פורסם 2002 באפריל 3023 שנים לי יש את הדגם 3330 שהוא נראה אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר חכם ומתוחכם אבל בדיוק אותו דבר ואין לי שוםפ בעיה להזיז את החלק האחורי.תנסה עם טיפה כח...
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים צריך ללחוץ על הכפתור ועם היד השניה למשוך את הפנל מהנקודה בה יש מדבקה של נוקיה והקידמי אתם פשוט מחזיקים בכפתור כיבוי ובטרמינל למטה עם יד ימין ועם שמאל תופשים את הפנאל בצדדים ומושכים!
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים מחבר לי יש את הדגם 3330 שהוא נראה אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר חכם ומתוחכם אבל בדיוק אותו דבר ואין לי שוםפ בעיה להזיז את החלק האחורי.תנסה עם טיפה כח...בוא נהיה מדוייקים יותר ונגיד (את האמת) שההבדלים היחידים הם WAP ואייקונים עם אנימציה
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים איזה חארות סלקום יא אללה מה הבעיה שלהם לשים אייקונים ואנימציות? אפילו פלאפון המחור*** שמה את זה....למה לא לתת קצת ללקוחות להנותיש לי 3360 ואני מרגיש שהוא לא מנוצל עד הסוף בסלקום!!!ו- ewingumתנסה את מה שרשמתי וזה עזר ל-chevy.....
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים לפני שאתה קונה כרטיס טיסה לסקנדינביה אני רק מודיע לך שהם פינים..... תקנה לפינלדאני מציע לך לגשת ליורוקום שיבדקו את העניין הזהחחח....סקנדינביה זו לא מדינה אלא חבל ארץ שכולל בתוכו את פינלנד, שוודיה, נורווגייה ועוד כמה...(וכן קרררררררררררר שם!)
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר גבירותי ורבותיי, חברים ורחברות, אני שמח להודיע על הוצאת פאנל שהושלמה בהצלחה אתמול!עכשיו יוצר כמו חמאה (הולנדית, רכה, יבוא)BTW, ללא עזרה של מישהו מפה (אבל אין תלונות חברתוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.