עבור לתוכן

מוד למפיה

Featured Replies

פורסם

טוב די הפכתם את הדיון הזה לוויכוח שלא קשור בכלל לנושא הדיון.

ההודעה הבאה שלא תהיה קשורה לנושא תגרום לנעילת הדיון!

ראו אוזהרתם.

פורסם

חתיכת אלפקה שמנה יא ישראלי !!!!

UPLOAD זאת אומרת לעזור לשיתוף הקבצים כן אני יודע חייבים להפסיק להיות אגואיסטים כן אני יודע זה קשה בשבילך אז לך שב בצד עם כל שאר הנובים הישראלים החלשים בנפשם שרק לוקחים ולא נותנים!

פורסם

טוב אז כנראה שאני מזיין בשכל אתה צודק....שברת אותי.

תגיד על מי יש לי לעבוד? למה אני אהיה יותר כלי ?

אני אומר לך את האמת ותוצאות שאני מקבל עם התוכנות שאת שתיהן אני מכיר מצוין ועובד איתן אני מבטיח לך שאני קצת בעניין לפניך כי e mule  בגלגוליה הקודמים היתה קיימת לפני שידעת עוד איך מדליקים מחשב.

בכל מקרה אני לא צריך להצדיק את עצמי אני יודע שמה שאני אומר אמת ועד שתנסה לא תדע!

אני ניסיתי ואני יודע! אני לא שולל תוכנה אחרת בגלל שאני מקבל תוצאות טובות בתוכנה אחת אני מנסה את השניה ויודע מה גיליתי? שהשניה (ביטורנט) הרבה יותר טובה!

רוצה קח את כטיפ רוצה תמשיך לזלזל ולדבר בחוסר כבוד ולא תגיע לשומקום ....

דבר נוסף. אתה נוטה לקרוא לכולם פה ישראליים בגלל האופי של לא לשתף סתכל איך אתה כותב ומתבטא אתה לא חושב שאתה יותר גרוע ? מה זה פה שוק מה זה הדיבור הנגוע הזה?

פורסם

חתיכת אלפקה שמנה יא ישראלי !!!!

UPLOAD זאת אומרת לעזור לשיתוף הקבצים כן אני יודע חייבים להפסיק להיות אגואיסטים כן אני יודע זה קשה בשבילך אז לך שב בצד עם כל שאר הנובים הישראלים החלשים בנפשם שרק לוקחים ולא נותנים!

עצוב עצוב

מילא לגנוב בשביל עצמך אבל גם לעזור לאחרים לגנוב??

ועוד אתה רואה את זה כאילו אתה עוזר פה ל"קהילה" של הגנבים המפוקפקת הזאת

מצטער מילק אינק אבל איך אתה נותן לו לדבר ככה??(דרך אגב אני גאה בזה שאני ישראלי פשוט לא מהסוג שלך)

פורסם

אני מכיר את זה מEDONKY בהתחלה אז תפסיק אין לי בעיה שתעבוד בBIT TORNET אבל אני לא משמיץ כל תוכנה אחרת

פורסם

ואתה צדיק?

פורסם

לא אבל יש הבדל בין גנב למאפיונר(נסה להבין את האנלוגיה)

ואתה ידוע שאפשר לערוך ::)

באמת שככה לא תגיע לשום מקום ואני דורש התנצלות על הביטוי במיוחד בגלל שאתה התחלת את ההתכסחות האישית(אני בסך הכל דיברתי על תוכנה מסריחה)

פורסם

כן טעות שלי

טוב בסדר נמשיך בדיון אחר אתם ניצחתם אני מאפיונר נא לנעול

פורסם

בוא נגיד את זה ככה אני לא פונה פה אל אנשים בתור אלפקות שמנות ואגואיסטים ....חוצמזה אני בטח שאני קצת יותר מפוקס מילד בן 14 0עם כל הכבוד) ואני בטוח שניובי לעומתו אני לא .

וצודק אתה לא משמיץ את ביטורנט אתה משמיץ את המשתמשים בה! קהילה קצת יותר גדולה :)

בכל מקרה ...תיקח דקה שתים ...תחשוב טוב ...תנסה את ביטורנט לאיזה חודש ככה.

ואז עוד שנה שנתיים שתיהיה לך ת.ז. אתה מוזמן לחזור ולהגיד לי מה דעתך.

פורסם

אתה יודע שיש לך שתי אפשרויות

לצאת מזה בתור אדם בוגר להודות שטעית ולהמשיך או לעשות את מה שאתה עשית והפכת את זה למשחק ילדים

זה לא עניין של לנצח

אני דיברתי על תוכנה ואתה ירדת לפסים אישיים(על זה מגיעה לי התנצלות) וזה שאתה אומר "טוב נו ניצחתם אני מאפיונר(אנלוגיה כן?!)" רק הופך אותך ליותר קטן

פורסם

אחלה אני קטן ואני טעיתי

וכן בדקתי את BIT TORNET אני משתמש בה פעם בבשביל להוריד סרטונים אחלה תוכנה אין לי בעיה איתה אני פשוט מעדיף אי מיול אז בכיף קבענו עוד שנתיים נמשיך את זה

ואני מתנצל מכל ליבי

פורסם

סבבה! קבענו !

פורסם

superginiman אתה מתבקש להירגע עם התגובות שלך , הן ממש לא במקום ומורידות מרמת הפורום.

הבחור בסך הכל בא להציע מוד שאפשר להוריד אותו , מה הבעיה להגיד שיש עוד כמה מקומות טובים להורדה , לתת אולי כמה קישורים ובזה לסיים את הדיון?!

כמו כן , אני כבר אזהרתי שאני ינעל את הדיון , אבל כמו שחשבתי אתם לא הקשבתם לאזהרה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים