פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אם הייתם 9 בנים היית יכול לנסות לסדר חדר עם הבנות לאדע אני כתה עם 36 בנים רק בנים הכתה כל הזמן צחוקים היא הכי מסריחה ומלוכלכת בבית צפר אבל הכי טובה גם
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים בRוR שזוכרים!!! לא אשכח שהקאתי על המורה באותו יום (הייתי חולה ונרגש מאוד, והקיבה פעלה שעות נוספות, אחרי המק-דיוויד שטחנתי, מקדונלדס עדיין לא היו ממש בתכנונים...) היה מבדר משו. LOL כבר מגיל 6 היית מצהיר כל פעם "בא לי דאבל" ?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אם הייתם 9 בנים היית יכול לנסות לסדר חדר עם הבנות לאדע אני כתה עם 36 בנים רק בנים הכתה כל הזמן צחוקים היא הכי מסריחה ומלוכלכת בבית צפר אבל הכי טובה גם גם אצלנו !!! איזה מגמה אתם ?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מדהים, זו כבר שנה שניה ששנת הלימודים נפתחת ואני לא צריך ללכת לתיכון, ויש לי עוד 7 חודשים עד לגיוס (תואר ראשון->דחייה). וואי החיים עוברים מהר.. וכל הילדודס שהתחילו שנה חדשה, בהצלחה ואל תתנו למורות לעלות עליכם. אבל גם אל תרביצו להן, הן בקושי מקבלות משכורת והבעלים שלהם מכים אותן מספיק גם ככה
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים בישיבה של אחי יש בריכה!! חחחחחמתשע עד אחד וחצי לומדים רצוףואז שעה וחצי הפסקה = בריכהואז לומדים עוד כמה שעות ואז עוד הפסקה ואז לומדים עד תשע........
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מפתאוםאנחנו מדברים על מקומות שבאים ויושבים 12 שעות ברציפותבטח ישיבות דתיות
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מחבר עכשיו התחלתם לדבר על טיולים שנתיים... איזה דברים כל שנה אצלי היו - בגלל זה הייתי יוצאת רק כל שנה שניה. יאללה , פותחים ת'רד על טיולים שנתיים.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מישהו פה זוכר את היום ה-1 בבי"ס בכיתה א'?אני זוכר, לצערי. אז רק אני בכיתי חצי שעה ולא רציתי שאמא תלך? אני אוהב לחשוב שכבר אז ידעתי שאני לא אהנה במקום הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.