פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מכירים את המשחק? אז מי משחק? אגב, מישהו מוכן לשלוח לי מתנה? ;Dה-id שלי הוא - tomerlev. תכתבו גם אתם את ה-id שלכם ונוכל לשחק ביחד..
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים יש לי את זה...אני רמת גרזן מוזהב משני הצדדים..לפני חודשיים הייתי אותה דרגה עם נקודה אדומה אבל בגלל שלא שיחקתי בזה ירדה לי הנקודה...קוראים לי zaqzaq ואני משחק עכשיו ב SURVIVAL PROJECT משחק יותר כיפי מגאן
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני משחק.יש לי 50000 אלף זהב, מנסה לאסוף עוד 100000 כדי לקנות קסדה שעולה 150000 אלף.אני גם רוצה מתנות ;Dתשלחו גם לי.ID שלי במשחק: superblack4 או modgod (שני שמות למשתמש אחד איכשהוא יש לי).
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר יש לי את זה...אני רמת גרזן מוזהב משני הצדדים..לפני חודשיים הייתי אותה דרגה עם נקודה אדומה אבל בגלל שלא שיחקתי בזה ירדה לי הנקודה...קוראים לי zaqzaq ואני משחק עכשיו ב SURVIVAL PROJECT משחק יותר כיפי מגאןשלח לי משהו.. קוראים לי tomerlev (אני מניח שאם אתה כזו דרגה בטוח יש לך משהו טוב לשלוח לי)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני רמת גרזן מוזהב משני הצדדים 8) הכינוי שלי זה asxdben007 צרפו אותי בכיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.