עבור לתוכן

איזה חנות מקוונת היא גם זולה וגם נותנת שירות טוב וגם מוצרים טובים?

Featured Replies

פורסם

השירות לא נגמר בקניית המוצר, הפנים האמיתיות של החנות מתגלות רק בניצול האחריות

להוציא מוצר מהמחסן ולגבות את הכסף זאת לא בעיה, הבעיה זה לתת שירות אמין ששולחים להם חלק התקלקל\הגיע לא תקין

אני ממליץ בחום על נועה מחשבים (noacomp)

שמעתי גם דברים טובים על לוג'יק אבל לא היה לי ניסיון אישי איתם...

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לגבי COM4U ראיתי שם מחירים מצויינים האם הם נותנים שירות טוב

למשלי ראיתי שמה הארד דיסק ווסטרן דיגיטל SATA 200 GB 8 MB BUFFER ב784 ש"ח שזה המחיר הכי זול שראיתי!!!

ראיתם אולי יותר זול באתר אחר?!?!......אבל את האמת אני לא יודע אם יש עליו אחריות ומה רמת השירות!

ולבחור שאמר שלוגיק טובים ....מה הלינק לאתר שלהם?

פורסם

אחחחחחח

בנושא זה יש לי הרבה נסיון עם הרבה חנויות  ואני אומר 

HEIL  ZIGZAG!!!!!

אין כמו זיגזג חברה.  אני מת על החברה האלה והדירת חדר הקטנה שלהם (כן אני יודע שהם עברו אבל זה עדיין נראה כמו דירה קטנה... :) )

אני בחיים לא אקנה ממישהו אחר למרות שאני צריך לנסוע הרבה בשביל להגיע אליהם.

פורסם

זיגזאג ידועים בשירותם הטוב כבר הרבה זמן, יש גם עדויות לשרות טוב מנועה מחשבים ;)

על פנדה תעשה חיפוש בגוגל ;D

פורסם

זיג זג מעולים אבל מחירים קצת יותר יקרים ,

יש את com4u מחירים מצויינים והבנתי גם שרות לא רע

גם logic נחמד אבל לא משהו ...

בזמן האחרון

KSP ים להם מחירים סבבה אבל עם יסחטו אותך למוות עם קורה משהו למחשב שלך...אז זהירות

והם דיי חוצפנים ומגעילים . לא אוהב אותם .

פנדה מבחינת שרות הם סבבה ונחמדים , אבל עדין יש עליהם הרבה דברים רעים...

ולפי מה שהבנתי לוקח הרבה מאוד זמן עד שהמוצרים מגיעים אליך, עם שמוצר יגיע יש מצב שהמחיר שלו כבר ירד:)

למיר ונועה אני לא ממש מכיר אותם אבל מבחינת מחירים יש להם בסדר.

פורסם

נועה מחשבים לא שמעתי עליהם מילה אחת רעה...האמת :)

ולגבי פנדה...קשה לי להאמין שאני מוצא את עצמי מגן עליהם...

אני באמת חושב שהטיעון המרכזי נגדם יכול להיות שהם מספקים את המוצרים באיחור. לי זה לא קרה, להפך.

השירות שהם נותנים, אני מקווה שיהיה ברמה מספיק גבוהה שתצדיק את איך שהם נראו לי עד עכשיו. מעבר לזה שקניתי אצלם כי שמעתי המלצות די חמות מכמה אנשים בפורומים (שכולי תקווה שלא היו נציגים מושתלים של פנדה).

נראה לי ששתי חנויות שבאמת מצדיקות את ההגעה אליהן מרחוק הן נועה ופנדה. המחירים שם כמעט ברמה של KSP אבל השירות ברמה כ"כ הרבה יורת גבוהה

פורסם

לכל חנות יש את המוצרים שגם טובים וגם זולים אבל גם כאלה שיקרים

קשה למצוא חנויות שעונות על התנאים שהצבת מהסיבה ששירות טוב עולה כסף

פורסם

אני קניתי מחשב שלם (ראשון שלי שאני קונה בחלקים) מהחנות COPM-IL. הם מאוד נחמדים, אבל לצערי חלק מהסחורה שלהם פגומה (כן, פגומה). מארז כולו פגום ועוד כמה דברים קטנים. עכשיו אני נאלצתי להוסיף עוד 360 ש"ח כדי לקנות מארז חדש של COMPUCASE, ולהוסיף כסף על עוד כמה שינויים במחשב. בסוף הוספתי מחיר של 600 ש"ח.

אם הייתי קונה מזיגזאג אז הייתי חוסך את ה-600 ש"ח האלה. המחיר בזיגזאג יותר יקר, אבל הייתי משלם רק 300 ש"ח נוספים על היוקר שלהם, ואז לא הייתי צריך להוציא עוד כסף על כל מיני קניות חדשות או לדאוג לגביי איכות המוצרים שקניתי.

אז ממליץ לך להוסיף את 300-400 ש"ח האלה ולקנות מחשב מזיגזאג. הם ידועים באיכות המוצרים שלהם והשירות המצויין שלהם, שלא כמו בחנויות אחרות הוא נמשך גם אחרי שקנית את המחשב.

פורסם

לא קניתי מהם כלום, אבל במספר פעמים שהייתי צריך שירות טלפוני הם חזרו אלי מהר והיו אדיבים ומקצועיים.

כנ"ל. לי הם לא עשו בעיות. ואני חושב שצריך לבדוק את האמיתות של האדם שכתב את ה'תראד הזה, ואת התגובות, נשמע מסריח >:(

בעצם אי קניתי כמה דברים. ספק וצורב בראשון לציון. והכל הלך חלק. אני לא יודע למה משמיצים אותם, בטח יש איזו חנות שרוצה לדפוק

אותם אז הם עושים טריקים מלוכליכים כאלו.. עצוב.

פורסם

הדיונים אוחדו.

פורסם

אני קניתי השבוע מחשב מ com4u, והתרשמתי מהם מאוד לטובה דווקא.

עד עכשיו תמיד קניתי מזיגזג, אבל המחירים של com4u, בהרבה יותר זולים.

והשירות שלהם דווקא מאוד טוב. ראיתי את המוכר המליץ לבן אדם בחנות על משהו, שהיה יותר מתאים לבן אדם, אבל המוכר הרוויח על זה פחות כסף.

אז יש התחשבות בלקוחות.

התלונות היחידות שלי, זה שאני כבר מחכה שבוע למחשב, כי החלקים לא נמצאים בסטוק, אבל חוץ מזה הכל עשר.

פורסם

כן פנדה מעוד נחמדים שאתה נכנס לחנות וקונה משהו הם כול כך נחמדים אדיבים ומהירים שזה פשוט מפחיד אבל כשהמוצר מתקלקל הוא יכול להשאר אצלהם חודשים עד שהוא חוזר מתוקן וגם אז יכולות להיות בעיות(מניסיון) בקיצור זה לא שירות מלא שירות מלא, שירות מלא= שהמוצר נדפק והוא בתקופת האחריות לא עושים לך בעיות ואתה מקבל תגמול מהר.

פורסם

את המחשב הקודם שלי קניתי מלמיר - ואת הזכרונות העכשוויים שלי - אני חייב לציין שהשירות אצלם ממש ממש מצויין - והמחירים - לא הכי זולים - אבל גם לא הכי יקרים.

את מחשבי הנוכחי ברובו קניתי מפנדה - היה בסדר...לא יותר מזה...

פורסם

כןם שכחתי להזכיר שגם על למיר שמעתי דברים טובים.

HELL למה עזבת אותו אם הוא היה כול כך טוב אני אישית שאני מוצא חנות טובה אני לא עוזב אותה שגרתי ליד באר-שבע קניתי שלושה מחשבים מחנות אחת עכשיו אני גר ליד נתניה ולאחר תקרית עם פנדה אני קונה בזיגזאג קניתי שם מחשב כרטיס מסך שתי מקלדות עכבר ובקרוב אני מקווה גם כרטיס קול, אם משהו טוב על תחליף אותו!.

פורסם

הלכתי אתמול, לנקות את המחשב אצל זניט והם היו ממש נחמדים www.zenit.co.il

לא קניתי אצליהם כלום, אבל הם עשו רושם טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים