פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא שיחקתי אבל EA מוציאים משחקים מחורבנים בזמן האחרון...ה2 משחקים היחידים שיש הלם בפיתוח ששווים משהו הם battlefield 2 ו lord of the rigns .
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים שאלה לי לאנשים ששיחקו בדמוהאם זה כמו הADD ONSלMOHAAיעני זה סתם מסריח ואין על הראשוןאו שזה שיפור רציני ועכשיו זה ממש יותר טוב
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים הורדתי וזה כותב לי שאין מקום בדיסק , ויש לי 3גיגה פנוי(דמו לא שוקל יותר מגיגה!) , למה זה לא מתקין? , לא חשוב איפה אני מנסה זה לא מתקין , זה כותב שאין מקום...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים יש מצב שאפשרות ה"מיכסה" פועלת אצלך בכונן?(אני מאמין שלא כי אף אחד לא משתמש בזה...)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא , אני אפילו לא יודע מה זה... עוד הצעות? , אני בינתיים מוריד את הקובץ מחדש(מאתר אחר)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לכל אלה ששואלים - זה משחק חדש לגמרי עם מנוע חדש!!! תומך ב- Pixel Shader 3.אני מוריד עכשיו מביטורנט מהלינק שהיה ב- 3dgamers מוריד לי על 50 בערך.534 MB.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אוקיי , עכשיו שיחקתי , פשוט מדהים! , הסאונד! , הגרפיקה , הפיזיקה! בהחלט הולך להיות משחק טוב ומצליח כמו הראשון...אומנם לא היה מזיק לי עוד 512 זיכרון... , בהתחלה היו המון תקיעות , אבל זה הסתדר , וגם שיצאתי מהמשחק המחשב בקושי זז , הוא יותר כבד מפאר קריי , עכשיו אפשר לומר בוודאות , למשחקים החדשים צריך 1GB זיכרון!
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אומנם לא היה מזיק לי עוד 512 זיכרון... , בהתחלה היו המון תקיעות , אבל זה הסתדר , וגם שיצאתי מהמשחק המחשב בקושי זז , הוא יותר כבד מפאר קריי , עכשיו אפשר לומר בוודאות , למשחקים החדשים צריך 1GB זיכרון!אתה רציני?לא הכרתי משחק יותר כבד מ-far cry, וזה כולל doom3 (שניהם על הגדרות בינוניות בערך).
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים גם אני חוותי תופעות דומות...המנוע ממש כבדחוויתי תקיעות וקירטועים בתחילת כל אזור טעינה הרבה יותר גרועים מפאר קרייפארקריי אומנם רץ על אפפיאס ינמוך יותר אבל שמר עליו יציב לאורך כל המשחק
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים יש סיכוי שגם 1 ג"ב לא כל כך מספיק לובדקתי אותו 5 דקות וכבר ניצל גיגה שלםמהצד השני יכול להיות שזה בגלל הדמו שמכיל יותר דברים מהשלב הרגיל שממנו לקחו אותווהכל נטען לזיכרון גם ב פאר קריי היה תרגיל דומה
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים הרי הם יודעים שלרוב המחשבים היום יש 512 , ולרוב האנשים אין כסף לקנות עוד , אז למה הם מוציאים משחק עם מנוע כל כך כבד , זה פשוט אידיוטי ומגעיל , ככה הרבה מאוד אנשים יהססו אם לקנות אותו או לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.