עבור לתוכן

יש לי מחשב שאני רוצה לנצל אותו כסרבר משום מה הוא לא עושה post

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה הבעייה,יש חלשמל הכל רץ ההארד דיסק הכל,אפילו יש קולות שהוא עולה "כרגיל",פשוט המסך לא נדלק,אז אני חושב שהוא לא עושה פוסט,למרות שזה נשמע כאילו הוא אפילו מעלה ת'ווינדוס...

ניסיתי לנקות הכל להחליף סטיק זיכרון,להחליף ת'מיקומים שלו\הם הכל ואותו דבר...

מה אתם חושבים שהבעייה?הכרטיס מסך?

אני חושב שראוי לציין שלא מזמן ניסיתי לעגל(עיגלתי) כבלים אצלו,אולי זאת הבעייה?(למרות שגם בלי שום כונן כמו דיסקים פלופי או דיסק קשיח הוא אמור להראות ביוס,לעשות post והאמת שגם ניסיתי לנתק את כולם)...כמו כן ראוי לציין(די ברור אני חושב)שזה מחשב ישן...

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אתה אומר שאתה שומע את הצליל של הווינדוס עולה אז הבעיה היא רק בכרטיס מסך, תנסה לבדוק את החיבורים, תוציא אותו ותחזיר, ואם זה לא עוזר אז תנסה להשים על המחשב כרטיס מסך אחר ותעדכן אותנו מה התוצאות..

פורסם
  • מחבר

אז הבעייה לדעתך בכרטיס מסך,בסדר.

אני אנסה לחפש כזה כרטיס האמת שיש לו חיבור מוזר כזה...

כתוב על הכרטיס מסך AGP * 2 אבל זה שתי פינים רחבים כאלה,בוא נגיד שזה לא נראה כמו החיבור של ימינו,טוב לא משנה אני אחפש...

פורסם

אם השרת שלך הוא משנות הפנטיום 3 אז הוא יתמוך לך גם ב AGPX2 שיש לך

פורסם

אתה צריך כרטיס לAGP

הו יש מבחר ענק (כל הרטיסים תומכים ב-AGP2)

פורסם
  • מחבר

לא לא צריך לראות כדי להאמין אין לו חיבור כמו הכרטיסים של היום...

בכל מקרה מצאתי כרטיס תואם אני אבדוק מה קורה ואעדכן

פורסם
  • מחבר

אוף בדקתי ת'כרטיס מסך של הסרבר על מחשב אחר והוא עבד.אחדי זה לקחתי כרטיס מסך עובד של מחשב אחר ושמתי בסרבר ולא עובד.

מה עכשיו?

פורסם

המסך בכלל תקין?

כדי לבדוק את תקינות המסך, נתק אותו מהמחשב ותראה אם הוא מציג "תמונת מבחן" כלשהי (אצלי רואים 3 מלבנים על המסך, אחד בתוך השני, כאשר כל אחר בצבע אחר - אדום, ירוק, כחול).

אתה יכול לנסות גם לחבר מסך אחר למחשב או לקחת את המסך למחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

המסך תקין

פורסם

אם המסך וכרטיס המסך תקינים וה Windows עולה, אבל כלום לא מוצג על המסך, אני מניח שהבעיה היא בלוח.

אבל לכל מקרה - תנתק את כל הרכיבים מהמחשב ותשאיר רק את הרכיבים הבסיסיים ביותר (לוח, מעבד, יחידת זיכרון אחת, כרטיס מסך וזהו) ותראה אם מופיע משהו על המסך. אם כן - הבעיה היא באחד הרכיבים שהוצאת מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

או קיי,הגיוני אני אנסה.

מנהל אל תנעל בינתיים בבקשה,אני אצטרך ת'"במה" הזאת בהמשך.

פורסם

לפי כל מה שהוזכר כאן, יכול להיות שהבעיה בלוח - כלומר בסלוט של ה-AGP.

בגלל שהמחשב משמש כסרבר, הייתי מציע לך -במידה וזו אכן הבעיה- לרכוש כרטיס מסך PCI מכיון שגם ככה אתה לא צריך ביצועים גרפים.

פורסם

יש את כל הכרטיסים הישנים (CIRUS LOGIC, S3 ) הם טובים מספיק בשביל שרתים אל תבדוק את הביוס אם במקרה לא ביטלת כמה אפשרויות ותתקים ווינדווס 2000 SERVER או NT

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שתיכננתי אבל אין לי מושג מאיפה לעזאזל אני משיג עכשיו כרטיס מסך לpci

אולי אני אנסה להשתלט עליו עם איזו תכנה?כדאי?על איזו אתם ממליצים?

הבעייה שיש עליו בינתיים me ואני רוצה להתקין 2000 server וכמובן שאני לא יכול להשתלט ולעשות זאת..

דרוש פיתרון(בבקשה כן...)

פורסם

יש בעירייה מלא מחשבים ישנים תוציא מהם תכרעטיסי מםך וזהו

למנהלים אם אתם רוצים לנעול את תראד אל תנעלו אני מנסה לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים