פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מצאתי את המדריך הנחמד הזה:http://www.bit-tech.net/article/62ואני מת לעשות אותו כבר צבעתי את המאוורר בכסף עכשיו אני רק צריך לקה UV, יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מה שמופיע במדריך שהבאת אליו קישור זה לא ספריי לקה UV אלא ספריי UV סטנדרטי, שבארץ הוא מכונה ספריי פלורסנטי טאפשר להשיג אותו בכל חנות לחומרי בניין פשוטה.למען האמת אני כמעט בטוח שאין דבר כזה בכלל לקה UV כי לקה אמורה להיות שקופה ולהגן על הצבע והאחדות של החפץ.שים לב שהוא משתמש בפריימר ובגלל זה הוא קיבל תוצאות כאלו טובות.בהצלחה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים This one has been sprayed silver and then sprayed with UV varnish. You could also use UV nail varnish. נא לקרא עד הסוף...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים איפה אתה קונה? בשוק?עברתי כל חנות לחומרי בניין, כל חנות אומנות וכל ACE והום סנטר, והמחיר הכי זול שמצאתי היה 40 ש"ח.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים עידו איפה מצאת ב40 ש"ח?אני מצאתי רק בהום סנטר ב60 ש"חחנות שכונתית לכלי כתיבה, דומה מאוד לקרביץ.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אנשים בררתי את זה וזה אכן לקה UV !!!!!!!!!!!!!!!!!הוא עשה את זה בשני דרכים פעם אחת הוא צבע את זה בצבע בסיס לבן ואז צבע בספריי פלורסנטי ואז מקבלים את האפקט הירוק ... ודבר שני שהוא עשה זה לצבוע תמאוורר בספריי כסוף ואותו הוא צבע בלקה UV אשר אותה אפשר לראות רק בUV באור יום היא נראית כלקה שקופה פשוטה אבל היא נותנן אפקט יותר יפה מסתם ספריי פלורסנטי כמו שאפשר לראות בתמונות ...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים בטוח שביקשת ספריי פלורסנטי?אני גר בנתניה ויש את זה בבכל חור (כל הטמבוריות למיניהם) וכמובן שגם בהום סנטר, אייס....
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר הייתי ב2 טמבורים ועוד איזה חנות לחומרי בניין ולא היהאח"כ אני ינסה בעוד טמבורומאיפה אני יכול לקנות את הלקה??
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תחפש בחנויות אומנות, אם תגיד לי איפה אתה גר זה יעזור.. אני מצאתי בחנות צבעים... ד"א שישוס? איזה בצפר אתה? ש.י. עגנון (י"ב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.