עבור לתוכן

קפיצת מסך כחול פתאומית, מה זה יכול להיות?

Featured Replies

פורסם

אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL

מה זה יכול להיות?

פורסם

בדרך כלל מסך כחול אומר שמשהו לא בסדר, או כרטיס מסך, או שלפעמים זה יכול לינבוע כתוצאה מהתקנת דרייברים לא נכונה אז אתה תקבל שם של קובץ מסויים שקשור לאותו הדרייבר שלא הותקן נכון...

אבל במקרה שלך זה כשל בחומרה, ההודעה הזאתי הייתה גם לי והתברר לי שזה היה הזיכרון אז אני מהמר שאצלך זה הזיכרון.

אבל אתה צריך גם לתת קצת יותר פרטים, מתי קיבלת את ההודעה? התקנת משהו או שהתעסקת עם המחשב כשזה קרה? איזה חברה הזיכרונות שלך? בשביל שנוכל לעזור לך יותר  :)

תיראה, אם אלה הזיכרונות אז אני מציע לך לעשות מה שאני עשיתי, יש לך שני סטיקים של זיכרונות נכון? תוציא אחד, תעבוד עם השני למשך שבועיים שלוש, לא ראית מסך כחול? אז תחליף ביניהם, תעבוד עם הסטיק השני למשך שבועיים שלוש, יש ריסטארט רק עם הסטיק הזה? אז הינה הבעיה שלך נפתרה, הבעיה שלך היא בזיכרון  8)

עריכה מאוחרת: לא שמתי לב שכתוב DRIVER בהודעת שגיאה שלך אז זה אומר שטעיתי וזו לא בעית חומרה

פורסם
  • מחבר

הדבר האחרון שהתקנתי היה ATI Tools ולפני זה לא התקנתי משהו אחר (בזמן האחרון).

בזמן שהמסך קפץ לי אני הייתי באינטרנט.

יש לי סטיק אחד של 512 והוא של חברת Ceon (אל תשאל/ו אותי מה זה ;) )

פורסם

אוברקלוק מופרז.

זכרון בעייתי/לא מוגדר נכון (מהירות שעון ותזמונים).

כונן קשיח.

כרטיס מסך, וודא דרייברים.

פורסם
  • מחבר

אם עשיתי OC כלשהו לאחד החלקים במחשב אז החזרתי את זה למהירויות הרגילות של אותו הרכיב.

אני לא חושב שזאת בעיה בדיסק הקשיח.

הדרייברים של המסך, הם בסדר.

אולי זאת באמת בעיה בזיכרון, למרות שגם בו אני לא נגעתי בתיזמוני או משהו.

פורסם

יש לך מודם USB?

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שבהודעת שגיאה שלך כתוב DRIVER אז תנסה לעדכן את כל הדרייברים או להתקין דרייברים מהדיסק לכל כרטיס בניפרד וליבדוק מאיזה דרייבר הבעיה הזאת נימצאת...

פורסם
  • מחבר

יש לך מודם USB?

כן.

פורסם

אז תנסה לימצוא לו דרייברים מעודכנים יותר, ותעדכן גם את כל כל כל הדרייברים שאתה רק יכול

פורסם

יש לך מודם USB?

יש לך מודם כבלים של MOTOROLA אשר מחובר דרך USB?

אם כן אז אולי זה יכול לגרום לזה. כשמצורף לשגיאת "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" המילה "DRIVER" זה בדרך כלל מסמל על שגיאה באחד ממנהלי ההתקנים (DRIVER), אז בדוק את הדרייברים!

ובשביל לבדוק את הזכרון אפשר פשוט להשתמש בmemtest מאשר להחליף סטיקים ולחכות שבועיים ;)

פורסם
  • מחבר

היום החלפתי למודם רשת (לא בגלל הבעיה, בגלל שאני צריך לחבר 2 מחשבים).

ה-testmem של AIDA32 גם טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים