עבור לתוכן

כיבוי ספק,בריא למחשב?

Featured Replies

פורסם

אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל

לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה.

רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????

פורסם

אין שום סיבה לכבות את הספק עצמו.

פורסם

על מה אתה מדבר?? אם אתה לא לוחץ על כפתור ה"הרדמה" אז המחשב לא רדום.... ואם אתה רוצה לכבות את המחשב לגמרי, פשוט תלחץ דרך ווינדווס(אני משער שזה מה שיש לך) על הכיבוי, והוא עדיין יכבה את עצמו לגמרי....

פורסם

נזק פיסי לא יגרם לחלקי המחשב אים תכבה גם את הספק לאחר כיבוי המחשב.

אבל אני חושב שזה גם לא יעיל במיוחד, ולא יתן לך תוצאות חיוביות שתוכל להגיד עוד כמה שנים: וואלה בזכות זה המחשב שלי עדיין עובד היום  :silly:

פורסם

על מה אתה מדבר?? אם אתה לא לוחץ על כפתור ה"הרדמה" אז המחשב לא רדום.... ואם אתה רוצה לכבות את המחשב לגמרי, פשוט תלחץ דרך ווינדווס(אני משער שזה מה שיש לך) על הכיבוי, והוא עדיין יכבה את עצמו לגמרי....

תקרא עוד פעם את מה שהוא כתב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!!! אתם אחלה!

ועוד שאלה קטנה,הסיבה שאני רוצה לכבות את הספק,כי גם כאשר המחשב מכובה אני מרגיש שהספק עדיין חם קצת,הוא לא קר ...זה לא מוזר????????

בגלל זה אני חושב אולי כדאי לכבות גם את הספק.

פורסם

כאשר אתה מכבה את המחשב דרך כפתור הכיבוי , המחשב כבה לחלוטין ולא נשאר במצב רדום כלשהוא. כמובן שעובר זרם (קטן מאוד) בספק עצמו אך זאת אך ורק על מנת לברר האם לחצו על כפתור ההדלקה והכיבוי.

ניתוק של הספק עצמו מהחשמל חסר כל משמעות ולא יתן דבר ולא יגרע דבר. פרט למקרה אחד - בתקופות של חוסר יציבות במתח (סופות ברקים וכו') ובמיוחד עם רשת החשמל בביתך סובלת מכך, מומלץ לנתק גם פיזית את הספק מהחשמל באמצעות הכפתור.

פורסם
  • מחבר

כאשר אתה מכבה את המחשב דרך כפתור הכיבוי , המחשב כבה לחלוטין ולא נשאר במצב רדום כלשהוא. כמובן שעובר זרם (קטן מאוד) בספק עצמו אך זאת אך ורק על מנת לברר האם לחצו על כפתור ההדלקה והכיבוי.

ניתוק של הספק עצמו מהחשמל חסר כל משמעות ולא יתן דבר ולא יגרע דבר. פרט למקרה אחד - בתקופות של חוסר יציבות במתח (סופות ברקים וכו') ובמיוחד עם רשת החשמל בביתך סובלת מכך, מומלץ לנתק גם פיזית את הספק מהחשמל באמצעות הכפתור.

אחללללההה!!!! בקשר לסופות יש לי UPS. פשוט הטריד אותי הקטע שהמחשב מכובה ואני מרגיש שהספק ( של thermaltake) נשאר חם קצת.

פורסם

UPS אומנם מגן מפני בעיות מתח, חשמל וכד' אבל בעת מכת ברק אין אף UPS שיכול לשמור על המחשב בחיים.

זה קרה פעם אחת לחשמלאי שלנו, שהיה לו UPS ואת כל ההגנות ומכת ברק הפכה הכל כולל ה UPS לגוש פחם ממש.

פורסם
  • מחבר

UPS אומנם מגן מפני בעיות מתח, חשמל וכד' אבל בעת מכת ברק אין אף UPS שיכול לשמור על המחשב בחיים.

זה קרה פעם אחת לחשמלאי שלנו, שהיה לו UPS ואת כל ההגנות ומכת ברק הפכה הכל כולל ה UPS לגוש פחם ממש.

בעעעעעעע :'( אז אני שוב לא יודע אם כדאי לי לכבות את הספק או לא?

כי נראה לי שכיבוי שלו כל הזמן,יכול להביא לפגיעה באיזה חלק בלוח אם,הרי הלוח אם תמיד מקבל חשמל בכמות כזאת או אחרת...

פורסם

לרוב מכשירי האל פסק יש פיוז, ברגע שהוא מקבל "מכת חשמל" הפיוז נשרף ולא נותן לו להמשיך ליציאות..

אצלנו זה קרה, הנזק שנגרם זה 6 שקל לקנות פיוז חדש

פורסם
  • מחבר

לרוב מכשירי האל פסק יש פיוז, ברגע שהוא מקבל "מכת חשמל" הפיוז נשרף ולא נותן לו להמשיך ליציאות..

אצלנו זה קרה, הנזק שנגרם זה 6 שקל לקנות פיוז חדש

אהה...אוקי סבבה!! תודה..יש לי את האל-פסק של Advice אז אני משאר שלא בעיה למצוא לו פיוזים

פורסם

גם לי יש ADVICE, פשוט אתה בא עם הפיוז השרוף להום סנטר והם מביאים לך אחד חדש

אתה גם יכול להתקשר למוקד תמיכה שלהם ולפי הדגם שרשום על המוצר הם יגידו לך במדוייק מה לבקש

פורסם
  • מחבר

גם לי יש ADVICE, פשוט אתה בא עם הפיוז השרוף להום סנטר והם מביאים לך אחד חדש

אתה גם יכול להתקשר למוקד תמיכה שלהם ולפי הדגם שרשום על המוצר הם יגידו לך במדוייק מה לבקש

הפיוז נמצא מתחת לחיבור של החשמל נכון? מכוסה בכזה גומי שחור???

יש לי PR600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים