עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשת דרך החשמל

Featured Replies

פורסם

הי,

אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט:

אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים).

מישהו יודע אם זה שווה משהו?

פורסם

דרך רשת החשמל לא מומלץ, זה עושה בעיות וכנראה שהטכנולוגיה לא מפותחת עד כדי כך

חוץ מאלחוטי ( שאם זה ממ"ד זה בעיה ) יש אפשרות לבצע זאת על גבי תשתית הטלפון ( לא ADSL ) אני לא מכיר באופן אישי אבל אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שכן מכירים , אתה יכול להרים טלפון לקווי זהב שיסבירו לך במה מדובר ( לא בטוח שעדיף להזמין דרכם את השרות.. תברר )

פורסם

רשת חשמל > רשת טלפון אל תדבר שטויות לי יש את זה וזה אמין ומצויין יש לזה רק חיסרון אחד (שהוא ניתן לפיתרון) זה ששני השקעים חייבים להיות על אותה הפאזה.

פורסם

רשת חשמל > רשת טלפון אל תדבר שטויות לי יש את זה וזה אמין ומצויין יש לזה רק חיסרון אחד (שהוא ניתן לפיתרון) זה ששני השקעים חייבים להיות על אותה הפאזה.

זה שאצלך זה עובד סבבה, לא אמרתי שיש לי את זה וזה חרא - תרים טלפון לקווי זהב תשמע מהניסיון שלהם ( עם מי שאני דיברתי היה ברור מאד שזה לא מומלץ)

ודבר נוסף

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82541.0

פורסם

אל תפסול עדיין רשת על גבי חשמל בגלל ה-3 פאזות שיש לך בבית.

מה שכן כדי לקרוא על זה באתר שלנו קצת יותר תצטרך להתאזר בסבלנות עוד כמה ימים (אולי קצת יותר).

פורסם

ברור שאפשר להעביר שקע מפאזה לפאזה ובכך לפתור את זה לכן לא אמרתי לשלול.. (ככה אני עשיתי אצלי)

וגם ברור שקווי זהב ימליצו לך על רשת קווי טלפון כי מן הסתם הם מוכרים את זה ולא את הרשת חשמל :o

פורסם

זה נשמע מעניין ,מישהו פה יכול להרחיב על הטכנולוגיה(אני מתכוון לרשת ע"ג רשת החשמל)?

פורסם

ברור שאפשר להעביר שקע מפאזה לפאזה ובכך לפתור את זה לכן לא אמרתי לשלול.. (ככה אני עשיתי אצלי)

וגם ברור שקווי זהב ימליצו לך על רשת קווי טלפון כי מן הסתם הם מוכרים את זה ולא את הרשת חשמל  :o

הם מוכרים גם דרך רשת החשמל, אני מתכוון ציוד לתשתית ביתית ( גם טלפון , גם אלחוטי )

פורסם

אחלה... הם סתומים לא מקשיבים להם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.