עבור לתוכן

הלך המאורר על הכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף.

בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו.

למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי?

בתודה מראש

פורסם

אם הבעיה זה לא אבק ושימון לא יעזור, תנסה להפעיל את המאורר ישירות בספק כוח

(תקמבן חיבור מה+ במאורר ל12V בספק, ומה- במאורר ל0 בספק) אם עדיין לא עובד כנראה שהמאורר תקול

איזה כ.מסך זה? אם יש אחריות היא תופסת, אם אין אחריות תשקול לחבר סינק קנוי

פורסם

כדאי לך לכבות תמחשב ולא להדליק עד שתסדר תעניין כי אם תשתמש בו ללא קירור הרבה זמן הוא עלול להשרף

אם יש לך כרטיס מסך אחר בצד תשתמש בו עד שתסדר תעניין

למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי?

נסה לשמן אותו בכל זאת אולי זה יעזור ,אם לא אז תקנה קירור חדש,אבל אם יש לך אחריות עדיף לנצל אותה

הנה הסבר יותר פשוט על מה שvatos-locos אמר באשר ללחבר תמאורר למולקס

חוט אדום לצהוב במולקס,חוט שחור לשחור במולקס

פורסם

אם אתה חושב לגזור את החוט של המאורר, תדאג שנגמרה לך האחריות.. כי:

1. תחת האחריות אתה יכול להחליף את המאורר ולהמנע מכל ה"משחקים" האלה

2. גזירה של חוט המאורר, או כל פגם (שנגרם ע"י הלקוח) בקירור המקורי יכול לבטל את האחריות!

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה זה לא אבק ושימון לא יעזור, תנסה להפעיל את המאורר ישירות בספק כוח

(תקמבן חיבור מה+ במאורר ל12V בספק, ומה- במאורר ל0 בספק) אם עדיין לא עובד כנראה שהמאורר תקול

איזה כ.מסך זה? אם יש אחריות היא תופסת, אם אין אחריות תשקול לחבר סינק קנוי

תודה רבה , חיברתי אותו ישרות לספק וזה עובד מצויין

תודה ;D :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תודה ;D :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אל תשמח כל-כך מהר - אם המאוורר תקין, אבל הוא פשוט לא עובד עם המתח שהוא מקבל מכרטיס המסך, סימן שמשהו לא בסדר בכרטיס המסך.

אם אין אחריות על כרטיס המסך, תקווה שהבעיה היא רק בחיבור המתח של המאוורר (כמו הלחמה שהשתחררה) ולא במשהו אחר, כי בעיות במתח הן לא דבר טוב (בקיצור - אם יש עוד בעיות עם כרטיס המסך - תצטרך לקנות חדש).

פורסם

אבל בינתיים תשאר עם זה למרות שהיתי ממליץ לבדוק את זה לעומק

פורסם

אל תשמח כל-כך מהר - אם המאוורר תקין, אבל הוא פשוט לא עובד עם המתח שהוא מקבל מכרטיס המסך, סימן שמשהו לא בסדר בכרטיס המסך.

אם אין אחריות על כרטיס המסך, תקווה שהבעיה היא רק בחיבור המתח של המאוורר (כמו הלחמה שהשתחררה) ולא במשהו אחר, כי בעיות במתח הן לא דבר טוב (בקיצור - אם יש עוד בעיות עם כרטיס המסך - תצטרך לקנות חדש).

נתקלתי בלא מעט מקרים כאלה, כרטיסים שהיציאת מתח שלהם לא תקינה, אבל שאר הכרטיס ממשיך לעבוד שנים על גבי שנים

כמובן שתמיד כדאי לבדוק שהכרטיס תקין בשביל להיות בטוח, אבל אין סיבה להכנס ללחץ ראיתי הרבה כרטיסים כאלה שעד היום חיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים