פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני רוצה לקנות מארז גדול FULL TOWER איפה אני יכול לקנות משהו טוב זול ועם הרבה מאוורים וגם ספק טוב??
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים יש את שלושת המארזים הבאים:http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=280&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Full+Tower&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=29&y=5אבל לפי מה שכתוב באתר של הדובים,רק הFull Tower הזה זמין:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2137אגב,אני ממליץ לך לקנות Tower,כי Full Tower זה ענק! .
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים באמת אין סיבה ממש לקנות פול טאוור כי זה עצוםוזה גם יקר יותר ברוב המקריםואגב,פעם הבאה תשאל בפורום "חומרה אחרת וציוד הקפי"כי זה שייך לשם ולא לכאןותערוך את הכותרת שתתאים לנושא הדיון לפי חוקי הפורום
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים באמת אין סיבה ממש לקנות פול טאוור כי זה עצום וזה גם יקר יותר ברוב המקרים ואגב, פעם הבאה תשאל בפורום "חומרה אחרת וציוד הקפי" כי זה שייך לשם ולא לכאן ותערוך את הכותרת שתתאים לנושא הדיון לפי חוקי הפורום נדמה לי שקונים מארז פולטואר בגלל שהוא עצום, לא : וגם מארזי MIDI יקרים ברוב המקרים. מארז פול טוואר יקר יותר בערך ב-200 ש"ח ממארז מידי (שזה לא הרבה). אני מתכוון למארז פולטוואר איכותי של COMPUCASE.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אז בסוף זה מה שיש אני יגיד מה אני צריך ואתם אני קונה מחשב חדש ובעתיד הקרוב אני רוצה לקנות עוד דיסקים קשיחים אז שיהיה בנוסף עוד אפשרות להכניס לפחות עוד 4 ואני לא יודע מה לקנות בבקשה עזרו לי תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אבל ביקשו ממך כבר קודם:ותערוך את הכותרת שתתאים לנושא הדיון לפי חוקי הפורוםאתה צריך שגם אני אבקש ממך אישית?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מארזי FullTower לוקחים רק אם יש צורך בהמון מקום אם אתה באמת בטוח שיהיו לך 4 HD'S אז כדאי לך לחשוב על מארזים של סופרטלנט, למיטב הבנתי אין מאריזים גדולים יותר בארז כך שזו האופציה האחרונה שלך.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים ובעתיד הקרוב אני רוצה לקנות עוד דיסקים קשיחים אז שיהיה בנוסף עוד אפשרות להכניס לפחות עוד 4 ואני לא יודע מה לקנות בבקשה עזרו לי4 כוננים קשיחים?! למה!?אתה יודע שיש היום כוננים בעלי 250GB כ"א?אתה צריך 4 כאלה? לא נראה לי.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים יקנה מארז כמו שיש ליv2000aקצת יקר אבל מארז טוב מאוד זרימת אווייר מעולה ויש לו הרבה מקום להרדיסקים
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר כן אני רוצה RAID אבל אתם לא נותנים לי קישורים לאתרים איפה אני יכול לקנות??
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אמרתי לך האפשרות היחידה שלך היא הסופרטלנט שיש בכל חנות או המארז שציינת מפנדה וזהו אין מארזים אחרים של מה שאתה מבקש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.