עבור לתוכן

יש לי דיסק התקנה של תוכנה אך היא לא מתאימה ל -XP, מה אני עושה?

Featured Replies

פורסם

הכותרת ממצה את השאלה אודה לכם אם תעזרו לי

פורסם

על איזה תוכנה מדובר?

פורסם
  • מחבר

תוכנה של ה- mp3 שלי

למה?

פורסם

למה בדיוק הכוונה "לא מתאימה ל -XP"? ההתקנה לא רוצה לעלות? התוכנה מציגה הודעת שגיאה?

אם מדובר בבעיית תאימות ל XP, יש ב XP תכונה חמודה בשם מצב תאימות, שבעזרתה ניתן לגרום לתוכנה לחשוב שהיא רצה במערכת הפעלה אחרת (98, 2000 וכד').

אם עדיין לא עוזר - תפנה לייצרן התוכנה (או כנס לאתר שלו) ותחפש גירסה שכן מתאימה ל XP.

פורסם

איזה נגן ? איזו תוכנה ?

קצת פרטים בבקשה

פורסם

שמע כמו שאמרו אתה צריך לתת פרטים

זה תוכנה לניגון mp3? או תוכנה של מיני דיסק או מכשיר אחר שמסתנכרנת איתו ומעבירה לו את השירים או מה?

בכל מקרה אם זה גירסה ישנה נסה להכנס לאתר של התוכנה ולהוריד גירסה חדשה או עידכון

או שמא התקנת SP2 וזה הגורם לבעייתיות?

פורסם

היי smalul

יש לי בעיה עם הדריוורים של הסורק שלי אני יודע

שהם מתאימים ל WIN98 וראיתי שרשמת שיש תוכנה בXP "מצב תאימות"

איפה אני מוצא את זה אחי ??

בתודה מראש מאיר

פורסם

מצב תאימות מתאים לקבצי הרצה (כמו קבצים עם סיומת EXE) ולא לדרייברים.

כשקובץ לא תואם ל Windows, מצב התאימות יכול לעזור כיוון שהוא "כאילו" מאפשר לקובץ לגשת לפונקציות שהם בד"כ חסומות/לא קיימות, אבל היו קיימות בגירסה ישנה יותר של Windows.

דרייבר הוא תוכנה (או סט של פונקציות) שמקשרות בין החומרה למערכת ההפעלה, מה שמחייב את הדרייבר לדעת איך לגשת למערכת ההפעלה. אם הדרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה, הוא לא יכול "לדבר" איתה (ולמעשה יכול לגרום לקריסות ותקלות). אי אפשר להפעיל מצב תאימות עבור דרייבר - חייבים להשיג דרייבר שמתאים למערכת ההפעלה.

רק לידע כללי, הפעלת מצב תאימות נעשה במאפייני הקובץ, בתגית מצב תאימות. שם בוחרים להפעיל את מצב התאימות, וכמובן יש לבחור את מערכת ההפעלה אליה רוצים לבצע את התאימות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים