עבור לתוכן

אז בעצם האם מטוב באמת פגע בפנטגון

Featured Replies

פורסם

נו באמת...

אתם עוד לא יודעים??? זה לא היה מטוס זה היה חללית עם 2 חייזרים ירוקים שנלקחו הישר לניתוחים ובדיקות מקיפות ב AREA 51

ומה שפגע בתאומים היו 2 חתיכות של מטאורים.. פשוט האמריקאים ערכו את זה ככה שיראו כאילו זה 2 מטוסים :silly:

סתם בצחוק :lol: או שאולי לא?

• תגובות 54
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת זה היטלר בהתחלה??? זה נישמע כמוהו אם כן אני לא מאמין לזבל הזה, אם לא יש פה משהו מוזר אבל אני לא קובע כלום יש מספיק מכחישי שואה שאם כול מיני סרטים ערוכים מכחישים אותה, אולי יש אנשים אם אינטרס להכחיש את המקרה הנ"ל כמו אותם אנשים שהכחישו את הנחיתה על הירח.

בכול מקרה נראה לי בלתי אפשרי לזיף כזה דבר הרי מטוס התרסק חברת התעופה יודעת על כך, קרובים של אנשים מתו איך אפשר לזיף את זה?? הרי המטוס התרסק.

פורסם

אני די בטוח שזה לא הוא וגם אם כן למה נטפלתם לזה? זה מעביר את הרעיון שארה"ב היא לא הדמוקרטיה החופשית שהיא...

(לכן גם המוזיקה מפייט קלאב שמאד מתאימה)

אולי המטוס כן התרסק אבל לא נראה לי שעל הפנטגון

פורסם

אויי עכשיו זה כבר מתחיל להיות מסריח הסרט כולה הציג כמה עדויות של אנשים אני בטוח שבאירוע חזו אלפי אנשים אז נגיד 100(למרות שלא הוצגו 100) אנשים אמרו שלא ראו כלום מתוך כמה אלפים יודע מה תאמין ל100.

עכשיו אתה אומר שהמטוס לא התרסק שם די באמת עשה טובה זה כבר מופרח נראה לך שאם הוא היה מתרסק במקום אחר לא היה על זה דיווח?, ביום שכול מטוס שעלה לשמיים סיקרן את העיתונות, אם הוא נחת אלו שטויות במיץ, אם הוא היה מתרסק במקום אחר ישר היה דיווח על זה בתקשורת וגם הFBI לא היה יכול לעצור את זה בקיצור עוד זבל.

פורסם

זה היה פיגוע רגיל של מחבל מתאבד.

האמריקאים ידעו שאם יגידו שזה היה מחבל זה יצור יותר בהלה כי זה אומר שהאויב נמצא כבר באמריקה והם יכולים להיות בכל מקום ומעכשיו אי אפשר לדעת איפה הם יפגעו עוד.

אז הם אמרו שגם זה היה מטוס כנראה, האנשים מלמעלה הבינו שזה לא היה מטוס אבל בכל זאת אמרו שזה כן (מקסימום הם יגידו שהם טעו מאוחר יותר..), בסופ של דבר זה נשאר מטוס.

גם הפיצוץ לא נראה כמו פיצוץ של מטוס שטס ב 800 קמ"ש (או כמה שזה היה), כי הוא עלה למעלה ולא נטה אפילו טיפה לשום כיוון.

דבר שני, אני לא מאמין שמחבל יוכל להנחית בוינג בצורה כל כך מדוייקת.

(לטוס צמוד כל כך לקרקע זה לא משהו שמחבל שלקח קורס או שנים יכל לעשות)

פורסם

איך מחבל מתאבד יעשה חור ב4 קירות בטון מזויין?

ואני שואל אותך אם המטוס הזה לא התרסק לאן הוא נעלם? ואם הוא לא נעלם למה אנשים שידעו שיש להם קרובים על המטוס לא דיווחו שהוא כלל לא התרסק?

תגיד שהוא התרסק במקום אחר אבל אני שוב אומר באותו יום כול מטוס שהתרסק עניין את התקשורת ואותם גם הFBI לא יכל לעצור.

פורסם

OK, היו 2 מטוסים שפגעו בתאומים. היה עוד מטוס שנקרא "The hero flight", כשהאנשים הורידו את המטוס בעצם.

זה כבר 3, והיה עוד מטוס אחד שאומרים שהתרסק בפנטגון. = 4 מטוסים. עכשיו, אם המטוס לא התרסק בפנטגון אלא משהו אחר

אז איפה בדיוק המטוס הזה כן התרסק ?? מה שאני חושב זה פשוט או ששמו מטען בתוך הפנטגון, וככה זה פיצץ חור בקיר

או פשוט התפוצץ שם מטוס קטן יותר ולא הבואינג. ואת המטוס שאמרו שפגע בפנטגון פשוט הורידו כמה F15, ככה גם ההירו פלייט..

האמרקאים פשוט לא רצו לקבל ביקורת, אז הם זיינו קצת את השכל. או שF15 פיצץ גם את הפנטגון :-\..... אמרקאים והקונספירציות שלהם :P

פורסם

פיצוץ של מחבל מתאבד הגיע על לבניין E?

זה לא הגיוני

מה שכן זכור לי

אני זוכר שדיווחו שהורידו מטוב מעל ורגיניה

אבל זה היה רק פעם אחת בחדשות יותר לא דיברו על זה

אמרו שיש חשש שגם אותו המחבלים לקחו

ואמריקה לא רצתה לקחת סיכונית

אז מטוסי קרב הורידו אותו

פורסם

בקיצור מטוס לא יכול להעלם סתם, לכן כול הסרט הזה שטוען שמטווס לא התרסק על הפנטגון הוא שטויות, כי אם הוא לא התרסק שם אז איפה?, ואם הוא היה מתרסק במקום אחר זה היה מוצג בכול כלי התקשורת כי באותו יום כול עפיפון שנפל זכה לפרסום.

פורסם

FARKASH, יכול להיות שהעיתונות ידברו על זה, אבל יכול גם להיום שה-FBI השתיקו אותם. :cool2:

פורסם

תשמע מטוס מתרסק בתוך שניות יש על זה דיווחים אתה רוצה להגיד לי שהFBI עצר עשרות אלפי כלי תקשורת בתוך שניות תאמין לי זה בלתי אפשרי, זה כמו שחס וחלילה היתרחש כאן פיגוע ומישהו ישתיק את כלי התקשורת, ולא יועבר על כך שום דיווח, זה לא אפשרי כי כלי התקשורת יודעים על זה עוד לפני גופי הביטחון.

פורסם

אבל עכשיו רציני אם 757 היה פוגע בפנטגון חצי מהפנטגון היה הולך ופה רק אזור קטן מסכן אין סיכוי ש-757 פגע בו!!

או שזה מטוס קל או שזה מכונית תופת שאיך שהוא הם הצליחו לשים קרוב לפנטגון או שהייתה פצצה בתוך הפנטגון :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

יש גם תמונה שרואים שהחלק שנהרס נהרס בצורה מאד נקיה שהקיר נשאר עומד

תחשוב על הצורה שמטוס ישאיר בתוך בניין

משהו התרסק לתוך הפנטגון -מטוס היה משאיר צורה אחרת

גם המטוס עבר ליד ארבעה מצלמות שצילמו את האירוע

אם זה כזה ידוע וברור ובכל התקשורת -למה להחביא את הקלטות?

מה מופיע בהם שהוא לא המטוס שהתרסק שצריך להתסיר מהציבור?

תנסה להיזכר באירוע, לשאול אנשים, כמה יזכרו שמטוס פגע בפנטגון?

אני בטוח שתצטרך להזכיר להם שגם הפנטגון נפגע כדי שיזכרו

הכיסוי התיקשורתי בעניין הפנטגון היה פחות מעשרית הכיסוי על התאומים

שום תמונות חובבים,מצלמות אבטחה,סירטונים לעומת שעות הצילום של הפגיעה בתאומים

והטיסה הרבעית שהתרסקה לא הייתה בוירג'ניה היא הייתה בפנסילבניה

כאשר משערים שהתוכנית הייתה להתרסק בכור הגרעיני ששם

לא ברור עדיין מה קרה בטיסה -ברור שהאמריקאים עשו מזה סיפור גבורה

חלק חושבים שהטרוריסטים התחרטו או שבכלל לא היה קשר

לטרוריסטים וזה היה צירוף מקרים מוזר

פורסם

פיצוץ של מחבל מתאבד הגיע על לבניין E?

זה לא הגיוני

כשאמרתי מחבל מתאבד התכוונתי למשאית עם 8 טון של C4 לא מחבל מהשטחים עם רצועה של קפצונים על הבטן.

ד"א מה שלא יהיה זה לא הגיוני שמטסו שהתרסק לא ישאיר אחריו עקבות (שרידים).

אז אני לא יודע אם מכונית טופת זה פחות הגיוני.

פורסם

התמונה שהכי שיכנעה אוץי לפחות לשקול את מה שנראה בהתחלה כשטות מוחלטת

זו התמונה שרואים את הכבאים מחבים את האש ולידם המדשאה של הפנטגון ירוקה ובלי אף שריטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים