פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTERויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVEעכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדראבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה...מה לעשות?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים תשים איפה שאתה רואה את זה AUTO וגם בשאר הדיסקים האופטים והקשיחים כולל בזה שהוא זיהה תדליק מחדש והוא אמור לזהות הכל
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים חיברת את שני הדיסקים קשיחים על אותו כבל IDE נכון ???ניסיתה לחבר ת5GB לבד כדי לראות אם הוא מזוהה ???השתמשת בכבל IDE אם 80 גידים ???
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר כן שתי הדיסקים על אותו כבלוחיברתי רק את הדיסק הקשיח על ה5 ג'יגה והוא פעלואני לא יודע אם זה 80 גידים....וזה לא אוטומת שם פשוט כשאני לוחץ אנטר זה מזהה לבד.....אבל כשאני לוחץ אנטר זה לא מזהה לי זה רושם עדיין NOT INSTALLED
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אני יודע שהגמפרים של ה5 ג'יגה הם SLAVEוהג'מפרים של ה40ג'יגה אני לא בטוח אבל אני חושב שהם על MASTERכי קראתי את המדקה על הגב של הדיסק הקשיח ולא הבנתי כל כך מה היא אומרתלמה יש שם 3 סוגים של MASTERו3 סוגים של SLAVEואני לא בטוח מה לשים
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים תנסה להוציא את הג'מפר מהמאסטר לגמרי - בכמה מהדיסקים המאסטר הוא מאסטר עם סלייב בלי ג'מפרים עליו. ובכלל - תשחק עם זה ותשיב לב שהמולקס במקום - קרה לי פעם שחצי שעה התעסקתי עם הארד דיסקים ובסוף שכחתי לחבר את המולקס חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.