עבור לתוכן

Need For Speed Underground 2

Featured Replies

פורסם

זה היה כיף, אבל כדי שמשהו ימשיך להיות כיף הוא צריך לחדש, כל הזמן, NFSU לא מספק את הסחורה ונשאר אותו דבר מהמירוץ הראשון לאחרון.

את האווירה שנאתי בגלל שאני כל כך כל כך כל כך שונא את המוזיקה, כל כך. אבל זה אישי לכל אחד.

דבר ראשון שעשיתי במשחק היה לבטל את המוזיקה!! בעעע איזה מוזיקה מגעילה.

המשחק עצמו בסה"כ נחמד, כמו שXPloiT.Codebase אמר יש כאלה שאוהבים את החוסר ריאליזם הזה... אני בהתחלה אהבתי את המשחק לקראת הסוף הוא נהייה קצת מעצבן, עקומת הקושי טיפשית - עד שלוש-רבעי משחק קל מאוד ואז פתאום נהייה קשה מאוד יחסית. סה"כ משחק נחמד לא יותר... אני בכ"ז מחכה לראות מה שינו ובתקווה שיפרו ב-2.

• תגובות 39
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. לזה שאמר ש RX7 הכי מהיר - עם S2000 הגעתי ליותר...

2. אין על ההתנהגות כביש של ההונדה סיוויק, למרות שהיא לא שיא המהירות.

3. BDB - ראיתי מנוע רוטורי 1300 במציאות שהגיע ל 800 ומשהו כ"ס, אז אל תזלזל. מנוע רוטורי יכול להיות הרבה יותר חזק ממנוע רגיל.

פורסם

רק שתדעו עד כמה ה-RX7 מהירה תמונה הועלאה לכתובת הבאה רק שתראו לאיזה מהירות היא מגיעה לכל אלה שחושבים שהיא לא מהירה תווכחו ותבכו!!!!!

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=22E5725418664E198EF41C6262E59BA4&alid=66192

תרדו עד למטה.

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/b/m/n/i/g/h/t/s/h/a/d/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409112340369245/200409112341483995/NFS.JPG

במקרה התקנתי היום תמשחק כי הלוותי מחבר את ההגה שלו אז בבקשה רק כדי להראות לך שאתה טועה.

פורסם

במקום שאני יפתח תראד חדש אני ישאל את זה פה...

מישהו יודע באיזה שלב מקבלים את ה RX7? אני כבר ב 70 עם ה אר אקס 5.

ומי שאמר צדק, אין על RX7 בדריפט

פורסם

אר אקס 5.

WTF?!?! RX5?!? אולי MX5...

פורסם

WTF?!?! RX5?!? אולי MX5...

עם תקרא תהודעה שלו טוב טוב אז אתה תשים לב שהוא התכוון ל אר אקס 7 כמו שהוא רשם באנגלית RX7 ולא RX5 !!!!

פורסם

הוא שואל מתי כבר מקבלים את ה RX7, כי עדיין אין לו...

פורסם

NFSU היה רעיון נחמד, שהושמד לחלוטין על ידי מנוע פיזיקלי שנכתב על ידי ילדים במגמת מחשבים (כנראה) ואפשרויות שיפור

מכוניות די בסיסיות ומטופשות.

עוד לא נולד משחק המכוניות שיוכל לגעת בGT3. אמנם זה לPS2, וזה רע, אבל איזה משחק, איזו פיזיקה.

אם NFSU2 יהיה גם ריאליסטי, זה יהיה נהדר, למרות שהכיוון שסדרת NFS הולכת אליו די ברור (פונים לכל הfanboys של סרטים סוג ז' כמו מהיר ועצבני).

הNFS היחידי שהיה שווה משהו זה NFS Porsche. היחידי שהיה נטול בולשיט, עם קלאסה וערך חינוכי כלשהו (כן, ילדים, להכיר את ההיסטוריה של פורשה

זה דבר חשוב מאין כמוהו). אחלה משחק, באמת. אפילו הפיזיקה לא רעה.

כנראה שיותר קל לשלב פס קול זול (אבל לא רע, יאמר) עם כלמיני לוגואים של חברות tuning, זה מוכר יותר מאשר ריאליזם.

חבל.

מתי יוצא GT4?!

מסכים ב100%

פורסם

מסכים ב100%

NFSU נועד בשביל להעביר שעות מרובות במהירות :auto: :xyxthumbs:

הוא לא צריך להיות משחק עתיר בגרפיקה ופיזיקה מדהימה... לטעמי הגרפיקה שלו מספיקה מעל ומעבר...

זה אחלה משחק לאלה שמשעמם להם ורוצים  להעביר הרבה זמן בכיף.... וכול הרעיון שאתה מתחיל מכונית מהסטנדרט ומשפר אותה וזה וזה זה אחלה דבר לפי דעתי.....

ודווקא אני לא אהבתי את GT בכלליות.!

פורסם

אני מסכים איתך ב 100% (חחחח........)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים