פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים טוב תמיד יש תאפשרות שזה לא קרה ( אני מתכוון המטוס ) בטח איזה מישהו השאיר תגז פתוח או משהו והם רצו להאשים את בין לאדן( לא שאכפת לי ) חחח סתם :> בכל מקרה זה אמריקיאים ויש הרבה סיכויים שהם יטייחו דבר כזה :\ הם חייבים לעשות את הכל מסובך :-\
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים הסרט יפה, המוסיקה כמובן עושה חצי ממנו... בכל מקרה, אני לא מכיר את העובדות כדי להתווכח אבל אני מכיר מישהו שהיה שם קרוב בבנין ממול בזמן שזה קרה.. אבל הוא לא שמע כלום כי הוא היה באמצע הרצאה (הוא מרצה).
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים גם אני שמעתי מישהו נואם בהתחלה' date=' אבל אני לא יודע מי זה :-\[/quote']זה הקול של היטלר, אני די סגור על זה. מה גם שהוא הזכיר את התנועה\מפלגה הנאצית.מישהו שיודע גרמנית יכול לעזור? אולי דריה?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים זה לא קשור עכשיוהסרט הזה יותר מצמרר מהקונספירציה של "לא נחתנו על הירח"אבל כדי לברר עוד פרטיםצריכים לראות את הקטעים ששודרו אזולא רק תמונות
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים זה לא קשור עכשיוהסרט הזה יותר מצמרר מהקונספירציה של "לא נחתנו על הירח"אבל כדי לברר עוד פרטיםצריכים לראות את הקטעים ששודרו אזולא רק תמונותהקשר הוא - מה עושה קולו של גדול צוררי ישראל בפתיח? נראה כי זה חלק ממסכת מהאמצעים שיוצרי המצגת הזו נקטו כדי לגרום לך להצטמרר... דמגוגיה זולה ותו לא. אני לא אומר שהם טועים, למעשה אין לי הוכחות וראיות המצביעות על כך ש*אכן* פגע מטוס, מצד שני גם להם אין הוכחות חותכות, אלא אוסף גיבובים וציטוטים של אנשים לא מוכרים, פרוסים על המסך מכל עבר, נעלמים ומוחלפים באחרים, יחד עם מוזיקת רקע הנועדה להעלות את האדרנלין, תמונות מקורבות, פיקוס וכו'סה"כ עשו שימוש בטריקים חובבניים לגרום לך ליפול בפח ומהר. רק שהשימוש בקול של היטלר עובר את גבול הטעם הטוב ובעצם יורה להם ברגליים מההתחלה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים זה לא היטלר... אני די בטוחהמוזיקה אכן ענקית -דאסט ברדרס לשליטון!יש להם כמה ראיות די טובות אחרות פחותהנקודה הכי טובה -איך מטוס שנע שתי מטר מעל הקרקע ב800 קמ"ש לא משאיר שום סימן על הקרקע?ביחוד כשהוא עובר מעל הייויי בשעות העומס מקרי התרסקו דומים (מה שהראו אבל לא רק) יש שובל די ארוך של הפליטה של המטוסהשניה הכי טובה -החור בצד השני... מטוס שעושה חור כזה נקי ועדול אחרי שהוא עבר ארבע קירות בטון? (חיצוני שיכבה ראשונה פנימי ראשונה חיצוני שניה פנימי שניה)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לא אמרתי שאני מאמיןכל עוד אני לא יראה תקטעים שהוקרנו באותו-יום בצורה ישריהאני לא יוכל להחליט
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים בדיוק -אין תמונות כאלה... הכל לקח האפביאיישלושה מצלמות בלתי תלויות צילמו הסרטים מאף אחד מהם לא שוחררוזו תאוריית הקשר הכי משכנעת שראיתי עד עכשיו
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים נו מה אתה עושה צחוקאתה לא זוכר שבאותו יום היה בטלוויזיה מלא שידורים של אותו אזורזה לא הגיוני שהעלימו את הכלהשאלה היא איפה אפשר למצוא אותם באינטרנט
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים תיזכר באותו יום -כמה הראו את הפנטגון? כמעט בכלל... כל התמונות היו אחרילא ראיתי אף מצלמת חובבים/טלויזיה/עד עם מצלמה שצילם את ההתרחשות כמעט התעלמו מהפנטגוןהם העלימו את כל הצילומים של מה שפגע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.