פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים הי,אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט:אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים).מישהו יודע אם זה שווה משהו?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים דרך רשת החשמל לא מומלץ, זה עושה בעיות וכנראה שהטכנולוגיה לא מפותחת עד כדי כךחוץ מאלחוטי ( שאם זה ממ"ד זה בעיה ) יש אפשרות לבצע זאת על גבי תשתית הטלפון ( לא ADSL ) אני לא מכיר באופן אישי אבל אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שכן מכירים , אתה יכול להרים טלפון לקווי זהב שיסבירו לך במה מדובר ( לא בטוח שעדיף להזמין דרכם את השרות.. תברר )
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים רשת חשמל > רשת טלפון אל תדבר שטויות לי יש את זה וזה אמין ומצויין יש לזה רק חיסרון אחד (שהוא ניתן לפיתרון) זה ששני השקעים חייבים להיות על אותה הפאזה.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים רשת חשמל > רשת טלפון אל תדבר שטויות לי יש את זה וזה אמין ומצויין יש לזה רק חיסרון אחד (שהוא ניתן לפיתרון) זה ששני השקעים חייבים להיות על אותה הפאזה.זה שאצלך זה עובד סבבה, לא אמרתי שיש לי את זה וזה חרא - תרים טלפון לקווי זהב תשמע מהניסיון שלהם ( עם מי שאני דיברתי היה ברור מאד שזה לא מומלץ)ודבר נוסףhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82541.0
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אל תפסול עדיין רשת על גבי חשמל בגלל ה-3 פאזות שיש לך בבית.מה שכן כדי לקרוא על זה באתר שלנו קצת יותר תצטרך להתאזר בסבלנות עוד כמה ימים (אולי קצת יותר).
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים ברור שאפשר להעביר שקע מפאזה לפאזה ובכך לפתור את זה לכן לא אמרתי לשלול.. (ככה אני עשיתי אצלי) וגם ברור שקווי זהב ימליצו לך על רשת קווי טלפון כי מן הסתם הם מוכרים את זה ולא את הרשת חשמל
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים זה נשמע מעניין ,מישהו פה יכול להרחיב על הטכנולוגיה(אני מתכוון לרשת ע"ג רשת החשמל)?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים ברור שאפשר להעביר שקע מפאזה לפאזה ובכך לפתור את זה לכן לא אמרתי לשלול.. (ככה אני עשיתי אצלי) וגם ברור שקווי זהב ימליצו לך על רשת קווי טלפון כי מן הסתם הם מוכרים את זה ולא את הרשת חשמל הם מוכרים גם דרך רשת החשמל, אני מתכוון ציוד לתשתית ביתית ( גם טלפון , גם אלחוטי )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.