פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני קניתי מלא בתיםויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי)יש עשן ירוק כזהאז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ???מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים תכנס למועדון ותכנס לחדר שיש שם את החשפנית שרוקדת ריקוד טפשי תחקה מינימום 15 דקות ואתה עברתה את המשימה
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר חחח באמת לא ידעתישאני צריך לראות את הגוף המגעיל שלה 15 דקותבעעעעעעעעעעעביזבוז כסף..
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לך תשתה קפה או משהו ותשאיר את טומי שם, ושתסיים את הקפה תחזור ותצא מהמכוערת ההיא ועברת את המשימה בלי לבזבז לעצמך את הזמן...דרך אגב אם אתה פצוע אז ישיבה בחדר ההוא אצל החשפנית מעלה לך את הכוח.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר תודה על העזרהעכשיו אני עברתי את כל המשימותמה אני עושה עכשיו?איזה בית אני צריך לקנות??
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים 5 דקות על השעון גם עובד (בדוק!)פשוט תכנס לחדר וחכה שם 5 דקות (תעשה 6 ליתן ביטחון)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים צריך לקנות את כולם חוץ מהמכוניות (ליד השדה תעופה) אבל זה מביא לך מכוניות ממש ממש טובות אז זה נחמד וגם לא צריך לקנות את הגלידה.קנה את כל השאר ואז בסוף שאתה עושה את כל המסימות פתאום תצוץ לך מסימת סיום כזאת...
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר צריך גם אתה אלה שמביאים רק SAVE?עכשיו נזכרתייש לי בית עם סמל של שמש כזההוא די קרוב לשדה תעופהמה עושים שם?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מחבר אני צריך עזרה קניתי מלא בתיםקניתי בית שהסמל שלו הוא דולר קניתי חברת מוניותמה אני צריך לעשות עכשיו?יש לי בית בצורה של שמש (הסמל שלו)מה עושים שם?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים לא צריך לקנות את הבתים שנותנים רק SAVEאבל כן צריך לקנות את הבית של הגלידהתימכור לפחות 50 'גלידות' בלי שהמשטרה תתפוס אותךואז תבוא לך המשימה הבאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.