פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VDD MOD עכשיו המוד נראה דיי פשוט ואני לא חושב שאני יסתבך בוא... אבל אני צריך לקנות פוטנציומטרים ( הדבר הזה שהסובבים שהחראי למתח ) עכשיו השאלה איזה אני צריך לקנות כמה זה עולה והכי חשוב מאיפה אני יכול לקנות את זה ??? תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים זה קשור לפורום אלקטרוניקה ומודינג דבר ראשון...וקונים פונטציומטר בחנות אלקטרוניקה זה דבר שני...
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני יודע שזה לא קשור :\ אבל אפשר לדעת מה זה VOLT MOD ? מה זה כמו FANBAS ששולט על המתחים של משהו ?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה צריך פוטנציומטר 10K וכזה עולה בסביבות 10 ש"חכמובן שאתה צריך גם רב מודד כדיי לכוון את המתחים עם קריאות מדוייקות של הVDD וההיתנדגות של הפוטנציומטר.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים http://www.motherboardfaqs.com/content.php?content.15 אגב , נראה לי זה קשור יותר לפורום אוברקלוקינג כי אחרי הכל , זו המטרה
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר מאיפה אפשר לקנות את הפוטנציומטר 10K הזה שמעתי על איזה מקום בחיפה... אתם מכירים אוליי עוד מקומות באיזור חדרה נתניה והסביבה ??עריכה: כאן רשום שאני צריך פוטנציומטר 5K... לא 10KSUBX מה אתה אומר ???
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים תעשה עם העיפרון, יותר קל, יותר פשוט, ואפשר למחוק את זה אם רוצים.רק תעבוד עם מולטימטר כי זה צריך להיות מדוייק.אגב אני עשיתי את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מאיפה אפשר לקנות את הפוטנציומטר 10K הזה שמעתי על איזה מקום בחיפה... אתם מכירים אוליי עוד מקומות באיזור חדרה נתניה והסביבה ?? עריכה: כאן רשום שאני צריך פוטנציומטר 5K... לא 10K SUBX מה אתה אומר ??? אכן צריך 5K אבל אם תקרא בין השורות , מומלץ 10K כי הוא יכול ממש להתחיל מנמוך, תכוון אותו להיתנגדות של 5K שאתה מלחים אותו. * אני משתמש בפוטנציומטר 10K
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.