פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יש לי NOKIA 3310 ואני רק פעם אחת הצלחתי להוציא את הפאנל האחורי... מאז, כלום! הדבר הזה פשוט לא זז! אני עוקב אחרי ההוראות הרגילות (ללחוץ על הכפתור התחתון ולהחליק כלפי מעלה) אבל לא זז! יש למישהו רעיון שלא כולל חומר נפץ בליסטי כלשהוא וישאיר את הפלאפון עצמו שלם? הפאנל האחורי זה זה שמצד ימין והכפתור זה זה שלמטה שם: הלכתי לפוצץ בניינים של חברה מסויימת בסקנדינביה, TNX!
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים לפני שאתה קונה כרטיס טיסה לסקנדינביה אני רק מודיע לך שהם פינים..... תקנה לפינלדאני מציע לך לגשת ליורוקום שיבדקו את העניין הזה
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יש לי NOKIA 3310 ואני רק פעם אחת הצלחתי להוציא את הפאנל האחורי... מאז, כלום! הדבר הזה פשוט לא זז! אני עוקב אחרי ההוראות הרגילות (ללחוץ על הכפתור התחתון ולהחליק כלפי מעלה) אבל לא זז! יש למישהו רעיון שלא כולל חומר נפץ בליסטי כלשהוא וישאיר את הפלאפון עצמו שלם? הפאנל האחורי זה זה שמצד ימין והכפתור זה זה שלמטה שם: הלכתי לפוצץ בניינים של חברה מסויימת בסקנדינביה, TNX! גם לי יש את אותו פאלפון ! ואני עדיין לא הצלחתי לפתוח אותו !!!!!!!!!!!! >
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים דווקא ה3210 שלי מאוד נוח...........תנסו ללחוץ עם משהו חזק כמו מטבע ולדחוף כלפי מעלה בכוח עצום
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים תנסו ללחוץ עם משהו חזק כמו מטבע ולדחוף כלפי מעלה בכוח עצום ניסיתי הרגע לא עובד גם לא נוח .... גם ללוחץ וגם לדחוף למעלה....
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים ככה זה אצלי.........תנסו עם עוד מישהו שיעזור לכםמישהו אחד ילחץ והשני ידחוף
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים תנסו עם עוד מישהו שיעזור לכםמישהו אחד ילחץ והשני ידחוףזה לא נשמע טוב !!! ;Dאנסה מחר בבית ספר...מקווה שאני לא אשבור אותו...
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אני חושב שכל הסדרה של הטלפונים האלה פותחו כדי שאף אחד לא יוכל לפתוח אותםיש לי את ה3320 , לקח לי בערך שבוע להבין איך להוציא את המכסה האחורי , וההוצאה של הפאנל הקידמי פשוט מעבר לתפיסתי . נראה לי שזה עם ברגים שם .
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים ממה שאני ראיתי אתה מתקית עם פלאפון שיש בו בעית הפנל כן כן כן יש פלאפונים שהפנל שלהם יוצא בקלות ויש כאלה... בקיצור נתקעת עם פלאפון לא טוב. :bash: :bash:
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים מחבר טוב, אני אלך מחר או מתישהו לסניף אורנג' הקרוב, הבטיחו לי שיבדקו לי את העניין שם... וניסיתי עם מטבע, ניסיתי עם יותר מאחד ובעוד כל מיני שיטות, אבל לא הולך :'( אם יתברר שזה מקולקל והם ידרשו ממני תשלום עבור תיקון.... מישהו יתעצבן.... :AR15: :asthanos:
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים כנראה שאתם כולכם בעלי שתי ידיים שמאליותאני עם ה3360 שלי מסתדר בלי בעיה זה פשוט כמו לקחת לתינוק סוכריה ולדפוק לו אותה בראש....תלחץ על הלחצן הקטן הזה למטה ותמשוך כלפי מעלה מחלק המחוספס (כל מיני נקודות מחוספסות כאלה) הזה מתחת לשקע הזה מתחת לאיפה שרשום נוקיההבנת?
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים כנראה שאתם כולכם בעלי שתי ידיים שמאליות אני עם ה3360 שלי מסתדר בלי בעיה זה פשוט כמו לקחת לתינוק סוכריה ולדפוק לו אותה בראש.... תלחץ על הלחצן הקטן הזה למטה ותמשוך כלפי מעלה מחלק המחוספס (כל מיני נקודות מחוספסות כאלה) הזה מתחת לשקע הזה מתחת לאיפה שרשום נוקיה הבנת? תודה רבה !!!!!!!!! זה עזר !!!! :o 8) :smoke:
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אני חושב שכל הסדרה של הטלפונים האלה פותחו כדי שאף אחד לא יוכל לפתוח אותםיש לי את ה3320 , לקח לי בערך שבוע להבין איך להוציא את המכסה האחורי , וההוצאה של הפאנל הקידמי פשוט מעבר לתפיסתי . נראה לי שזה עם ברגים שם .בפעמים הראשונות אשר שמלאנים יפתחו את מכסה הבטריה של מכשיר ה3310 הם מאוד יתקשו, אך מאוד מאוד.זה רק בפעמים הראשונות, לא רק שהם יתרגלו/ילמדו כיצד לפתוח אותו יותר מאוחר, אלא שהם גם מרוב פתיחות כבר ירופפו זאת ויהיה יותר קל לפתוח המכסה. נדיר וקיים שכאשר יפול להם הסלולרי ויקבל מכה שהיא- הוא כ"כ רופף שהמכסה יפול מעצמו- ואם הם משחקים הרבה גם עם כל הפנאל- שזה כולל גם את חזית הפנאל- הייתי מניח שגם כל הפנאל יפול להם.אך בכל אופן, מה שאני בא לומר פה, הוא שאתה שמלאני2x -וזה מפני שה3320 הוא אחד המכשירים הכי קלים לפתיחת מכסה הבטריה שלו- וכן, גם בפעמים הראשונות קל לפתוח אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.