עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ לי על נעלי כדורסל טובות ל INDOOR עד 650 שקל!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם....

ואחרי כמה חודשים גם בחוץ....

עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... :xyxthumbs:

ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...

פורסם

אני בטוח שיש פה הרבה מאוד שחקני כדורסל מקצועיים שיכולים, מרשים ומוצאים לנכון לקנות נעלים במיוחד לכדורסל ב650 שקל.

לא באמת, אתה מצפה שיותר ממישהו אחד בפורום פה יוכל להמליץ לך על נעליים כאלה? לך פשוט לחנות הנעליים המקצועית הקרובה לביתך ושם תמדוד נעל-נעל ותבחר לפי מה שאתה הכי אוהב ומה שהכי נוח לך...

פורסם
  • מחבר

אני כבר יודע בערך מה אני רוצה

אבל אולי למישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב שהוא קנה...

ושמע .. אני משחק בערך כמעט כול יום כדורסל.. אז כן אני מרשה לעצמי להוציא 650 שקל על נוחות!!!

על נוחות ואיכות לא מתפשרים..!! :xyxthumbs:

פורסם

אני בטוח שיש פה הרבה מאוד שחקני כדורסל מקצועיים שיכולים, מרשים ומוצאים לנכון לקנות נעלים במיוחד לכדורסל ב650 שקל.

לא באמת, אתה מצפה שיותר ממישהו אחד בפורום פה יוכל להמליץ לך על נעליים כאלה? לך פשוט לחנות הנעליים המקצועית הקרובה לביתך ושם תמדוד נעל-נעל ותבחר לפי מה שאתה הכי אוהב ומה שהכי נוח לך...

היי, הוצאתי כרגע 1000 שקל על חליפת ג'ודו 8)

רק חבל עכשיו הארנק ריק לגמרי.....

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

אז אני מבין שאין אף אחד שיכול להועיל לי ?!?!? ???

פורסם

לי יש נעלים של דיאדורה כחולות-לבנות כאלה, לא זוכר יותר מזה קניתי אותן דיי ממזמן, יחסית יפות, שיחקתי איתן רק באולם ולא קרה להן כלום כבר כמה חודשים ועכשיו הלכתי איתן ממש קצת בחוץ והתלכלכו נורא.

יש מלא דגמים יפים חדשים של נייק..

פורסם

כמו שאתה התכוונת רושמים אם ולא עם....

ומה אתם רוצים ממנו לפעמים לאנשים בא להגיד שיש להם כסף ,

זה לא בושה למרות שבמדינה שלנו נוצר מצב מפגר שלהיות תפרן זה מגניב

ואנשים מתבישים לספר שהם לא עניים

פורסם
  • מחבר

כמו שאתה התכוונת רושמים אם ולא עם....

ומה אתם רוצים ממנו לפעמים לאנשים בא להגיד שיש להם כסף ,

זה לא בושה למרות שבמדינה שלנו נוצר מצב מפגר שלהיות תפרן זה מגניב

ואנשים מתבישים לספר שהם לא עניים

לא.. אני לא בא להגיד שיש לי כסף.. אני באתי לשאול פה הצעה על נעליים.. זה בדיוק כמו שמישהו הולך וקונה כרטיס מסך!! מה הבעיה

ובבקשה עם אין לכם משהו מועיל לרשום פה אז לא תרשמו.. פחות מילה יותר טוב! יש לעוד מישהט מה להגיב?

פורסם

שמע, תלך לחנות ותראה איזה נעל נוחה לך יותר ומוצאת חן בעיניך, אישית אני ממליץ לך על נעליים של AND 1 שיחקתי עם זוג כאלה שנה+והן נעליים מעולות ונוחות...

אם לא AND1 אתה יכול לבדוק בכיוון של Nike שגם להם יש נעליים טובות

פורסם
  • מחבר

שמע, תלך לחנות ותראה איזה נעל נוחה לך יותר ומוצאת חן בעיניך, אישית אני ממליץ לך על נעליים של AND 1 שיחקתי עם זוג כאלה שנה+והן נעליים מעולות ונוחות...

אם לא AND1 אתה יכול לבדוק בכיוון של Nike שגם להם יש נעליים טובות

תודה... אבל אני יותר התכוונתי שתיתנו לי דגמים ספציפיים.. כי אני הייתי בכמה חנויות והנעליים ומדדתי הרבה וגם יש לי עכשיו AND1 ואני לא הכי מרוצה בעולם...

הנעליים הכי נוחות שמדדתי הם ה NIKE ZOOM שעולות 549 הכי זול בסאקאל.. אבל לא איכפת לי להשקיע עוד כמה גרושים ... אז עם אתם יכול ים לתת לי דגמים ספציפיים זה יהיה טוב... תודה חברים :)

פורסם

זו נעל קח מה שנוח לך לכול אחד מתאים משהו אחר.

בקשר לאלה שבוכים על ה650 שקל שלו מה לעשות שבארץ אלו המחירים של נעלי כדורסל ברמה והוא צודק שמשחקים הרבה צריך משהו איכותי וחזק אחרת תשלצו הרבה כסף על דפיקות ברגליים ובברכיים.

פורסם
  • מחבר

זו נעל קח מה שנוח לך לכול אחד מתאים משהו אחר.

בקשר לאלה שבוכים על ה650 שקל שלו מה לעשות שבארץ אלו המחירים של נעלי כדורסל ברמה והוא צודק שמשחקים הרבה צריך משהו איכותי וחזק אחרת תשלצו הרבה כסף על דפיקות ברגליים ובברכיים.

טוב תודה... אז אני רואה שאני לא יקבל פה ממש תשובה.... חפיףףףףףף

אפשר לסגור תת'רד הוא מציא את עצמו... :xyxthumbs:

פורסם

נייק זה זבל,הן רק יפות וזהו..חרא כריות אוויר,רק לספורטאים יש נעליים נורמליות ממנה.

בקיצור לך על ניו באלאנס,או אול סטאר...נעליים עם כריות אוויר טובות,רק תלך על הדגמי כדורסל שלהם,נעל שמחזיקה הרבה והיא מאוד נוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים