פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים תודה, אני עליתי לכיתה י' בלבלו לנו את המוח על 12 ואז הלכנו הביתה אני באלקטרוניקה, יש לי 58 שעות בשבוע , לתכנות יש 67 שעות :lol: ולצירוף מקצועות יש 82 שעות :lol: בהצחלה לכולם זה לא ממש הגיוני... לפי חישוב פשוט 82 שעות (אם לומדים 6 ימים) יוצא 10 שעות, כלומר הם לומדים מ8 עד 6 אצלנו הבית ספר התחיל בסדר... הרבה מאיתנו לא התרגשו בגלל שאנחנו סובלים בפסיכומטרי כבר 3 שבועות ופוגשים אחד את השני מאז. בכיתה י"ב אלקטרוניקה ציפינו שיהיה כבר פחות לחץ ופחות שעות אבל כרגע במערכת שלנו יש 46 שעות, למרות שכרגע לא ידוע אם נלמד את כולן או שחלק זה לקבוצות שונות
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים יאללה י"א התחילה.......היה שני שיעורים סתם הדרכה על כמה קשה יהיה......ואז שיעור מתמט שיעור לשון והביתה................אני מקווה שכל השנה תהיה כמו היום הראשון
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים גמני יא... הגברתי ביוטכנולוגיה.. גאון אני !!!! בהצלחה לכווווווווווולם !! צודהההה
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אין י"ג זה סיפור אחד לגמריכאשר אתה משלם כסף (הרבה כסף) אתה כמו המלךאין לי שעת חלון אחת במערכתומהיום הראשון בבית הספראתה לא מרגיש שמבזבזים לך תזמןבהחלט מסכים,אני לעומתך בתוכנית ראשונית בשילוב עם חיל האוויר אבל הרמה יותר קשה כיוון שאנחנו צריכים להשלים דברים שלא למדנו בתיכון (פרוייקט שנותן לבוגרי תיכונים עיוניים לעבור למקצועי ולהנדסאי). :-\היכן אתה לומד?(אני מפ"ת, בפ"ת)
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים טוב אני היום התחלתי את החודש השלישי של החופשה בת 3 החודשים שיש לי לפני הצבא.סורי הייתי חייב ;D.בהצלחה, אתם תזדקקו לזה עם התקציבים של משרד החינוך... :-\
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים בגלל הקיצוצים הגדולים בכמעט כל הכיתות אצלנו לומדים 25 שעות +- , לא לומדים יום שישי.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים תאמין לי, יותר טוב שיהיו את השעות האלה מאשר שיקצצו, רוב התלמידים לא מספיק חכמים כדי לקבל ציונים גבוהים מלימוד מהספר בלבד...
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים זה ברור , גם לדעתי זה יפגע בלא מעט ילדים עם קשיי למידה.בכל אופן , יש לזה גם יתרון , קצת מנוחה מכיתה י' שהייתה כל כך מעייפת.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים שמו אותי בכיתה מעפה אוףףףףף 7 בנים 23 בנות חחחחחחחחחאחת לכל יום => כמעט :-\
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים שמו אותי בכיתה מעפה אוףףףףף 7 בנים 23 בנות חחחחחחומה רע בזה? אם הן נראות טוב אז זה חלומו הרטוב של כל תלמיד ממוצע...בזמנו,בבית ספר,היינו ריאלית פיזיקלית = 5 בנות מול 35 בנים,כל היום היה לדבר על צבא,פיזיקה, ומחשבים..שלא לדבר על ההפרעות עם כיתת בנים שכזאת,תגיד תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים חלקם כוסיות וחלקם לא. יש לי שם 7 בנים ,את כולם אני מכיר. והם די יבשים, צריך איזה כמה ליצני כיתה לאווירה טובה....כנראה שנאי אצטרך לקחת את העניינים לידיים....מה הייתם עושים במקומי?ולא רק זה שמו אותי בבניין חדש שבנו לנו, אנחנו הכיתה היחידה מיא' שבבניין הזה...אוףףף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.