פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XPעכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי)וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי :the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the applicationמה לעשות?תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מחבר NTFS? אתה מתכוון לפירמוט של הכונן? לא יודע? ייתכן - איך אני בודק?ואם כן אז מה עושים?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים היי אחי יש לנו את אותו סורק מה שאתה אמור לעשות זה להוריד את הדריוורים החדשים שמיועדים לXP יש באתר גם הוראות התקנה קרא אותם היטב כי מניסיוני בטעות הראשונה שתעשה פשוט אתה הורס את כל ההתקנה אחרי שהתקנת את הדריוורים תן למחשב לחפש חומרה חדשה הוא יתקין לך את הסורק אבל שים לב שאלו רק דריוורים ואין שם תוכנה לסריקה אתה צריך להשתמש בתוכנה מצד שלישי שתשתמש בדריוורים ותסרוק אני משתמש באשף של וורד XP הוא לא משהו בכלל אבל זה מה שיש לי כרגע להציע יש לתוכנה הזו בעיה שלפעמים אתה סורק משהו שומר אותו בקובץ וכאשר אתה רוצה לקרוא את הקובץ ע"י תוכנה אחרת תקבל הודעה כי הקובץ פגום בכל מקרה אם תרצה את הדריוורים + הסברים תגיד אני ישלח לך אותם ביי ובהצלחה (שצריך לא מעט עם הסורק הנ"ל) מאיר
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מחבר ,תודה רבה,אני מנסה להתקין את הדרייברים מהאתר וזאת ההודעה זהוא נותן לי!איך אתה התקנת אותם?בקשר להוראות הוא בכלל לא נותן לי את השמות של הקבצים האלה שמופיעים בהוראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.