עבור לתוכן

המחשב מפעיל את עצמו מחדש תוך כדי שימוש בוינדוס

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים.

יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו.

תודה לעוזרים

פורסם

בדקת קירור? אולי הוא פשוט מתחמם מדי

פורסם
  • מחבר

יש לי פרסקוט באמת אבל המחשב לא מתחמם כי יש לי 2 מאווררים שמוציאים אויר ו-2 שמכניסים ובלי קשר הטמפ' שבדקתי בתוכנה ספיד פאן הייתה 42-43 מעלות שזה מצוין לפרסקוט וגם האויר שהמאווררים מוציאים לא חם כ"כ.יש לי ad aware ואנטי וירוס ופייר וול ולא נרה לי שאיזה וירוס תקף מה כן שגם עשיתי סריקה והוא לא מצא לי כלום

תודה בכל זאת ואם למישהו זה קרה גם כן אולי הוא יוכל לעזור.

פורסם

זה בדיוק מה שהבלאסטר למשל עושה. מכבה את המחשב דרך הווינדוס. הוא נכנס ל SERVICES ל RPC ל RECOVERY ומשנה את הברירות ל RESTART THE COMPUTER וגם אם יש לך FIREWALL ו AV זה לא אומר שלא נתת לאיזו תולעת להכנס ואם ה AV לא מצא אותה זה לא אומר שהיא לא שם.

אני הייתי סורק לתולעים ב SAFE MODE.

פורסם

תפרט יותר

פורסם

אתה שואל אותי?

פורסם

לא

את פותח הת'ראד

איך המחשב נכבה? האם הוא נותן את ההודע ה שהמחשב יסגר תוך X שניות? או שהוא פשוט עושה ריסטארט? תפרט.

פורסם

שאלה טובה ;)

פורסם
  • מחבר

המחשב נכבה בפתאומיות באמצע משחק או שימוש בוינדוס זה קרה לי עוד פעם וזה מתחיל לקרות לעיתים קרובות יותר.

איזה סריקה לעשות בסיף מוד של האנטי וירוס?

פורסם

זה הבלסטר שתוקף כל מחשב ללא תלאי הגנה

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לא עושה לי את הזמן הזה

אבל אם אתם אומרים אז אתם בטח יודעים אז מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה?

צריך להוריד פאטצ'?

אם כן אז תביאו לי קישור ישיר בבקשה

תודה רבה :)

פורסם

מה הקשר לבלסטר!???!?!?!?!? הוא אומר שהמחשב נכבה באמצע משחק ללא דום הודעה מוקדמת....

בלסטר מביא הודעת שגיאה,ואז רק המחשב נכבה. והוא עשה את כל העידכונים לווינדוס ככה שלא נראה לי שיש מצב שזה הבלסטר.

בכל אופן עוז יש לךSP 1 ו- SP2?

אם לא אז תוריד....

ויש מצב שאם המחשב פתאום ישר נכסה באמצע משחק,אולי זה עומס יתר? התחממות יתר? אולי ספק? חחחח בפעם ה-5

פורסם

המחשב נכבה בפתאומיות באמצע משחק או שימוש בוינדוס זה קרה לי עוד פעם וזה מתחיל לקרות לעיתים קרובות יותר.

איזה סריקה לעשות בסיף מוד של האנטי וירוס?

אם המחשב נכבה מיידית, ללא הודעה, ומייד עושה ריסט זה לא הבלסטר. זה בעיית חומרה, זכרונות, או התחממות או חומרה אחרת לא תקינה.

פורסם

אם המחשב נכבה מיידית, ללא הודעה, ומייד עושה ריסט זה לא הבלסטר. זה בעיית חומרה, זכרונות, או התחממות או חומרה אחרת לא תקינה.

נוו ברורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים