פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף.בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו.למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי?בתודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אם הבעיה זה לא אבק ושימון לא יעזור, תנסה להפעיל את המאורר ישירות בספק כוח(תקמבן חיבור מה+ במאורר ל12V בספק, ומה- במאורר ל0 בספק) אם עדיין לא עובד כנראה שהמאורר תקולאיזה כ.מסך זה? אם יש אחריות היא תופסת, אם אין אחריות תשקול לחבר סינק קנוי
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים כדאי לך לכבות תמחשב ולא להדליק עד שתסדר תעניין כי אם תשתמש בו ללא קירור הרבה זמן הוא עלול להשרףאם יש לך כרטיס מסך אחר בצד תשתמש בו עד שתסדר תענייןלמישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי?נסה לשמן אותו בכל זאת אולי זה יעזור ,אם לא אז תקנה קירור חדש,אבל אם יש לך אחריות עדיף לנצל אותההנה הסבר יותר פשוט על מה שvatos-locos אמר באשר ללחבר תמאורר למולקסחוט אדום לצהוב במולקס,חוט שחור לשחור במולקס
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אם אתה חושב לגזור את החוט של המאורר, תדאג שנגמרה לך האחריות.. כי:1. תחת האחריות אתה יכול להחליף את המאורר ולהמנע מכל ה"משחקים" האלה2. גזירה של חוט המאורר, או כל פגם (שנגרם ע"י הלקוח) בקירור המקורי יכול לבטל את האחריות!
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אם הבעיה זה לא אבק ושימון לא יעזור, תנסה להפעיל את המאורר ישירות בספק כוח (תקמבן חיבור מה+ במאורר ל12V בספק, ומה- במאורר ל0 בספק) אם עדיין לא עובד כנראה שהמאורר תקול איזה כ.מסך זה? אם יש אחריות היא תופסת, אם אין אחריות תשקול לחבר סינק קנוי תודה רבה , חיברתי אותו ישרות לספק וזה עובד מצויין תודה ;D :xyxthumbs:
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים תודה ;D :xyxthumbs: אל תשמח כל-כך מהר - אם המאוורר תקין, אבל הוא פשוט לא עובד עם המתח שהוא מקבל מכרטיס המסך, סימן שמשהו לא בסדר בכרטיס המסך. אם אין אחריות על כרטיס המסך, תקווה שהבעיה היא רק בחיבור המתח של המאוורר (כמו הלחמה שהשתחררה) ולא במשהו אחר, כי בעיות במתח הן לא דבר טוב (בקיצור - אם יש עוד בעיות עם כרטיס המסך - תצטרך לקנות חדש).
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אל תשמח כל-כך מהר - אם המאוורר תקין, אבל הוא פשוט לא עובד עם המתח שהוא מקבל מכרטיס המסך, סימן שמשהו לא בסדר בכרטיס המסך.אם אין אחריות על כרטיס המסך, תקווה שהבעיה היא רק בחיבור המתח של המאוורר (כמו הלחמה שהשתחררה) ולא במשהו אחר, כי בעיות במתח הן לא דבר טוב (בקיצור - אם יש עוד בעיות עם כרטיס המסך - תצטרך לקנות חדש).נתקלתי בלא מעט מקרים כאלה, כרטיסים שהיציאת מתח שלהם לא תקינה, אבל שאר הכרטיס ממשיך לעבוד שנים על גבי שניםכמובן שתמיד כדאי לבדוק שהכרטיס תקין בשביל להיות בטוח, אבל אין סיבה להכנס ללחץ ראיתי הרבה כרטיסים כאלה שעד היום חיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.