עבור לתוכן

ארטיפקטים צהובים ובעיות עם פאנדה- מה עושים?

Featured Replies

פורסם

*צונזר*

ולא לבקשת האתר

אתם בטח יכולים לנחש...

פורסם

אני לא המבין הכי גדול במחשבים ........ אין לי מושג איך לעזור לך חוץ מללכת לפדנה ולעשות "בלאגן" עד שיעזרו לך

אבל אני לא יודע מה איתכם אני פשוט לט יקנה יותר מפנדה !! למרות שרציתי לקנות ת-view sonic מהם

אני פשוט לא יעשה את זה !! אתם לא לומדים לקח!!! אל תיקנו אצלם עד שהם ילמדו לקח או יסגרו!!!

פורסם

מישהו ???

עברו בסך הכל 3 שעות, למה אתה מקפיץ את התארד?

יש לך אחריות אצל פנדה על מוצר או אופן פעולתו, אתה צריך לגשת אליהם

ברגע שאתה משנה לבד את הקירור או כל דבר פיזי אחר על הכרטיס יש לחנות אחלה סיבה לעשות לך בעיות, לא היית צריך לגעת לפי דעתי היה עדיף שהיית נותן למעבדה שלהם להתעסק עם זה..

פורסם

אני מקווה שהקירור המקורי מורכב עכשיו...

ושום דבר לא השתנה

אתה שילמת על כרטיס שאמור ליהפתח ב 100 אחוז בדרייברים והם לא ניפתח זאת אומרת שזה לא מה שהעיסקה אומרת.

זאת אומרת לפני שאתה הולך לשם תתקשר תגיד שגם הכרטיס הזה לא עובד וזה לא קשור להתחממות כי ניסית במחשב עם קירור טוב.

וגם זה לא עזר..(אל תגיד שהחלפת קירור)

ותגיד כשאשר אתה תבוא שיכינו לך כרטיס שנבדק ב omega לפחות שעתיים .

וזהו , זה מה שיש לי להמליץ לך. עם לא יחליפו , עם אתה צעיר אז תבקש באמא שיעשה בלגן עם אתה בגיל שאתה יכול להגיע לבד ולעשות בלגן אז תעשה או תאיים בתביעה.

עם הבלגן לא עוזר.

כי אחרי הכל לא הביאו לך את המוצר שאתה שילמת עליו.

פורסם

מסיפורים על פנדה, איום על תביעה לא ישנה כלום, רק יהפוך אותם לאנטי ויוריד מהם את החשק לעזור

זאת חברה של עורכי דין, אתה יכול לראות במדור "דוברמן" בנענע את התשובות שלהם.. הם מצליחים להתחמק מכל דבר, זה לא מפחיד אותם במיוחד

תבוא להם בגישה נחמדה, זה יעשה אווירה יותר טובה גם לך וגם להם

פורסם

אמממ אנשים תגידו לא נמאס להם לעשות לעצמם שם רע... מוזר.

ולא נמאס לאנשים בפורום לנסות את מזלם עם החברה המעפנה הזאת?.... מוזר 2.

פורסם

תישמע זו פשוט חוצפה מצידם אבל אני מאמין עליהם גם לי היה סיפור איתם, רק הנסיע שלך מאשקלון הלוך חזור שלוש פעמים שווה 200 שקל בערך, אם לא יותר, ולמרות כול המאמץ שעשית הם לא פתרו לך את הבעיה.

תקשיב מה תעשה תתקשר אליהם תיהיה נחמד כמו שVATOS אמר הם חברה של עורכי דין, תגיד להם קניתי ממכם את הכרטיס הנ"ל מתוך התחייבות שלכם שהוא יפעל עם צינורות עיבוד פתוחות, אבל הכרטיס לא עבד, (על תזכיר שום דבר בקשר להחלפת הקירור), אני רוצה לקבל על הכרטיס זיכוי ולהשתמש בו בחנות בשביל אחד אחר.

הם חייבים להסכים לזה הרי על פי חוק זה מגיע לך, (בטח הם ימצאו איזה חוק שפוטר אותם אבל תנסה), אם זה לא יעבוד אין מה לעשות תצטרך לעשות בלאגן צעקות מה לא ורק אולי תצליח.

בכול מקרה הנה עוד מקרה מצער שבו פנדה מתחמקת משירות שבנאדם מגיע מאשקלון לחנות בקיסריה והטכנאי אומר לו "מה אתה רוצה לעשות לי יום עבודה ארוך?" רק מראה כמה לא אכפת להם מהלקוחות שלהם, אבל מה לעשות אצל פנדה זה עובד ככה לפני הקנייה אתה המלך אחרי הקנייה אתה סתם עוד אחד שקנה מפנדה, עוד פראייר.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.

אני כבר הלכתי אליהם עם הכרטיס שיש לי עכשיו, לאחר שהיו ארטיפקטים צהובים, ואמרתי להם שהם לא עמדו במילה שלהם ולא הביאו לי את הכרטיס שהייתי אמור לקבל.

הם לא נשברו ואמרו לי שזה הכרטיס שהייתי אמור לקבל פשוט עליי להחליף לו קירור.  ניסיתי להגיד להם שיעשו את זה במעבדה וייראו לי שזו הבעיה כי אני לא אוכל לבוא אליהם שוב, אבל הם ענו משהו כמו "בעיה שלך".

שאלתי מפורשות את הטכנאי שלהם האם החלפת קירור בבית שלי תבטל את האחריות והוא ענה "לא".  ככה בלי אבל ובלי אם

הוא ענה לא חד וחלק.

הכל מקרה עכשיו אני יודע שזו לא בעיה של קירור.

למרות שיכול להיות שפאנדה עשו לי סוג של מלכוד- מצד אחד אמרו לי שצריך להחליף קירור ומצד שני יכול להיות שהם יגידו-

"החלפת את הקירור בעיה שלך הלכה האחריות"

מחר נתקשר אליהם ונראה מה הם אומרים.  רציתי להיות בטוח שאן דרך  לסדר את הארטיקפטים האלה

ועכשיו אני עוד יותר בטוח שזו בעיה פיסית בכרטיס.

תודה, צפו לעידכונים

ואם למישהו בא להדריך אותי איך לנהוג איתם- אני אשמח...

עריכה:

פארקאש הקדמת אותי :)

והנסיעה מאשקלון ברכבות ואוטובוסים- 300 ש"ח

פורסם

שאל אותם מחר במפורש אם אני יקנה קירור לכרטיס דרככם ויחליף אותו אני יצליח להפעיל את הכרטיס לאחר המוד ואם לא אתם תביאו לי אחד אחר?, והאם החלפת הקירור תפגע לי באחריות?.

פורסם

נדב מה קורה זה קובי?

אני חושב שתתאמץ קצת תוסיף כ-200 ש"ח ותיקח את ה9800 פרו של elsa

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה משנה קניית קירור דרכם

וסילנסר שהם מוכרים זה אותו אחד שמוכרים בזיגזאג,

בנועה, בניו-אג ובכל העולם :P...

לגבי החלפת הקירור המקורי אני לא אשאל עוד פעם כי יש מצב שהם יישנו את דעתם

קיבלתי מדימה הטכנאי שלהם את המילה שזה לא מבטל- אז זה לא מבטל(וגם אם כן- "הוא אמר לי")

עריכה:

קובי התגובה היא למי שהגיב לפניך...

בקשר למה שאמרת- תקשיב אני קניתי כרטיס שאמור להיפתח לפרו- אז שייתנו כרטיס שיפתח לפרו

אני לא מתכוון להוסיף עוד גרוש לפאנדה!  בעיקר לא לאור הסחבת והדברים שקרו כאן..

פורסם

תגיד להם שהם הבטיחו לך כרטיס שנפתח ל- Pro אז שיראו לך שהוא באמת נפתח לפרו, כי אצלך זה לא ונראה לך שהם עבדו עליך.

פורסם

תרים טלפון ליבואן (נדמה לי שקוראים לו צביקה),הוא בן אדם מאוד נחמד שכבר עזר לי פעם עם הנבלות האלו.

הוא ידבר איתם ואולי זה יעזור (כמו במקרה שלי).

פורסם

אני מקווה שזה יעזור:

RONI-SH@y-i.co.il שמה רוני והיא כתבת במדור צרכנות-מחשבים ב Y-NET(גירסת ה ON-LINE של ידיעות אחרונות)

תפרט ותשלח לה את המקרה אני מאמין שתקבל התייחסות יותר חיובית לאחר מכן.

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן לתת לי את הפרטים של צביקה הזה..

ואולי לעדכן את כולנו במקרה שלך...

נדב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים