פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים גם ההרחבה הקודמת הייתה כבדה מאדהם פשוט לקחו את המנוע הוסיפו פוליגונים ושיידרים והמנוע המקורי פשוט לא עומד בזהאז הוא עושה הכל בצורה ממש בזבזניתאם הם היו בונים מחדש את המנוע הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תראה מנוע של משחק עולה המון כסף...קראתי באיזה מקום שמנוע של משחק מהווה 40 אחוז משווי החברה כולהאז ברור שהם לא ממהרים להחליף אותומעט מאד חברות מסוגלות לעשות את זה
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים תראה מנוע של משחק עולה המון כסף... קראתי באיזה מקום שמנוע של משחק מהווה 40 אחוז משווי החברה כולה טוב בוא לא נגזים אולי 10 אחוז אבל לא אחוז יותר מזה אז ברור שהם לא ממהרים להחליף אותו מעט מאד חברות מסוגלות לעשות את זה למה להחליף אם אפשר לסחוב עם המנוע הזה עוד קצת ולעשות הרבה כסף במקום לבנות מנוע חדש ולבזבז הרבה כסף
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים 40 אחוזזה המספרשאר השווי זה העובדים עלות המשרדים והכסף שיש להם מזומןזה לא עניין של לסחוט כסףלפעמים אין להם ברירה אחרת
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אבל בכל מקרה , לגרור את זה עד כדי כך , המשחק עצמו מאוד יפה! , אבל נתקע בלי סוף , לוקח לו בערך 5דקות לגמור לטעון את השלב , ושאתה יוצא מהמשחק המחשב בקושי זז! , פאר קריי הרבה פחות כבד אצלי(פאר קריי אצלי בקושי נתקע ועובד מצויין , וגם שיוצאים מהמשחק המחשב מתאושש מהר)בקיצור , אני לא הייתי קונה אותו , אני ישיג אותו בדרך כלשהיא , אבל בכל מקרה לא נראה לי שהרבה אנשים יאהבו את המשחק הזה כי הוא פשוט יתקע בלי סוף!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.