פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים upload = פראייראתה מעלה ומוריד ואני רק מורידפה יש לינק לאיזשהו מוד למאפיה http://english.bonusweb.cz/dema/mafiabluedream.htmlהנה תראד בפורומים של מאפיה של מלא מודים http://lostheaven.co.uk/forum/viewforum.php?f=6&sid=79acc1ae0f116f3b78b667ee5fcc4034
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים טוב די הפכתם את הדיון הזה לוויכוח שלא קשור בכלל לנושא הדיון.ההודעה הבאה שלא תהיה קשורה לנושא תגרום לנעילת הדיון!ראו אוזהרתם.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים חתיכת אלפקה שמנה יא ישראלי !!!!UPLOAD זאת אומרת לעזור לשיתוף הקבצים כן אני יודע חייבים להפסיק להיות אגואיסטים כן אני יודע זה קשה בשבילך אז לך שב בצד עם כל שאר הנובים הישראלים החלשים בנפשם שרק לוקחים ולא נותנים!
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים טוב אז כנראה שאני מזיין בשכל אתה צודק....שברת אותי.תגיד על מי יש לי לעבוד? למה אני אהיה יותר כלי ?אני אומר לך את האמת ותוצאות שאני מקבל עם התוכנות שאת שתיהן אני מכיר מצוין ועובד איתן אני מבטיח לך שאני קצת בעניין לפניך כי e mule בגלגוליה הקודמים היתה קיימת לפני שידעת עוד איך מדליקים מחשב. בכל מקרה אני לא צריך להצדיק את עצמי אני יודע שמה שאני אומר אמת ועד שתנסה לא תדע!אני ניסיתי ואני יודע! אני לא שולל תוכנה אחרת בגלל שאני מקבל תוצאות טובות בתוכנה אחת אני מנסה את השניה ויודע מה גיליתי? שהשניה (ביטורנט) הרבה יותר טובה! רוצה קח את כטיפ רוצה תמשיך לזלזל ולדבר בחוסר כבוד ולא תגיע לשומקום ....דבר נוסף. אתה נוטה לקרוא לכולם פה ישראליים בגלל האופי של לא לשתף סתכל איך אתה כותב ומתבטא אתה לא חושב שאתה יותר גרוע ? מה זה פה שוק מה זה הדיבור הנגוע הזה?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים חתיכת אלפקה שמנה יא ישראלי !!!!UPLOAD זאת אומרת לעזור לשיתוף הקבצים כן אני יודע חייבים להפסיק להיות אגואיסטים כן אני יודע זה קשה בשבילך אז לך שב בצד עם כל שאר הנובים הישראלים החלשים בנפשם שרק לוקחים ולא נותנים!עצוב עצובמילא לגנוב בשביל עצמך אבל גם לעזור לאחרים לגנוב??ועוד אתה רואה את זה כאילו אתה עוזר פה ל"קהילה" של הגנבים המפוקפקת הזאתמצטער מילק אינק אבל איך אתה נותן לו לדבר ככה??(דרך אגב אני גאה בזה שאני ישראלי פשוט לא מהסוג שלך)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני מכיר את זה מEDONKY בהתחלה אז תפסיק אין לי בעיה שתעבוד בBIT TORNET אבל אני לא משמיץ כל תוכנה אחרת
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לא אבל יש הבדל בין גנב למאפיונר(נסה להבין את האנלוגיה) ואתה ידוע שאפשר לערוך : באמת שככה לא תגיע לשום מקום ואני דורש התנצלות על הביטוי במיוחד בגלל שאתה התחלת את ההתכסחות האישית(אני בסך הכל דיברתי על תוכנה מסריחה)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים בוא נגיד את זה ככה אני לא פונה פה אל אנשים בתור אלפקות שמנות ואגואיסטים ....חוצמזה אני בטח שאני קצת יותר מפוקס מילד בן 14 0עם כל הכבוד) ואני בטוח שניובי לעומתו אני לא . וצודק אתה לא משמיץ את ביטורנט אתה משמיץ את המשתמשים בה! קהילה קצת יותר גדולה בכל מקרה ...תיקח דקה שתים ...תחשוב טוב ...תנסה את ביטורנט לאיזה חודש ככה. ואז עוד שנה שנתיים שתיהיה לך ת.ז. אתה מוזמן לחזור ולהגיד לי מה דעתך.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה יודע שיש לך שתי אפשרויותלצאת מזה בתור אדם בוגר להודות שטעית ולהמשיך או לעשות את מה שאתה עשית והפכת את זה למשחק ילדיםזה לא עניין של לנצחאני דיברתי על תוכנה ואתה ירדת לפסים אישיים(על זה מגיעה לי התנצלות) וזה שאתה אומר "טוב נו ניצחתם אני מאפיונר(אנלוגיה כן?!)" רק הופך אותך ליותר קטן
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אחלה אני קטן ואני טעיתי וכן בדקתי את BIT TORNET אני משתמש בה פעם בבשביל להוריד סרטונים אחלה תוכנה אין לי בעיה איתה אני פשוט מעדיף אי מיול אז בכיף קבענו עוד שנתיים נמשיך את זהואני מתנצל מכל ליבי
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים superginiman אתה מתבקש להירגע עם התגובות שלך , הן ממש לא במקום ומורידות מרמת הפורום.הבחור בסך הכל בא להציע מוד שאפשר להוריד אותו , מה הבעיה להגיד שיש עוד כמה מקומות טובים להורדה , לתת אולי כמה קישורים ובזה לסיים את הדיון?!כמו כן , אני כבר אזהרתי שאני ינעל את הדיון , אבל כמו שחשבתי אתם לא הקשבתם לאזהרה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.