עבור לתוכן

Need For Speed Underground 2

Featured Replies

• תגובות 39
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה נובית - איך בודקים שם fps לא עם פראפס ?

תודה

פורסם

אם המפתחים יוסיפו אפשרות של הוספת רכבים למינהם שאנשים ייצרו זה יהיה גאוני.

פורסם

באמת זה יכול להיות דבר מעולה אם יעשו אפשרות כזאת.

פורסם

שחכתם דבר אחד,ניד פור ספיד מספק המון המון פאן,כל הסאונד וסגנון המחתרת.

קשה להגיד דבר כזה על משחקי פעולה ואסטרטגיה למיניהם.

פורסם

בידיוק בגלל זה הוא משחק יותר מצופה לחלק לא קטן מהאנשים.

פורסם

אני בכלל לא מצפה לו... משחקי מרוצים עושים לי טיקים.

פורסם

משחק טוב אגב רק היום סיימתי אותו :o

אני עשיתי תמרונים בין הניסן סקיילן לRX7 והייתי לא פעם עם ההונדה 2000S כל אחד לוקח בדבר אחר (אין כמו הRX7 בדריפט ואני מת על ה2000S בדראג)

פורסם

[ltr]how can you love such a crappy game. it has a physics engine equle to the one in doom (the first one from ~93'). it's just stupid, taking a 90 degree turns at 180km/h. or making an Rx7 getting to 380km/h, yeah right with a rotery engine, as if. as racing games goes I'm looking forward to flatout and xpand rally, just because of the physics engine (the graphics help too), too bad there aren't any equvelant for on road racing (with the excaption of race drive 2). but so far it's protection is unbeatable (if you know what I mean).[/ltr]

פורסם

חבל שJUICED לא ייצא , זה המשחק שיכל לאכול את NFSU2

פורסם

שחכתם דבר אחד,ניד פור ספיד מספק המון המון פאן,כל הסאונד וסגנון המחתרת.

קשה להגיד דבר כזה על משחקי פעולה ואסטרטגיה למיניהם.

זה היה כיף, אבל כדי שמשהו ימשיך להיות כיף הוא צריך לחדש, כל הזמן, NFSU לא מספק את הסחורה ונשאר אותו דבר מהמירוץ הראשון לאחרון.

את האווירה שנאתי בגלל שאני כל כך כל כך כל כך שונא את המוזיקה, כל כך. אבל זה אישי לכל אחד.

פורסם

NFSU היה רעיון נחמד, שהושמד לחלוטין על ידי מנוע פיזיקלי שנכתב על ידי ילדים במגמת מחשבים (כנראה) ואפשרויות שיפור

מכוניות די בסיסיות ומטופשות.

עוד לא נולד משחק המכוניות שיוכל לגעת בGT3. אמנם זה לPS2, וזה רע, אבל איזה משחק, איזו פיזיקה.

אם NFSU2 יהיה גם ריאליסטי, זה יהיה נהדר, למרות שהכיוון שסדרת NFS הולכת אליו די ברור (פונים לכל הfanboys של סרטים סוג ז' כמו מהיר ועצבני).

הNFS היחידי שהיה שווה משהו זה NFS Porsche. היחידי שהיה נטול בולשיט, עם קלאסה וערך חינוכי כלשהו (כן, ילדים, להכיר את ההיסטוריה של פורשה

זה דבר חשוב מאין כמוהו). אחלה משחק, באמת. אפילו הפיזיקה לא רעה.

כנראה שיותר קל לשלב פס קול זול (אבל לא רע, יאמר) עם כלמיני לוגואים של חברות tuning, זה מוכר יותר מאשר ריאליזם.

חבל.

מתי יוצא GT4?!

פורסם

כן, פורש אנלישט היה אחלה משחק.

פורסם

לא כולם אוהבים סימולטורים מדוייקים עם מנוע פיזיקלי עילאי.

חלק מאיתנו אוהבים סתם לנסוע במהירות גבוהה...וכן לקחת סיבובים ב120 קמ'ש.

פורסם

יש את burnout שגם רק ל PS2 ו ה XBOX אחד המשחקים הכי שווים שיש!!

( שלא מזמן יצא כבר 3 שנראה בן זונה!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים