עבור לתוכן

האם אפשר להגיע עם הGAINWARD 6800GT לרמה של UE??

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הGAINWARD 6800 GT ואני מעוניין לדעת אם עם הקירור העצבני שלו אפשר לעשות OC עד לרמה של UE....

מה אתם אומרים??

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לדעת...

נראה לי לא תיהיה לו בעיה להגיע לרמות של ה ULTRA אבל UEX לא בטוח למורות שאפשר תמיד לנסות...

פורסם

שמע אחי... אתה תוכל להגיע איתו למהירות של אולטרה בלי בעיה ....

ולגבי ה ULTRA EXTREMEEEEEE EDITION

לא נראה לי...

אלא עם כן אתה רוצה לשרוף תכרטיס שלך ואז זאת כבר בעיה שלך :xyxthumbs:

פורסם

מה ההבדל בין ULTRA ל UEX ? .

על איזה מהיריות שעון שניהם רצים ?

ובקשר לכותב הטופיק למה אתה קונה GAINWARD? זה ממש יקר לעומת היכולות שלו ... ( תקנו אותי עם אני טועה :\ )

פורסם

מאיפה לכם לדעת בברור שהוא יגיע למהירויות של הU ולא יגיע למהירויות של הUXE?

זה תלוי ביותר מדי דברים.. וחשבתם על זה שיש לכרטיס הזה קירור עצבני כי הוא מתחמם הרבה ולא בכלל שהוא טוב לOC?

פורסם
  • מחבר

מאיפה לכם לדעת בברור שהוא יגיע למהירויות של הU ולא יגיע למהירויות של הUXE?

זה תלוי ביותר מדי דברים.. וחשבתם על זה שיש לכרטיס הזה קירור עצבני כי הוא מתחמם הרבה ולא בכלל שהוא טוב לOC?

נראה לי שאתה טועה, לא שמים קירור כזה עצבני בשביל לקרר את הכרטיס במהירות סטוק, כי אז גם היו שמים לו קירור סטוק ואז כבר לא היה לו שום ייחוד...

לפי דעתי הקירור הזה זה בעיקר בשביל OC...

פורסם

על איזה מהירות רץ ה ULTRA EXTREME הזה ( אני חושב שקוראים לו ככה... )

פורסם

450\1100 נראה לי

לא בטוח.

פורסם

אור אתה טועה..

החברות מייצרות קירור חזק בשביל אנשים שצריכים את זה, הכרטיס הזה מסוגל לעבוד עם קירור קטן יותר.

לא סתם הם לוקחים יותר כסף עם הכרטיס הזה, הם מנסים ליצור לעצמם שם של חברה טובה שמייצרת כרטיסים עם קירור עצבני בדיוק כמו שלידטק עשתה לפני כמה שנים ולידטק לקחה על הכרטיסים שלה יותר כסף מכרטיסים אחרים בגלל היכולות שלהם, וזה מוצדק כי לי היה TI 4200 של לידטק והוא היה שווה את הסכום שהוספתי בשביל לידטק ובשביל האוברקלוק המטורף שהגעתי איתו

פורסם

יש לי שאלה לא הכי קשורה :\

קניתי ALBATRON 6800 GT אתם חושבים שאני יצליח להגיע לULTRA ולUEX עם הקירור סטוק ?

תאמת כשאני חושב על זה עכשיו זה ממש טמטום לעשות OC כי אין שום משחק בשוק היום וגם משחקים שעומדים לצאת שכשאתה תעשה OC לכרטיס מסך אתה תרגיש בהבדל אלא רק בבנצים למינהם יהיה אפשר לראות תהבדל ..

פורסם
  • מחבר

אור אתה טועה..

החברות מייצרות קירור חזק בשביל אנשים שצריכים את זה, הכרטיס הזה מסוגל לעבוד עם קירור קטן יותר.

לא סתם הם לוקחים יותר כסף עם הכרטיס הזה, הם מנסים ליצור לעצמם שם של חברה טובה שמייצרת כרטיסים עם קירור עצבני בדיוק כמו שלידטק עשתה לפני כמה שנים ולידטק לקחה על הכרטיסים שלה יותר כסף מכרטיסים אחרים בגלל היכולות שלהם, וזה מוצדק כי לי היה TI 4200 של לידטק והוא היה שווה את הסכום שהוספתי בשביל לידטק ובשביל האוברקלוק המטורף שהגעתי איתו

זה בדיוק מה שאמרתי.... ::)

:xyxthumbs:

עריכה: יש למשהו עוד תגובות/הצעות?? :jump:

פורסם

קניתי ALBATRON 6800 GT אתם חושבים שאני יצליח להגיע לULTRA ולUEX עם הקירור סטוק ?

תאמת כשאני חושב על זה עכשיו זה ממש טמטום לעשות OC כי אין שום משחק בשוק היום וגם משחקים שעומדים לצאת שכשאתה תעשה OC לכרטיס מסך אתה תרגיש בהבדל אלא רק בבנצים למינהם יהיה אפשר לראות תהבדל ..

בדום 3 אתה תראה :)

פורסם

הקירור סטוק של האלבטרון חרא, אבל ההפרשים בין הGT לU לא כל כך גדולים ככה שיכול להיות שתגיע.

פורסם

יש סיכוי לא רע שתגיע למהירויות של הU גינוורד היא אחת היצרניות הטובות ביותר מהבחינה של קירור וביצועים בגלל זה אתה משלם הרבה יותר כסף אני זוכר בסדרות הG4TI הייתה להם את סידרת הGOLDEN EDITION וכל הכרטיסים בסידרה הזאת יכלו לעמוד בOC עצבני.

פורסם

עם הכרטיס של גיינורד באה תוכנה שמעלה את הזכרונות והליבה למהירויות U

הבעיה היא שהיא לא נותנת מעל זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים