עבור לתוכן

מעבד 2.4 ב OC ....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם היו לי זכרונות שיעשו את זה בסינכרוני הייתי פה קורע את כולם.....

גם לפי מה ששמתי לב צריך דיי הרבה מגה הרצים בשביל להוריד את הזמן של הפאיי אז כשנרגיש יותר טוב נכניס את ה 2.8 M0 שהחבר'ה מזיגזג אירגנו לי ואז ....

נקווה לרדת ל 35 (מספיק לי .....)

• תגובות 45
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקווה שתצליח ותגיד אם כבר אתה כאן כדאי לי בכלל לעשות אובר קלק למערכת שלי ? כאילו זה נראה לי ממש אבל ממש לא הכרחי כאילו היא גם ככה חזקה לא?

פורסם
OC is good for life ,not for computers

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אז מה אתם אומרים לעשות אובר קלוק או לא לעשות זאת השאלה!

פורסם
  • מחבר

מקווה שתצליח ותגיד אם כבר אתה כאן כדאי לי בכלל לעשות אובר קלק למערכת שלי ? כאילו זה נראה לי ממש אבל ממש לא הכרחי כאילו היא גם ככה חזקה לא?

תראה למשחקים וכו' אין לך שום סיבה שבעולם לבצע OC למע' ... בMAX להוסיף כמה מגה הרצים לכרטיס מסך לדעתי ולהוריד מכפלה ולהעלות את הבאס תוך כדי שמירת מהירות סטוק ....

אם אתה רוצה לנסות לראות לכמה תגיע ב SP - רק דרך OC ושתדע שיש לך זיכרונות מצויינים לכך ...

RazorJunior - זאת הייתה המטרה במשפט ...

פורסם

OC is good for life, fuck the computer

:lol: :lol: :lol:

פורסם

כן תודה גבר אז בעברית וניסוח פשוט מה שהתכוונתה כאן הוא שאני לא צריך לעשות אובר קלוק בעתיד הקרוב

כאילו המערכת חזקה גם ככה בטרוף אבל מה בקשר לכרטיס מסך? מה אתה אומר צריבת ביוס והפכיתו ל 9800xt תעשה תטריק?

פורסם

צריבת ביוס ל9800XT הרבה יותר מסוכנת מOC. אין ממש סיכון בOC אם יש לך ספק טוב ואתה לא עושה דברים מפגרים כמו לתת מתח מטורף לחומרה או לנסות מהירויות שאי אפשר להגיע אילהם בחיים. אם תתקדם לאט לאט אין סיכוי שתעשה למחשב שלך נזק.

פורסם

את זה הבנתי אחי אני לא ניוב בכול הנוגע לאוברקקלוקינג כבר הגעתי לכמה הישגים מרשימים 1800@2400 שזה פנטיום 4 ישן של אח שלי ועוד לא גמרתי איתו

אז למעבדים אני מבין אבל בקשר לכרטיסי מסך אני ממש ניוב נראה לי יותר פשוט צריבת ביוס לא?

פורסם

פשוט אולי כן אבל הרבה יותר מסוכן כי אתה לא יודע אם הכרטיס יעמוד בזה (יש לך בכלל ליבת R360?)

OC לכרטיס מסך זה הרבה יותר פשוט מOC למעבד. פשוט תתקין תוכנת OC במחשב ותעלה לאט לאט 5MHZ לליבה ולזיכרונות וכל פעם תריץ 3D מרק או משו בסיגנון כדי לבדוק שיפור. שתתחיל לראות ארטאיפקטים פשוט תנמיך טיפה את הOC ואתה מסודר :)

פורסם

את זה הבנתי אחי אני לא ניוב בכול הנוגע לאוברקקלוקינג כבר הגעתי לכמה הישגים מרשימים 1800@2400 שזה פנטיום 4 ישן של אח שלי ועוד לא גמרתי איתו

אז למעבדים אני מבין אבל בקשר לכרטיסי מסך אני ממש ניוב נראה לי יותר פשוט צריבת ביוס לא?

המעבד שלו בטח נורטווד זה לא ממש הישג מרשים ראיתי כבר מעבדי 1800 שמגיעים ל3.2 עם קירור אוויר עם כזה מעבד אתה צריך להגיע ל2.8 זה כבר די מרשים.

חבל שאין לי לוח וזיכרונות ברמה יש לי כאן 1.6 נורטווד שמת לקבל OC נראה לי שאם קצת מאמץ אפשר להגיע איתו לבאס 200 ולהכפיל את המהירות שלו ל3.2 זה פרוייקט פרוייקט מישהו מעוניין ? שלחו לפרטי אולי יהיה לי זמן להיפגש.

פורסם
  • מחבר

צריבת ביוס יכולה לדפוק לך את הכרטיס טוטאלי כי אם התריבה לא הלכה טוב אז הביוס לא צרוב טוב ואז הכריס לא יזוה ע"י המחשב ואז אתה תצטרך להשיג כרטיס מסך ב PCI או לכת למישהו שיש לו לוח עם כרטיס מסך OB ואפיק AGP ולצרוב את הביוס שלך חזרה וזה לא תהליך מהנה .....

לדעתי OC בא ליצור מצב שאם אתה מרגיש שחסר לך קצת ביצועים אתה מעלה קצת את השעון ורואה מה קורה אבל ככה סתם ם אתה רואה שהביצועים של טובים אין לך שום סיבה לעשות כך ..

OC בא גם לשפר את היחס בין התמורה לעלות אבל כול זה ישאר רק לסוף על מנת לסחוט עוד קצת מהמחשב שלך...

FARKASH7 -דיברת ע/אליי ?

פורסם

א. ברכותיי על הOC. משהו מדהים! אני עוקב אחרי הפרוייקטים שלך בדאגה  :o עים מעבד אחר היית עוקף אותי מזמן  :jump:

OC בא גם לשפר את היחס בין התמורה לעלות אבל כול זה ישאר רק לסוף על מנת לסחוט עוד קצת מהמחשב שלך...

כן, גם אני חשבתי ככה...

אבל זה נגמר בשלה שבו אתה מתחיל להתמכר לOC, ואז אתה משקיע בכל מיני חלקי OC וקירורים למיניהם ורכיבים איכותיים...

ואז מגיע השלב שבו יש לך חור בכיס  :lol: :lol: :lol:

בכל אופן, נחמד לראות מישהו עים מערכת אחת מנסה לסחוט ולסחוט אותה כמה שיותר -ויש כבוד לתוצאה!!- ולא כמו אנשים מסויימים בOCDB שחושבים שלהחליף מעבד כל 4 חודשים זה נקרא שיפור ב-OC...

:lol: :lol: :lol:

פורסם
gj

באמת הישג מרשים

תרגיש טוב

ואני מקווה שאני ישבור לך ו לsubx תשיא

רק לחכות ל xp120 והטרדנו ונראה מה יקרה

עם כל הכבוד -לא נראה לי שתצליח גם עם זה כי שוב - מה שהגביל אותי פה זה לא הקירור - כי המעבד היה על 30C ...אבל הצלחה ! :xyxthumbs:

ולעשות OC זה ממכרררר...... :silly:

פורסם
  • מחבר

א. ברכותיי על הOC. משהו מדהים! אני עוקב אחרי הפרוייקטים שלך בדאגה  :o עים מעבד אחר היית עוקף אותי מזמן  :jump:

כן, גם אני חשבתי ככה...

אבל זה נגמר בשלה שבו אתה מתחיל להתמכר לOC, ואז אתה משקיע בכל מיני חלקי OC וקירורים למיניהם ורכיבים איכותיים...

ואז מגיע השלב שבו יש לך חור בכיס  :lol: :lol: :lol:

א. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

מנסה לאגור קצת כסף עכשיו למע' קירור מים .....(לעבור מאויר איכותי למים איכותי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים