עבור לתוכן

לוח אם MSI 915p combo

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

שבוע שעבר קניתי מחשב עם לוח אם 915P של msi ורציתי להגיד לכם כמה דברים עליו.

קודם כל הלוח אם תמאים סוף הדרך לאוברקלוקינג ;D ,יש לו הרבה אפשרויות של אוברקלוק ידני ואפשרויות אוטומטיות שהמערכת נותנת.

דבר שני לא לקנות זכרותות DDR2 של סמסונג כי הלוח אם לא תומך :nono: אני עשיתי טעות וקניתי אותם ועד עכשב

אני מחכה לזכרונות אחרים שהחנות צריכה לספק :-\ . כמובן שהזכרונות האחרים יהיו תוצרת kingston :ylsuper:

אז זהו זה מה שאני יודע בינתיים עד שאצליח להפעיל את המחשב.

קישור לאתר של הלוח:

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=603

פורסם

לפי האתר של MSI, הלוח כן תומך ב-DDR2

(ואגב, מפרט כמו שלך כל כך לא שווה את הכסף שזה לא ייאמן)

פורסם
  • מחבר

לפי האתר של MSI, הלוח כן תומך ב-DDR2

(ואגב, מפרט כמו שלך כל כך לא שווה את הכסף שזה לא ייאמן)

לא באמת?!! וולאה לא ידעתי!!! תגיד מה לא מובן במה שכתבתי? הלוח לא תומך בDDR2 של סמסונג לא בDDR2 של חברות אחרות!kocsog majom

(ואגב אשמח לדעת מה כן כל כך שווה את הכסף)

פורסם

אם זה הלוח בקישור, הוא כן תומך בDDR2, יש לו חריצים מתאימים וצ'יפסט מתאים

ובמחיר שקנית, היית יכול לארגן לעצמך מערכת מבוססת A64 3200 עם Radeon 9800 Pro או אפילו 6800, שניהם חזקים בהרבה מהX600XT, מערכת שתטחן את המערכת שקנית בביצועים במשחקים

פורסם
  • מחבר

כן זה הלוח אם שבקישורית. תומך בDDR2 אבל אם תתעמק בנתונים, ותלמד מנסיונם של אחרים (במקרא זה שלי) לא הייתי ממליץ לקנות DDR2 מתוצרת סמסונג ללוח אם הזה.

בקשר למפרט שלי אתה לא יודע כמה כסף הוצאתי אז אני לא בטוח שההוצאה לא היתה שווה. לגבי הX600XT אין ספק ש9800 פרו יותר טוב (תלוי בתקציב) אבל אם הייתי מלביש את ה9800 על המפרט הזה אני לא כזה בטוח שלוח אם עם מעבד A64, זכרון 400mhz ו-agp 8 היה טוחן את המפרט הזה.

פורסם

מפרט דומה עם A64+9800P היה בקלות עוקף את המפרט שלך בכל משחק

הA64 יותר חזק מהפנטיום במשחקים, PCI-E לא עוזר בכלום, אם זה מה שאתה חושב, וA64 לא זקוק לפס זיכרון רחב

פורסם
  • מחבר

ברגע שאפעיל את המחשב אשמח לבצע השוואות וגם להמליץ או לא על המפרט שלי.

פורסם

טוב תתחדש

אם כי חבל שלא התייעצת קודם בקשר למפרט בפורום "מפרטים" - המפרת שלך הוא אכן מפרט שנבחר בצורה מאוד גרועה.

אבל כדי שלא ישאר לך סתם טעם מר בפה - עדיין יש לך מפרט שיחזיק לך את רוב המשחקים הכבדים כיום בלי פילטרים אז עדיין תוכל להנות ממנו מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים