הרבה מעבר לזה

בינינו, הקהל יעד של באג זה סבא וסבתא שטיילו בקניון והחליטו לקנות משחק מחשב לנכד שלהם..

פורסם

זה קצת מביא אותי לעניין המרגיז שאנחנו בארץ לא מקבלים מוצרי מחשב איכותיים כלל, אלא רק את הזולים, כי זה מה שהעם דורש.

ואגב, כל העניין הזה שבכל פינה מתחילים למכור מוצרי מודינג קצת גורם לזילות התחום, ואפילו גורם לו להיות פחות "סקסי".

ולגבי מוכרים בקניונים - שמע סיפור:

במסגרת חיפושי אחרי מסך LCD נכנסתי לשקם אלקטריק או חנות חשמל דומה, לא זוכר. ביקשתי מהמוכר לראות LCD אז הוא מראה לי איזה שלושה מסכים שלא היו מחוברים לחשמל או למחשב כלשהו, ואומר לי ש"אלו מסכים מצוינים..." אז ביקשתי לראות הדגמה - הוא אומר לי - "אין לי פה מחשב, אבל בשביל מה אתה צריך? זה מסך מצוין, תאמין לי. הנה הבחור שיצא קנה עכשיו שניים"... כן כן... אז שאלתי אותו למה הוא חושב שאני אשים 2500 שקל בלי לראות את המוצר, אמרתי תודה והלכתי.

פורסם

המוכר הזה גם לא הבין למה שמישהו ירצה מערכת קירור מים או לעשות אוברקלוק בכלל

בקשר למודינג הוא אמר שאם רוצים משהו יפה אז לקחת איזה מסך אל סי די

כניראה שההנהלה הבינה אתה הפוטנציאל כי בטוח יהיו מספיק ילדים קטנים שירצו מחשב שמאיר

וכן זה מודים דיי סטנדרטים

באמת למה שמישהו ירצה קירור מים? ובאותה נימה - למה שמישהו ירצה הזרקת NOS למנוע של הרכב שלו?

התשובה לשתי השאלות הללו טמונה בכך שאנחנו "בתוך הסצינה". אנו רואים את המחשב כיותר מכלי או רהיט.

רוב המוכרים בחנויות המחשבים לא רואים זאת כך, ובצדק, כי המחשב הוא קודם כל כלי ורק אחר (וכמובן תלוי במידת הטירוף של בעליו) הוא גם צעצוע למודינג.

אתם לא צריכים להאשים את באג שלא מתייחסים לסמינת המודינג, בדיוק שאתם לא יכולים להאשים את סוכניות הרכב בארץ שלא מתייחסים לסצינת המודינג של כלי הרכב.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא לא האשמתי אלא שיבחתי את באג שהחליטו להיכנס לתחום(חלקית)

זה פשוט המוכר שלא ממש הבין

פורסם

אני דווקא לא האשמתי אלא שיבחתי את באג שהחליטו להיכנס לתחום(חלקית)

זה פשוט המוכר שלא ממש הבין

מה שנכון - נכון !

מוכר לא אמור להגיד את דעתו, אלא לשווק ולמכור את המוצרים שבחנות.

זו אחת הסיבות שהפסקתי לעבוד במכירות... לך תספר לאנשים סיפורים ואח"כ הם מבזבזים הון על שטויות !

פורסם

אני באמת לא מבין את המוכרים אצל באג מחשבים

הרשת הוזילה את המחירים למסך מסויים של NEC

הכוונה היא לגמור את המלאי תחת המבצע שכמה שיותר אנשים יתפתו למחיר

בא קונה לחנות ושאל את המוכר על המסך, המוכר הגיב (ואני מצטט) "עם מקל לא הייתי נוגע במסך הזה.."

פורסם

מה אתה רוצה ?

במקום לעודד אותו על זה שהוא מודה שהוא לא היה נוגע במסך הזה גם עם מקל אתה מתלונן ?

מה רצית, שהוא יעבוד על אנשים ויעודד אותם לקנות מסך נחות שהם יסבלו ממנו ?

פורסם

שיענה כמו בן אדם יגיד מה הנקודות הטובות במסך ומה הנקודות הרעות

לכל בן אדם יש את המועדף והלא מועדף שלו, זה לא אמור להתבטא בצורה כזאת שאתה מוכר בחנות!

פורסם

לא טענתי שום דבר בקשר לצורת ההתבטאות שלו, רק ציינתי שאין שום דבר רע (ולהיפך) בזה שהוא לא מעריץ נלהב ועיוור של כל המוצרים שנמכרים בחנות, כמו רוב המוכרים ברשתות הגדולות האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים