פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים עכשיו הייתי בקניון ונכנסתי לרגע לחנות של באג מהסתכלות כללית ראיתי שהם מוכרים לינוקס ב500 שקל : שקצת הצחיק אותי אבל מחוץ לחנות בחלון הראווה ראיתי משהו שתפס אותי היו שם מארזים עם חלונות מאווררי לדים וקתודות כניראה שסוף סוף אנשים התחילו להבין את הפוטנציאל של מוצריי המודינג מה שגם מראה על גידול משמעותי בקהילה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים זה מאוד פשוט. לאיש הפשוט מארז יפה = מחשב מעולה. אין לך מוסג כמה חברים של ההורים שלי אמרו על המחשב שלי "כמה שהוא גדול ועוד אם תאורה בטח המחשב זז בטיל"
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים דיי ישן את האמת...המארזים עם הקטודות סתם התלהבות כאמור... הלכתי עם חבר לפני איזה חודש לעתיד, הוא מזה התלהב כאילו נפתח העולם במלואו אני הייתי קצת פחות נרגש : בכל מקרה, דיי מבורך רק שאין להם שמץ בנושא
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר מה שנכון נכון באמת אין להם שמץ בנושא דיברתי עם המוכר ובירכתי אותו על זה שהם סוף סוף שמו מארזים עם מוד והא ענה במן זלזול כזה של "מי צריך את זה בכלל" "מי בכלל רואה את המחשב. זרוק אותו באיזו פינה בבית שאף אחד לא יראה" טוב נו מה אפשר לצפות מאנשים שדורשים כסף על לינוקס
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא יודע עד כמה זה רציני כי בטח יש להם כמה מארזים זולים עם חלון, אולי איזה אחד גדול וקטודות ג'נרייות כמה מאוררי לדים פשוטים וזהו ככה בכל אופן חנות שכונתית כלשהי בחיפה התחילה לעשות, אין להם מוצרים איכותיים שמשתמשי הפורום יחפשו..... ובקשר ללינוקס, הם בטח מוכרים SUSE, וזה המחיר ברוב החנויות, בין 350 (גירסאות קודמות) ל500-550 (גירסאות חדשות יותר) SUSE שווים את הכסף בגלל התמיכה ובגלל כל מה שמגיע בחבילה (עד כמה שזכור לי זה מעל 5 דיסקים שכוללים את כל הישומים השימושיים שחלקם בכלל לא קוד פתוח) יש עוד גירסאות עסקיות וביתיות של לינוקס שעולות הרבה כסף בגלל השירות וה"קיט" אבל נדמה לי שה SUSE הוא בין היחידים שנמכרים בארץ אז הזכרתי דווקא אותו... עדיין זה אידיוטי כי את הרוב אפשר למצוא בחינם באינטרנט, אבל זה לא נושא התארד.. :
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר המוכר הזה גם לא הבין למה שמישהו ירצה מערכת קירור מים או לעשות אוברקלוק בכללבקשר למודינג הוא אמר שאם רוצים משהו יפה אז לקחת איזה מסך אל סי דיכניראה שההנהלה הבינה אתה הפוטנציאל כי בטוח יהיו מספיק ילדים קטנים שירצו מחשב שמאירוכן זה מודים דיי סטנדרטים
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אף פעם לא תפסתי יותר מידי ממוכרי מחשבים בקניונים, הם יודעים להציג מה שיש להם על המדפים ולא הרבה מעבר לזהבינינו, הקהל יעד של באג זה סבא וסבתא שטיילו בקניון והחליטו לקנות משחק מחשב לנכד שלהם..
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים זה קצת מביא אותי לעניין המרגיז שאנחנו בארץ לא מקבלים מוצרי מחשב איכותיים כלל, אלא רק את הזולים, כי זה מה שהעם דורש.ואגב, כל העניין הזה שבכל פינה מתחילים למכור מוצרי מודינג קצת גורם לזילות התחום, ואפילו גורם לו להיות פחות "סקסי".ולגבי מוכרים בקניונים - שמע סיפור:במסגרת חיפושי אחרי מסך LCD נכנסתי לשקם אלקטריק או חנות חשמל דומה, לא זוכר. ביקשתי מהמוכר לראות LCD אז הוא מראה לי איזה שלושה מסכים שלא היו מחוברים לחשמל או למחשב כלשהו, ואומר לי ש"אלו מסכים מצוינים..." אז ביקשתי לראות הדגמה - הוא אומר לי - "אין לי פה מחשב, אבל בשביל מה אתה צריך? זה מסך מצוין, תאמין לי. הנה הבחור שיצא קנה עכשיו שניים"... כן כן... אז שאלתי אותו למה הוא חושב שאני אשים 2500 שקל בלי לראות את המוצר, אמרתי תודה והלכתי.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים המוכר הזה גם לא הבין למה שמישהו ירצה מערכת קירור מים או לעשות אוברקלוק בכללבקשר למודינג הוא אמר שאם רוצים משהו יפה אז לקחת איזה מסך אל סי דיכניראה שההנהלה הבינה אתה הפוטנציאל כי בטוח יהיו מספיק ילדים קטנים שירצו מחשב שמאירוכן זה מודים דיי סטנדרטיםבאמת למה שמישהו ירצה קירור מים? ובאותה נימה - למה שמישהו ירצה הזרקת NOS למנוע של הרכב שלו?התשובה לשתי השאלות הללו טמונה בכך שאנחנו "בתוך הסצינה". אנו רואים את המחשב כיותר מכלי או רהיט. רוב המוכרים בחנויות המחשבים לא רואים זאת כך, ובצדק, כי המחשב הוא קודם כל כלי ורק אחר (וכמובן תלוי במידת הטירוף של בעליו) הוא גם צעצוע למודינג.אתם לא צריכים להאשים את באג שלא מתייחסים לסמינת המודינג, בדיוק שאתם לא יכולים להאשים את סוכניות הרכב בארץ שלא מתייחסים לסצינת המודינג של כלי הרכב.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אני דווקא לא האשמתי אלא שיבחתי את באג שהחליטו להיכנס לתחום(חלקית)זה פשוט המוכר שלא ממש הבין
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני דווקא לא האשמתי אלא שיבחתי את באג שהחליטו להיכנס לתחום(חלקית)זה פשוט המוכר שלא ממש הביןמה שנכון - נכון !מוכר לא אמור להגיד את דעתו, אלא לשווק ולמכור את המוצרים שבחנות.זו אחת הסיבות שהפסקתי לעבוד במכירות... לך תספר לאנשים סיפורים ואח"כ הם מבזבזים הון על שטויות !
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני באמת לא מבין את המוכרים אצל באג מחשביםהרשת הוזילה את המחירים למסך מסויים של NECהכוונה היא לגמור את המלאי תחת המבצע שכמה שיותר אנשים יתפתו למחירבא קונה לחנות ושאל את המוכר על המסך, המוכר הגיב (ואני מצטט) "עם מקל לא הייתי נוגע במסך הזה.."
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מה אתה רוצה ?במקום לעודד אותו על זה שהוא מודה שהוא לא היה נוגע במסך הזה גם עם מקל אתה מתלונן ?מה רצית, שהוא יעבוד על אנשים ויעודד אותם לקנות מסך נחות שהם יסבלו ממנו ?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים שיענה כמו בן אדם יגיד מה הנקודות הטובות במסך ומה הנקודות הרעותלכל בן אדם יש את המועדף והלא מועדף שלו, זה לא אמור להתבטא בצורה כזאת שאתה מוכר בחנות!
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא טענתי שום דבר בקשר לצורת ההתבטאות שלו, רק ציינתי שאין שום דבר רע (ולהיפך) בזה שהוא לא מעריץ נלהב ועיוור של כל המוצרים שנמכרים בחנות, כמו רוב המוכרים ברשתות הגדולות האלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.