עבור לתוכן

יש לי מחשב שאני רוצה לנצל אותו כסרבר משום מה הוא לא עושה post

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח jack כבר ביקשתי שלא ינעלו אבל תודה...

תגיד היית רציני בקשר לקטע עם העירייה?... :lol:

זה באמת באמת פתרון יצירתי...

פורסם

אתה אומר שזה נשמע כאילו הווינדוס עולה. אתה שומע ברמקולים את אות הפתיחה?

יכול להיות שאחד הזכרונות מקצר או שהזכרונות לא יושבים טוב או שיש בעיה של תאימות. במקרה כזה המאוררים יעבדו אבל הלוח לא יעלה. תנסה להשאיר רק סטיק אחד ולעלות איתו ואם יש לך יותר מאחד אז תנסה כמה.

אתה בטוח שחיברת טוב את המעבד? את ה IDE? הרכבת טוב את הלוח? הספק בסדר - אולי הוא לא מצליח "להתניע"?

פורסם

למה שינעלו את הת'רד?

אני אומר שתנסה ספק כח אחר, כבר קרה לי פעם שבגלל הספק כח המחשב לא הראה כלום, והסתבר שהספק היה דפוק

אבל יש גם מצב טוב שזה הלוח, אבל לפני שאתה רץ לקנות לוח חדש תנסה ספק אחר שאתה יודע שהוא תקין

פורסם
  • מחבר

הide עוגל לא מזמן יכול ליהיות שזאת הבעייה אבל לא סביר הוא אמור להראות התחלת ביוס גם בלי.

זיכרון הגיוני מידי שהוא הבעייה,ניסיתי לשחק המון עם סוגים שונים מצבים שונים וכלום,אבל הסטיק שנמצא בו כרגע תמיד עבד...

אממ ספק יכול להוות בעייה אתה חושב?לנסות אחר...איך יכול ליהיות שהוא הבעייה?...

אולי אני אנסה להחליף כבל ide לראות מה המצב אחרי זה סטיק שונה לראות מה המצב,אחרי זה מתוך ייאוש להחליף ת'איי טי אקס ולראות מה קורה...

אני משתגע שאני לא יכול למצוא את מקור הבעייה!

מישהו יכול לתת שלבים או להגיד משהו מתוך ניסיון של מקרה כזה?

פורסם

קרה לי מלא מפעים שכל מיני מחשבים לא הראו כלום על המסך ויש לזה הרבה גורמים.

דבר ראשון תגיד אם אתה שומע את הצליל של הווינדוס עולה.

פורסם

הide עוגל לא מזמן יכול ליהיות שזאת הבעייה אבל לא סביר הוא אמור להראות התחלת ביוס גם בלי.

זיכרון הגיוני מידי שהוא הבעייה,ניסיתי לשחק המון עם סוגים שונים מצבים שונים וכלום,אבל הסטיק שנמצא בו כרגע תמיד עבד...

אממ ספק יכול להוות בעייה אתה חושב?לנסות אחר...איך יכול ליהיות שהוא הבעייה?...

אולי אני אנסה להחליף כבל ide לראות מה המצב אחרי זה סטיק שונה לראות מה המצב,אחרי זה מתוך ייאוש להחליף ת'איי טי אקס ולראות מה קורה...

אני משתגע שאני לא יכול למצוא את מקור הבעייה!

מישהו יכול לתת שלבים או להגיד משהו מתוך ניסיון של מקרה כזה?

ניסית לאפס את הביוס? ע"י גאמפר או להוציא את הבטריה לכמה דקות ולהחזיר.

לגבי הזכרון, יכול להיות שהגיע זמנו.

תביא כמה חלקים (אולי תעבוד ליד מחשב של חבר) ותתחיל להחליף חלק חלק, זכרון, ספק, כבל,.... נקווה שבסוף לא תגיע ללוח יתכן שהביוס הלך. אתה גם יכול לעשות ההיפך כלומר, לקחת חלק חלק ולשים על מחשב שני שכן עובד.

תעבוד לאט לאט, חלק חלק. רק ככה תמצא את הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים