עבור לתוכן

בקשר לעוצמה של המאווררים

Featured Replies

פורסם

קניתי מארז חדש

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079

קיבלתי איתו 3 מאוררים אבל הם עושים טובה שהם מסתובבים בכלל...

השאלה שלי היא אם אני קונה בקר למהירות של המאוררים יש מצב שככה הם יעבדו יותר טוב?

או שזה לא משנה כי המאוררים מנצלים כבר ככה וככה את מקסימום חשמל...

פורסם

בלי בקר שליטה הם פועלים על המקסימום, המטרה של הבקר זה להנמיך את העוצמה שלהם בהתאם, הוא לא יכול לעשות להם המהרה..

עוד דבר, חלק מהמארזים של אליאן מגיעים עם גריל (מסנן אבק) כמו בתמונה, מלא חורים קטנים, ויש כאלה שמגיעים עם גריל פתוח יותר שנותן לאוויר לזרום בחופשיות

במידה ויש לך את הגריל החוסם, מומלץ להוריד אותו בשביל לנצל את המקסימום יכולות של המאורר

מבחינת מהירות סיבוב זה פחות משנה, שים את היד ותרגיש כמה אוויר יוצא, אם אתה רואה שזה לא מספיק והטמפ שלך גבוהות מידי פשוט תחליף מאורר

אין הרבה מה לצפות ממאוררים שמקבלים חינם

פורסם
  • מחבר

את הפילטר העפתי ישר!

אבל בכל זאת לא מרגישים אוויר

אני בטוח שהם לא מנצלים את המקסימום שלהם בקשר לחשמל...זה הגיוני?

פורסם

יכול להיות

הם מחוברים למולקס או ללוח אם?

אם הם במולקס, החוט מחובר ליציאה הצהובה? (אל תסתכל על צבע החוט, תסתכל לאן הוא מחובר בחוטים של המולקס עצמו)

כדרך אגב מולקס זה היציאה המרובעת מהספק כוח, כמו שמתחבר להרדיסק ולסידירום...

עוד דבר זה שחלק מהספקים כוללים מולקסים שכתוב עליהם FAN, לא מומלץ לחבר אליהם את המאוררים, עדיף ישירות למולקסים רגילים שיתנו להם 100 אחוז

פורסם

סביר שיש עליהם חיישן חום שהם יסתובבו מהר יותר כשטמפ' המארז תעלה..

אם אכן קיים חיישן כזה, אתה יכול להסיר אותו ולקצר בין שניי חוטיי החיישן והוא תמיד יעבוד על המקסימום מהירות שלו.

כמובן המאווררים צריכים להיות להיות מחוברים למולקס ליציאה של ה12V כי אם הם מחוברים ללוח , ישנם לוחות שגם הם שולטים על מהירות המאווררים בהתאם לחיישני החום שעל הלוח.

פורסם
  • מחבר

אחי אין שום חיישן...

בהתחלה חשבי גם כמוך...אבל אני ראיתי שאין שום חיישן

וזה גם מחובר ישר לספק ולא ללוח אם...

קיצור אכלתי אותה עם המאווררים האלה

פורסם

לא אכלת אותה

אם זה מחובר למולקס רגיל ולחוט הצהוב (סתומרת שהמאורר עובד במקסימום שלו) אז פשוט באים עם המארז הזה מאוררים חלשים

אתה לא קנית את המארז בשביל המאוררים (או שאני טועה) , ברוב המארזים מקבלים מאוררים צולעים אל תתרגש

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח.....ברור שלא...אבל בכל זאת לא חבל?

אם כבר השקיעו אז עד הסוף!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים