עבור לתוכן

בעיה! עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אחרי הפתיח המעורפל, יש לי בעיה:

יש לי רשת מקומית בין שני מחשבים, Alcatel Speed Touch Pro משמש כראוטר.

אז בכל מקרה, כאשר שני המחשבים מחוברים להאב, אז האינטרנט לא עובד (או עובד לאט מאוד), כאשר מחשב א' מחובר לבד, האינטרנט עובד, לעומת זאת כאשר רק מחשב ב' מחובר - האינטרנט בו לא עובד.

אני מניח שהבעיה היא בתוכנה של מחשב ב', אבל לא בהגדרה, כי אני בטוח שהרשת מוגדרת נכונה, אני לא יודע מתי זה נדפק, נראה לי כאשר הרצתי windows update - אבל כבר הספקתי להתקין מחדש את ווינדוס במחשב ב' (עם אותן הגדרות רשת - שתמיד עבדו) וזה עדיין לא עובד.

יכול להיות איזה וירוס תולעת שמתעלק על הbandwidth של מחשב ב'? אנ,לא יודע, עזרה!

פורסם
  • מחבר

ד"א, אני יודע שהתגובה לא כל-כך מקיפה, אבל אם צריך עוד מידע- תבקשו

פורסם

תביא פלט ipconfig משני המחשבים

פורסם
  • מחבר

מחשב א (זה שעובד כאשר רק הוא מחובר)

IP Adress - 10.0.0.2

Subnet Mask 255.255.255.0

Def Gateway 10.0.0.138

מחשב ב

IP Adress - 10.0.0.1

Subnet Mask 255.255.255.0

Def Gateway 10.0.0.138

אני חייב לציין שכאשר אני מחבר את מחשב ב' לhub, אז פתאום הactivity מתחיל להבהב מלא (שזה נראה לי די מוזר).

אז באמת נראה לי יש worm שפשוט משתמש בכל הbandwidth או משהו כזה.

אבל אם למישהו יש רעיונות אחרים... אני אישית לא מבין כל-כך בכל הרשתות האלה

פורסם

הבעיה היא לא מה שחשדתי (התנגשויות IP), אבל אתה מעלה נקודה טובה - סרוק את המחשב הבעייתי לוירוסים\spyware, ראיתי כבר הרבה ת'רדים של אנשים שהבעיה שלהם נבעה מזה

פורסם

למה הGATEWAY הוא 138? ראיתי פה בהודעות אחרות שזה מה שאתם ממליצים, אבל אני לא מבין מאיפה ה138 הזה בא,

ואם הוא אינו קיים ברשת אז למה לרשום אותו?

פורסם

זה הכתובת של הנתב (האלקטל)

פורסם

Bearzz, ערוך בבקשה את כותרת הת'רד לכותרת יותר עניינית. כותרת עניינית היא כותרת שמכילה את הנושא העיקרי או את השאלה המרכזית של הת'רד.

פורסם

גש ל TASK MANEGER לך ללשונית של PROCESS שים לב אם SERVICE שנקרא SVCHOST נותן שם בראש גם

לזכרון וגם למעבד.. . אם הסרוויס משתגע ללא סיבה הגיונית של הורדה של קובץ גדול או זרימה חזקה ברשת.. סביר מאוד

להניח שאיזה תולעת מזדחלת לך שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים