פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים קצת מאוחר נזכרתי, אבל בכל זאת אברך (או אשתתף בצערכם) על פתיחת שנת לימודים חדשה ומקווה בשבילכם שתהיה פוריה ומוצלחת. אז תלמדו טוב, אל תשתוללו יותר מדיי בהפסקות ולכל הרוחות תפסיקו לירוק כדורי נייר ("טוטו") על המורה ציפורה! אתם כבר לא ילדים קטנים והיא לא נהיית צעירה מיום ליום והיא עוד תחטוף התקפת לב... בהצלחה!
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אם כבר יש תארד כזה אז בוא ננצל אותו לסיפוק חוויות מהיום הראשון אז ככה התחלתי ללמוד י"ג הייתה הרצאה עם המנהלת מ 9 עד 9:30 אחרי זה התפזרות לכיתות מקבלים מערכת+דף קשר+דף חופשות שאולים שאלות וב 10:15 אני כבר בדרך הביתה :lol: בכל זאת 32 שעות ולא לומדים יום ראשון AHAHAHAHAHHHAHAHAHA
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים תודה, אני עליתי לכיתה י' בלבלו לנו את המוח על 12 ואז הלכנו הביתה אני באלקטרוניקה, יש לי 58 שעות בשבוע , לתכנות יש 67 שעות :lol: ולצירוף מקצועות יש 82 שעות :lol: בהצחלה לכולם
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים וי איזה סיוט58 שעות שבועיות טוב נו אבל זו כיתה י זה בערך יותר ב 40 שעות...
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אבל תראה איזה הבדל בין השעות שלי לשעות של האחרים!!!אני עוד יצאתי בטוב...תפילתי נענתה...
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים וייי יהה... כל בוקר מרבע לשמונה עד עשרה לשלוש בצהריים. 37 שעות. תודה לאל לא לומדים ימי שישי אצלנו...
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים תודה, אני עליתי לכיתה י' בלבלו לנו את המוח על 12 ואז הלכנו הביתה אני באלקטרוניקה, יש לי 58 שעות בשבוע , לתכנות יש 67 שעות :lol: ולצירוף מקצועות יש 82 שעות :lol: בהצחלה לכולם לעזאזל! איך אתה סובל את זה? זה כמעט כמו עבודה במשרה מלאה.... אני זוכר המקסימום שעות שבועיות שהיה לי בכל התיכון זה היה בי"א עם 39 שעות, וזה היה המקסימום האפשרי פחות או יותר.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אצלנו בצפר דפוק, לומדים יום שישי אבל רק 4 שעות, איזה ביזבוז של יום.. יש לנו שם חיבור חברה פזיקה ואלקטרוניקה...... בשביל זה לקום ב 7??
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אם כבר יש תארד כזה אז בוא ננצל אותו לסיפוק חוויות מהיום הראשון אז ככה התחלתי ללמוד י"ג כל מילה נוספת מיותרת. גם אני התחלתי י"ג....
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אין י"ג זה סיפור אחד לגמריכאשר אתה משלם כסף (הרבה כסף) אתה כמו המלךאין לי שעת חלון אחת במערכתומהיום הראשון בבית הספראתה לא מרגיש שמבזבזים לך תזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.