עבור לתוכן

איזה חנות מקוונת היא גם זולה וגם נותנת שירות טוב וגם מוצרים טובים?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות.

לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת...

תודה!

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נועה מחשבים די טובים

שמעתי מכולם שירות מעולה..... ומהיר ושום בעיות!!

KSP זולים.... אבל לאדע מה בקשר לשירות

פורסם

לפי הרבה אנשים כאן, נעה הרבה יותר טובים בשירות, והיה אחד שאמר שהוא לא מגזים שהוא אומר שזה מתקרב לרמה של זיגזג, גם לפי הטיפול שלהם כאן בבעיה של אדם כלשהו עם זכרונות, הייתה אי הבנה עם הצ'יפים של הזכרונות ויובל ענה כאן בת'רד שלו ונתן לו פיצויים על כל מה שקרה, למרות שזאת סך הכל הייתה טעות קטנה.

לגבי KSP, אני לא יודע..

פורסם

אני קניתי מנעה מחשב... אני די מרוצה מהשירות עד עכשיו...

פורסם

משהו שמצאתי על KSP בפורום Fresh, אולי יעניין אותך לדעת לפני שאתה קונה מהם:

KSP ידועה במחירים הנמוכים שלה, כמעט ללא תחרות.

אבל אנשים לא מבינים שהם חושבים שהם משלמים מעט אבל בפועל משלמים מאוד ביוקר....

למה?

כולם כבר יודעים שיש להם שירות פשוט מחריד, זה לא חדש.

אבל מסתבר שהטריק הגדול שמאפשר להם למכור במחירים זולים הוא:

הם נותנים על כל החלקים רק שנה אחריות!!!!

אם בכל מקום נותנים על מעבדי Intel אחריות לכל החיים - הם נותנים רק שנה!

אם בכל מקום נותנים על זכרונות Kingston אחריות לכל החיים - הם נותנים רק שנה!

אם בכל מקום נותנים על לוחות אם של ASUS ו-Intel שלוש שנות אחריות - הם נותנים רק שנה!

אם בכל מקום נותנים 3 שנות אחריות על דיסקים קשיחים - הם נותנים רק שנה!

אז מה הפלא שהם יכולים להרשות לעצמם לקצץ מחירים?

אם מישהו קונה אצלם משהו ואחרי שנה הוא מתקלקל, הוא צריך לקנות רכיב חדש. במקום אחר הוא אולי משלם כמה גרושים יותר, אבל אחרי שנה ושנתיים הוא עדיין מקבל שירות.

בקיצור, לקוח של KSP משלם בהתחלה פחות אבל בסוף הרבה יותר!!!!

בין התגובות:

תגובה 1:

אני קניתי מהם לפני שנה וחצי זיכרון Kingston, המוכר סיפר לי שזה ממש משתלם כי היצרן נותן אחריות לכל החיים.

הזיכרון התקלקל וכאשר באתי להחליף אותו הם אמרו לי שהוא כבר לא באחריות. אמרתי להם שכאשר קניתי אותו הם אמרו לי שיש לו אחריות לכל החיים, אז הם אמרו לי שהם אילו שקובעים מה זה לכל החיים וזה נתון לשיקולם.

איזה חוצפה יש להם! ממש גנבים!

תגובה 2:

לפני שנה הייתי אצלם בפעם האחרונה (בסניף בחיפה). הגיע לשם לקוח שקנה צורב שבוע לפני והצורב לא עבד.

הם אמרו לו שאין לצורב אחריות (למרות שנקנה לפני שבוע!) משום שהוא לא התקין את הצורב אצלם!

הוא אמר להם שאין כל קשר ומגיעה לו כמובן אחריות על המוצר גם מבלי שהוא ירכיב אותו בחנות שלהם (במיוחד שהם לוקחים המון כסף על התקנה).

וניחא והיה מדובר בנזק לקוח, אבל אין שום נזק חיצוני למוצר ומלבד זאת הוא התקין אותו באמצעות טכנאי מוסמך.

אז החוצפנים האילו אמרו לו שמבחינתם טכנאי מוסמך זה רק טכנאי שהם הסמיכו ולא מעניין אותם איזה תעודות ואיזה הכשרה יש לו.

בקיצור יצא שהם אומרים - אתה רוצה אחריות - תשלם לנו עוד כסף על התקנה ואז נדבר.

קישור לת'רד:

http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=12473&forum=Hardware&viewmode=threaded

פורסם

אני מעוניין מאוד לקנות הארד דיסק ...ועד שלשום הייתי בטוח שאני אקנה אותו מK.S.P כי חשבתי שהם הכי זולים

אבל לפי התגובות ששמעתי כאן בפורום עליהם ....אין סיכוי שאני קונה מהם!!!!

אז תמליצו לי בבקשה על אלטרנטיבה אחרת

בתודה מראש גדיץ :hi:

פורסם

חחח פנדה וואי אני מת פה.

פורסם

מה פנדה עשו רע?

פורסם

יותר מדי. בגלל זה תמיד שומעים עלהם דברים רעים מה שלא שומעים על אף חנות אחרת בכזאת רמה (אולי KSP על דברים קטנים...)

פורסם

"איזה חנות מקוונת היא גם זולה וגם נותנת שירות טוב וגם מוצרים טובים?"

גן עדן.... ;D תשמע אני הייתי ממליץ על ח"ול ..............

פורסם

תשמע הכול יחסי אתה לא יכול להשוות חנות בחו"ל לחנות בארץ מבחינת מחירים מה שאתה יכול לעשות זה לחפש את השירות הטוב ביותר שמתקרב לרמה של חו"ל.

לפותח התרד שאתה קונה מחשב או רכיב הדבר הראשון שאתה צריך לחשוב עליו זה שירות גם אם זה יעלה לך עוד 300 שקל תילך על השירות הטוב ביותר, במדינה שלנו יש כול כך הרבה נבלות שפשוט צריך להתרחק על תשלם 200 פחות ותצטרף לאגודת הפראיירים הישראלים המצויים שהיה להם פלוס 200 שקל בבנק לפני חודש ועכשיו מינוס 500 כי דפקו אותם.

חנויות עם שירות טוב ומחירים טובים

www.zigzag2000.co.il

www.noacomp.co.il

אני קניתי מחשב בזיגזאג ועוד כמה מוצרים הכול הלך חלק שירות מצויין על נועה שמעתי גם דברים טובים והכי חשוב לא שמעתי דברים רעים.

פורסם

לא קניתי מהם כלום, אבל במספר פעמים שהייתי צריך שירות טלפוני הם חזרו אלי מהר והיו אדיבים ומקצועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים