עבור לתוכן

מוד למפיה

Featured Replies

פורסם

כולם מקירים את המשחק האגדי מפיה ולכל מי שאוהב אותו מצאתי מוד שמשפר את מראה המכונית אז ככה לכל בעלי האימיול תכנסו לחיפוש תבחרו בפורמט archive ותכתבו mafia mod ותמצאו mafia car mod ו משהוא כזה תורידו

לכל קבוצת hwzone בחוקים שלכם לא כתב שום דבר לגבי המלצות קבצים (אם אני לא טועה ואני מצטער אם גרמתי לכל נזק שהוא)

פורסם

לא צריך שום אי מיול

אפשר למצוא את המודים האלה ועוד יותר באתרים רשמיים של מאפיה

מוות לאי מיול!!!

פורסם

מודים הם חופשיים להורדה ולא צריך לקנות אותם , ככה שזה בסדר :)

פורסם

לא צריך שום אי מיול

מוות לאי מיול!!!

אתה לא מבין מהחיים שלך רק בגלל שאתה מוריד ב1 אז לך תעבוד על הUPLOAD ואז תוריד מהר כן אני יודע חייבים להפסיק להיות ישראלי מניאק

פורסם

לא צריך שום אי מיול

מוות לאי מיול!!!

LOL

פורסם

EMULE SUX

פורסם

עוד נוב שלא עושה UPLOAD אז הוא לא מוריד מהר

פורסם

עוד נוב שמשתמש באי מיול כי הוא לא משיג פאבים ::)(אם כבר מדברים על נוב)

פורסם

...

למה אני צריך פאבים שאני מוריד ב100-200 באימיול ?

חתיכת אלפקה

פורסם

תשמע ...אולי אני נוב ואולי לא אבל אני מבטיח לך שעברתי את המהירות שחשבת שאי מיול יכול להגיע אליה!

אני הורדתי ב 300 קי לשניה קבוע!

אבללל אין מה לעשות הרשת הזאת זוללת משאבים כמו פאר קריי והיא יותר איטית מהשאר... אתה צריך למצוא קובץ שיש לדי הרבה אנשים אם אתה רוצה מהירות.

ואזז יום אחד התעוררתי וחשבתי לעצמי "בוא נפסיק להיות ילד מפגר שמשתמש באי מיול כי זה חרא תוכנה" בוא נמצא משהו יותר טוב ואכן ואתה יכול לשאול פה כמה אנשים שעזרתי להם

יש את ביטורנט שזו רשת ההההההההההההההררררררררררררררררבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבהההההההההההה יותר מהירה (אני נאלץ להגביל את הקצב הקבל כי הוא עובר מגה בשניה ) ואין מה לעשות אוכלת את האימיול.

היתרון שאי מיול זה המלאי הגדול שלו זה כן! אבל מהירות ממש ממש לא ...

פורסם

כי אי מיול זה שוק

אי מיול זה לנובים

לכאלה שאין להם חברים במקומות גבוהים במחתרת

פורסם

(במחתרת?)

שיהיה יש לי חברים גבוהים במקומות הנכונים אל תדאג

אי מיול זה לנובים ?

שיהיה אם אי מיול זה לנובים אז רוב משתפי הקבצים שגם משתמשים בקאזה נובים וגם כל אלה שמתמשים בתוכנות אחרות

אין לי כוח לריב סטינו מהנושא

וBLACKEND איזה אינטרנט יש לך אני הגעתי למקס של ה1.5 ברשת שלי עם אימיול זה סתם שטות להגיד שזה איטי תביא עובדות בשביל ישראלים זה איטי כי ישראלים מניאקים(לא כולם יש גם אחלה חברה) שלא רוצים לעשות UPLOAD אז הם משתמשים בCRACKS ובמודים פרוצים אי לכך הם מורידים לאט והם גם מביאים שם רע לישראל

פורסם

off topic

רושמים מאפיה ולא מפיה...

ואני משתמש רק בביטטורנט :xyxthumbs:

מישהו יכול להביא לינק פשוט...

פורסם

מחתרת ??? פחחחח מה זה הבולשיט הזה...מחתרת ....חחחחח טוב שלא אמרת סצינה.

בכל מקרה אני לא אומר מגה ביט אלה מגה בייט!

בבית אני מגיע ל150-180 קבוע עם ביטורנט ואימיול לא מתקרבת לזה ובמידה שאיכשהו היא כן מתקרבת לזה צריך לשים על הגדרות שיאיטו גם את המחשב הכי חזק ברמות מטורפות!

יש לי ניסיון גדול עם אי מיול  ואני יודע מה אני אומר!

לאי מיול הכי גבוה שראיתי מישהו מגיע זה חצי מגה בייט בשניה אבל זה לא משהו אני מגיע עם ביטורנט ל מגה וחצי ישר בלי להמתין ובלי לחכות לביאת המשיח שיהיה און ליין .

איזה אינטרנט יש לי ....בוא נגיד את זה ככה . יותר מהיר ממה שאתה חושב שיש לי כפול 100 . :)

פורסם

אל תזיין בשכל אתה לא יכול להוריד 150 MB אתה מוריד 150 KB ותאמין לי הניסיון שלי עם EMULE הרבה יותר גבוה משלך אני מהגרסאות הראשונות ראשונות ראשונות...

ולא צריך הרבה הגדרות שני הגדרות וסידרתי ופשוט עשיתי הרבה UPLOAD זה הכי טוב

והאי מיול הכי מהיר שראיתי הגיע ל1 מגה בייט בשניה 1000 KB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים