פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים היי,wאיך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player?אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים או שאתה מותח את הסרט והוא נראה מעוך, או שאתה חותך את הצדדים. אין פה טריקים.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר באיזה נגן אתם משתמשים כדי לראות סרטים עם כתוביות?אל תשכחו שאני רואה ב4:3.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני לא מריץ את הכתוביות דרך הנגןיש את VobSub, שאוטומטית מריץ את הכתוביות ברגע שהם באותו שם של הקובץ וידאו (לדוגמא sample.avi ו sample.sub)ואת השינוי גודל תצוגה אמרו שאפשר עם MV2PLAYER אני אישית מעדיף את POWERDVD
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר עד עכשיו עבדתי עם גרסא ישנה של ה BSPLAYER אבל הוא כל הזמן נתקע לי.איך הגרסא החדשה?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אחי לא BSPALYER ולא שום דבר.אני משתמש ב THE CORE MEDIA PLAYER 4.1 והיא התןכנה הכי טובה שיש לסרטים.כל האופציות יש שמה כולל שימוש בפאגינים של WINAMP ופלאגין מובנה להגברת הקול.אפשר לעשות הכל עם התמונה. היא לא כבדה וכמעט ולא קורסת (חינמית ! מה אתם רוצים)ההתקדמות שנעשתה עם התוכנה הזאת מגירסה 3 היא מדהימה (פעם קראו לה NEXTGEN ... למי שמכיר את השם)אקיצר מומלצת.אתר הבית:http://www.corecoded.com/תהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.