עבור לתוכן

ממחר אני מתחיל את פרוייקט המודינג הראשון שלי, ויש לי כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות מודינג מקורי... משהו שעדיין לא קיים פה באתר.... אז עלה לי רעיון:

מודינג של "סופרמן" כבר עשו?? ???

ועוד שאלה.... האם יש צבע מיוחד (ספריי) שאיתו כדאי לצבוע? כי הלכתי לקנות צבע וראיתי התפלגות רצינית במחירים

יש ספריי ב4 ש"ח ויש ספריי ב30 ש"ח.....

אז מה לקנות???

במידה ולא היה כבר מודינג של סופרמן אז אני רוצה לצבוע הכל בכחול בהיר-ככה כזה.. אז אתם יכולים לייעץ לי על ספריי מסוים?

תודה.

אלעד.

פורסם

ההבדלים בין הספריים זה שהספריים של ה 4-10 שקל זה צבעים רגילים, ואלו של ה 30 + זה מטאלים.

לפי מה שאני זוכר לא היה פרוייקט של סופרמן.

ייעוץ על ספריי? אין כזה דבר, אם אתה רוצה צבע כחול חלק רגיל אז תקח את הצבעים של ה 4-10 שקל, אם אתה רוצה כחול מטאלי תקח את היותר יקרים (אתה יכול לראות את הצבעים על הפקקים וגם אם זה מטאלי גם את זה רואים על הפקקים).

בהצלחה בפרוייקט מקווה לראות תמונות

פורסם

האמת שאני שמעתי שכן יש הבדלים בצבעים ושצבעים למכוניות מחזיקים הרבה יותר טוב על פח מאשר הצבעים ב4 שקל

פורסם

בהצלחה

ותנסה לקנות צבעים שאחרי שאתה צובע איתם ומיבש אותם טוב טוב

שאתה לא תיגע במארז ותשאיר סימנים עם הידים

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה וחושב ולא משהו שלא עשו עוד! אם את מה שאתה רוצה לעשות עוד לא עשו אדרבה.

ואשמח לדעת איך הלך לך אם הצבעים כי גם אני מתכנן לעשות משהו כזה מתישהו אז תן לי בפרטי או משהו...

בהצלחה

פורסם

היה פה פרוייקט ספיידי מאד מושקע

כל העתק יחשב כלא מקורי

תעשה חיפוש

(ולכל אלה שלא נמצאים פה כלכך הרבה זמן על שאלות כאלה אין לכם מה לענות ואם בראש שלכם לזיין לי בשכל למה אני זון ניובי אז זה בגלל שאני לא רושם הרבה אבל התאריך הרשמה שלי.... וראיתי הודעות עוד הרבה לפני...)

פורסם

מודינג של "סופרמן"

היה פה פרוייקט ספיידי מאד מושקע

כל העתק יחשב כלא מקורי

תעשה חיפוש

(ולכל אלה שלא נמצאים פה כלכך הרבה זמן על שאלות כאלה אין לכם מה לענות ואם בראש שלכם לזיין לי בשכל למה אני זון ניובי אז זה בגלל שאני לא רושם הרבה אבל התאריך הרשמה שלי.... וראיתי הודעות עוד הרבה לפני...)

סופרמן הוא לא ספיידרמן :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים