פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים.יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו.תודה לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים זה גם יכול להיות תולעת בשם BLASTER או מודיפיקציה שלה.תקרא פה מה לעשות:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82843.msg707471#msg707471
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר יש לי פרסקוט באמת אבל המחשב לא מתחמם כי יש לי 2 מאווררים שמוציאים אויר ו-2 שמכניסים ובלי קשר הטמפ' שבדקתי בתוכנה ספיד פאן הייתה 42-43 מעלות שזה מצוין לפרסקוט וגם האויר שהמאווררים מוציאים לא חם כ"כ.יש לי ad aware ואנטי וירוס ופייר וול ולא נרה לי שאיזה וירוס תקף מה כן שגם עשיתי סריקה והוא לא מצא לי כלום תודה בכל זאת ואם למישהו זה קרה גם כן אולי הוא יוכל לעזור.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים זה בדיוק מה שהבלאסטר למשל עושה. מכבה את המחשב דרך הווינדוס. הוא נכנס ל SERVICES ל RPC ל RECOVERY ומשנה את הברירות ל RESTART THE COMPUTER וגם אם יש לך FIREWALL ו AV זה לא אומר שלא נתת לאיזו תולעת להכנס ואם ה AV לא מצא אותה זה לא אומר שהיא לא שם.אני הייתי סורק לתולעים ב SAFE MODE.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים לאאת פותח הת'ראדאיך המחשב נכבה? האם הוא נותן את ההודע ה שהמחשב יסגר תוך X שניות? או שהוא פשוט עושה ריסטארט? תפרט.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר המחשב נכבה בפתאומיות באמצע משחק או שימוש בוינדוס זה קרה לי עוד פעם וזה מתחיל לקרות לעיתים קרובות יותר.איזה סריקה לעשות בסיף מוד של האנטי וירוס?
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר כן אבל זה לא עושה לי את הזמן הזה אבל אם אתם אומרים אז אתם בטח יודעים אז מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה? צריך להוריד פאטצ'? אם כן אז תביאו לי קישור ישיר בבקשה תודה רבה
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מה הקשר לבלסטר!???!?!?!?!? הוא אומר שהמחשב נכבה באמצע משחק ללא דום הודעה מוקדמת....בלסטר מביא הודעת שגיאה,ואז רק המחשב נכבה. והוא עשה את כל העידכונים לווינדוס ככה שלא נראה לי שיש מצב שזה הבלסטר.בכל אופן עוז יש לךSP 1 ו- SP2?אם לא אז תוריד....ויש מצב שאם המחשב פתאום ישר נכסה באמצע משחק,אולי זה עומס יתר? התחממות יתר? אולי ספק? חחחח בפעם ה-5
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים המחשב נכבה בפתאומיות באמצע משחק או שימוש בוינדוס זה קרה לי עוד פעם וזה מתחיל לקרות לעיתים קרובות יותר.איזה סריקה לעשות בסיף מוד של האנטי וירוס?אם המחשב נכבה מיידית, ללא הודעה, ומייד עושה ריסט זה לא הבלסטר. זה בעיית חומרה, זכרונות, או התחממות או חומרה אחרת לא תקינה.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אם המחשב נכבה מיידית, ללא הודעה, ומייד עושה ריסט זה לא הבלסטר. זה בעיית חומרה, זכרונות, או התחממות או חומרה אחרת לא תקינה.נוו ברורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.